Meninger fra kunder hos Drinks&Co

Hva sier våre kunder?

Kundene sine meninger er veldig viktige for Drinks&Co. Takket være deres bedømmelser, kritikker og erfaringer kan vi fortsette å forbedre vår service og vår kundebehandling. Det hjelper oss å gjøre kjøpserfaringen enkel, rask og sikker.

Med tilbakemeldingene fra våre kunder, i tillegg til vår lidenskap for vin, har vi utviklet en nettbasert service og en app hvor våre kunder lett kan finne og kjøpe vin, musserende, brennevin og øl, uten komplikasjoner og på en 100% sikker måte. Og takket være deres bedømmelser og erfaringer ved kjøp, har vi utvikliet oss til en butikk hvor en kan finne vin fra hele verden og samtidig med mange gode tilbud. Vi tilbyr hele tiden den best mulig prisen.

I tillegg finnes det et kundeteam bak nettsiden til Drinks&Co som jobber for at erfaringen skal bli best mulig. De er disponible for være kunde via telefon, email og chat. Det er en tjeneste bestående av flerspråklige kundebehandlere som tilbyr assistanse på nett og per telefon på språkene til de landene som Drinks&Co er representert i. Men meningene til våre kunder gir oss ikke bare

Finn ut om andre kunder sin erfaring med å handle hos Drinks&Co

Walter Herman Willumsen

10 /10

Enkelt og greit
Frode Austevoll

10 /10

Meget bra