Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018
Quinta de Sant'Ana (Lisbon)
Produktet er ikke tilgjengelig i Norway
Spesifikasjoner · Quinta de Santana Fernão Pires Branco
Type Vin: | Vin hvitvin |
---|---|
Vintage: | 2018 Andre årganger |
Betegnelse: | Lisbon (Portugal) |
Vinprodusent: | Quinta de Sant'Ana |
Volum: | 75cl |
Druer : | Fernao Pires |
---|---|
Allergener: | Inneholder Sulfites |
Alkoholvolum: | 13 |
Beskrivelse · Quinta de Sant'Ana
Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018 (Fernao Pires)
Produsent: Quinta de Sant'Ana
Betegnelse: Lisbon
Druer: Fernao Pires
Leter du etter noe annet?
Se de beste Viner av Lisbon ifølge meninger om vin hos Uvinum
Se alle årgangene til vin fra Quinta de Santana Fernão Pires Branco
Quinta de Sant'Ana
Kjøp VinerQuinta de Sant'Ana:
-
Quinta de Santana Late Harvest Riesling Branco 375ml 2015
Lisbon (Hvitvin)
-
Quinta de Santana Alvarinho Branco 2016
Lisbon (Hvitvin)
-
Quinta de Sant'ana Reserva 2014
Lisbon (Rødevin)
Flere anmeldelser av Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2018
Publisert 20/11/19 klokka 20.11
4 /
Har en dyp gul farge. Man merker en tydelig aroma av hvite frukter. Til tross for alt dette Quinta de Santana Fernão Pires Branco syns jeg den var veldig frisk.
Denne Lisbon underholdt oss mens vi ventet på mat.
Summen av vurderinger
Anmeldelser av andre årganger
Reviews about Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2015

4/5
Vi drakk den mellom forretten og hovedretten.
Sjefen ga den til meg.
Reviews about Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2016

4/5
Reviews about Quinta de Santana Fernão Pires Branco 2013

4/5
Meget blek sitron gul. Ekspressive aromaer av pasjonsfrukt og minerality. En eksplosjon av frisk frukt på ganen, med en rik, urteaktig preg. Friskhet dominerer, god kropp og struktur med intens frukt og en frisk finish med rett surhet.
- Winemaker: António Maçanita
- Admission: Druene ble håndplukket i tre trinn, med en ukes mellomrom, for å beholde syrlighet og friskhet i den ene enden og rikdom og frukt på den andre. Druer kommer til vingård i 20 kg esker. Glatt pressing av hele bunter av pneumatisk trykk for å hente ut det beste must, som får lov til å betale for en dag på 7ºC å dekantere den beste juice. 80% fermentert i stål kar ved meget lave temperaturer (10/12 ° C). De tre masse ble blandet etter ferdigstillelse av gjæring. Flaske etter 4 måneder i tanken for å opprettholde sin aromatiske potensial.
- Druetyper: Fernão Pires.
- Mat Sammenkobling: Går bra med grillet fisk, sjømat og salater, eller, på grunn av vinene struktur, også med hvitt kjøtt og torsk.
- Lagre og tjene Tips: Serveres mellom 10 og 12 ºC.