Lisbon

Península de Lisboa 2017

75cl Volume

96,17kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2017 Andre årganger
2016 og 2014
Betegnelse:Lisbon (Portugal)
Vinprodusent: Companhia Agricola do Sanguinhal
Volum: 75cl
Druer : Aragonêz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Companhia Agricola do Sanguinhal har kreert Península de Lisboa 2017 , en rødevin fra distriktet Lisbon med de beste råvarene fra druen aragonêz fra 2017 og har et alkoholinnhold på 13º. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Elaboration of Península de Lisboa 2017

Península de Lisboa 2017 (Aragonêz)

Produsent: Companhia Agricola do Sanguinhal

Betegnelse: Lisbon

Druer: Aragonêz

Se mer

The Winery

Companhia Agricola do Sanguinhal

Companhia Agricola do Sanguinhal

Companhia Agrícola do Sanguinhal ble grunnlagt i 1926 av Abel Pereira da Fonseca for å håndtere egenskapene det hadde i regionen Bombarral.

More about the Winery

Reviews of Península de Lisboa 2017

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Península de Lisboa 2017:Vurdering Península de Lisboa 2017:

4 /5

Denne Península de Lisboa var veldig god til dessert. Alle som har prøvd den er fornøyd.
Jeg la merke til en matt farge. I denne Companhia Agricola do Sanguinhal smaker man skogsbær. Veldig balansert.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Península de Lisboa 201720162014

4/5

SMAKS NOTATER:Farge: sterk rubinrød farge.Nese: aromaer av røde frukter, krydder og vanilje.Munn: Veldig myk på ganen, lang finish.BENEVNELSE: LisbonVINGÅRD: Agricultural Selskapet Sanguinhal. Jordbruksselskapet til Sanguinhal ble grunnlagt i 1926 av Abel Pereira da Fonseca å styre landet i Bombarral regionen.de innrettede, første vingårder, som en betydelig nyvinning på et tidspunkt da det ikke var noen traktorer ble plantet. Vinstokker ble delt inn i tomter, ble hver tomt plantet en rekke (et annet nyskapning på tiden). Abel innført nye druetyper og plantet for å teste sin elastisitet i Quinta do Sanguinhal et felt hvor han hadde mer enn 30 forskjellige druetyper og fortsatt i dag ansett som "opplevelser (erfaring)" kalles.Produksjon og tapping av vin har blitt modernisert teknologisk, og fortsette den tradisjonelle tre som brukes, nemlig fat fransk og amerikansk eik.DRUER: Castelao, AragonezALDRING: Bare i rustfritt stål. Vinen er tappet etter 5 måneder i fat av fransk og amerikansk eik.PRODUKSJON: DRUER er lett knuses helt stilk og overføres til gjæringstanker. Vørteren fermenteres i rustfrie ståltanker med kontroll av temperaturen på 25 til 27 °C under svak oppbløting.Sammenkobling: Passer godt sammen med kjøtt, nudler, kokt i ovnen og grønnsaker kokt fisk.Anbefalt temperatur SERVICE: 16-18 °CALKOHOL: 13%
Se mer
Barthold Holmsen

4/5

Hint av jordbær i duften. Smaken var kort i munnen.
Jeg vet ikke om dennee 2014 eller forrige årgang er den beste jeg har hatt.
Se mer
Gladys Aasberg