Offida

Velenosi Rêve Pecorino Offida 2017

75cl

RP91Parker

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Offida (Marche, Italia)
Vinprodusent: Velenosi
Volum: 75cl
Druer : Pecorino
Allergener: Inneholder Sulfites
Velenosi fremstiller Velenosi Rêve Pecorino Offida 2017 (151,04kr), en hvitvin fra Offida med drueptypen pecorino fra 2017. Ifølge kundene til Drinks&Co, har hvitvin blitt ratet til 4 av 5 poeng og av profesjonelle vinsmakere har den blitt tildelt robert parker-poeng: 91.

Beskrivelse av Velenosi Rêve Pecorino Offida 2017

Velenosi Rêve Pecorino Offida 2017 (Pecorino)

SMAKS NOTATER:

 • Se: Velenosi Rêve Pecorino Offida 2017 har en lys gul farge, strå gyllen.
 • Nese: Elegant aromaer av moden frukt og hvite blomster, innpakket med berusende vanilje og balsamico aromaer.
 • Munn: velstrukturert vin med tropiske vedvarende og dype smaker av modne eple og et snev av smør. Finishen er lang og elegant.

BENEVNELSE: Offida

VINGÅRD: Velenosi. Med vinmarker som ligger i kommunene Ascoli Piceno og Castel di Lama i vakre Italia, har Velenosi vinprodusenter eksistert siden 1984 og er den perfekte kombinasjonen av tradisjonelle praksiser og moderne teknologi. Med en gjennomsnittlig høyde på 200 meter over havet og sandholdig jord, viner yret med stor bokstav og dufter.

DRUER: 100% Pecorino.

ALDRING: Denne vinen er modnet i ni måneder på sin berme før tapping.

UTVIKLING: Druene høstes sent, og deretter de-derifrå og forsiktig presset av en lett maserasjon. Fermenteringen utføres i tanker av rustfritt stål, hvoretter vørteren er delt i to halvdeler, en i franske eikefat, og resten blir vin i tanker av rustfritt stål. Seks måneder gjæring regelmessig bâtonnage finne sted, hvoretter vin som er igjen for å modne separat ved 10 ° C i ni måneder, før blanding, dekantering, filtrering og flasker uten.

Sammenkobling: Ideell for forretter, mager fisk, pasta og vegetarmat.

TEMPERATUR: 08,06 * C

ALKOHOL: 13,5%

Se mer

The Winery

Velenosi

Velenosi

Vår lidenskap er diktert av forventningen om det øyeblikket høsten begynner, for å se fødselen av vin og oppdage den berike med parfymer. Det er fra søket etter den perfekte balansen mellom smak og farge, som i 1984 ble Kantina Velenosi født. Entreprenørene Ercole og Angela Velenosi har kombinert tradisjonelt håndverk med avansert teknologi, omfortolkning av vinprosessprosesser med kreativitet og dermed gi liv til et selskap som har fortsatt å utvide, med ankomsten av Paolo Garbini i 2005, og som i dag bringer i hele verden er duftene og fargene på Piceno-området gjennom viner av uendelig karakter.

More about the Winery

Points

RP91Parker

Reviews of Velenosi Rêve Pecorino Offida 2017

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Velenosi Rêve Pecorino Offida 2017:Vurdering Velenosi Rêve Pecorino Offida 2017:

4 /5

- 50% av Pecorino druer er gjæret i nye fat fransk eik og sommer for om
lagres i 6 måneder på bunnfall -
- Dette gir 'Rêve' en unik elegant struktur
- En sann 'drøm' med hint av hvite blomster og vanilje, kombinert med sensuelle balsamico aromaer og en fyldig smak
- Allergener: inneholder sulfites
Se mer
,

4 /5

En del av vin er gjæret og eldet i eik, og en porsjon på rustfritt stål, men da sur lie. Dette er blandet og deretter tappet ufiltrert etter et år. To sjeler blande en stor hvite viner. I glasset med Reve Pecorino Velenosi har en strålende gul farge strå med lys gyllen fargetoner. Vinen er super elegant med intense toner av hvite blomster og moden frukt, etterfulgt av en sterk vanilje. I denne vinen finner du sensuelle balsamico dufter .. Vinen har en fyldig tekstur med myke vellystig av. Kremet, omfavner, gjennomgripende og svært utholdende. Dette er annerledes enn vanlig, og en original og så fantastisk. Parker skrev i sin anmeldelse: "Hvis du er ute etter en fyldig hvit i det sentrale Italia, er Rêve en av de beste valgene du kan gjøre"
Se mer
,
Reviews of other vintages of Velenosi Rêve Pecorino Offida 20172016

4/5

En del av vin er gjæret og eldet i eik, og en porsjon på rustfritt stål, men da sur lie. Dette er blandet og deretter tappet ufiltrert etter et år. To sjeler blande en stor hvite viner. I glasset med Reve Pecorino Velenosi har en strålende gul farge strå med lys gyllen fargetoner. Vinen er super elegant med intense toner av hvite blomster og moden frukt, etterfulgt av en sterk vanilje. I denne vinen finner du sensuelle balsamico dufter. . Vinen har en fyldig tekstur med myke vellystig av. Kremet, omfavner, gjennomgripende og svært utholdende. Dette er annerledes enn vanlig, og en original og så fantastisk. Parker skrev i sin anmeldelse: "Hvis du er ute etter en fyldig hvit i det sentrale Italia, er Rêve en av de beste valgene du kan gjøre"
Se mer