USA

Anchor Liberty Ale 355ml

355ml

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Øl
Produsent: Anchor Brewing Company
Volum: 35.5cl
Alkoholvolum: 5.9
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Ale
Land: USA
Fra bryggeriet Anchor Brewing Company har vi Anchor Liberty Ale 355ml (173,46kr) en øl av typen ale fra USA og fremstilt med varm fermen og alkoholinnholdet er på 5.9. Brukerene hos Drinks&Co har stemt Anchor Liberty Ale 355ml til 4 poeng av 5.

Beskrivelse av Anchor Liberty Ale 355ml

Anchor Liberty Ale 355ml

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Anchor Liberty Ale 355ml er en farge mellom oransje og gult med en kremaktig skum og ikke veldig kompakt.
 • Aroma: Nesen viser notater av humle som minner om appelsinblomst og mandarin, hint av ristet frokostblanding med honning.
 • Mouth: søt malt notater kontrast til de bitre og sitrus notater av humle.

ABV: 5,9% vol.

Øl Type: Ale

Se mer

Reviews of Anchor Liberty Ale 355ml

4

4 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Anchor Liberty Ale 355ml:Vurdering Anchor Liberty Ale 355ml:

4 /5

Brygget siden 1975 ved hjelp av tradisjonelle brygging metoder, og av naturlige ingredienser, inkludert hopp "Cascade". I kobber farge, slipper det kraftige nese hoppy aromaer, gresskledd blandet med fruktig og karamellisert. I munnen, humle er direkte og sterkt følt før i blander karamellisert malty smak og at fruktig gjær, tilbyr en fin balansert følelse. Det smaker avsluttes med en bitter finish og tørr nok. . Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.
Se mer
,

4 /5

dominerer før du gir vei til toner av karamell.
opprinnelse:
-UnisLa Anchor Liberty Ale er preget av sin svært hoppy profil tillagt den ved hjelp av Cascade humle. Kobber farge, er det toppet av et fint, hvitt skum i glasset. Nesen avslører tydelige hop aroma ledsaget urteaktige innslag av karamell og frukt. På smaker, pre-hop dominerer før du gir vei til toner av karamell og fruktig gjær. Slutten er ganske tørr og bitter. Brewery: Basert i San Francisco, California, ble Anchor Brewery grunnlagt i 1896. Det er til dags dato, det eneste bryggeriet til å markedsføre "steam beer", bedre kjent under navnet Anchor Steam Beer. Regnes som en av pionerene innen bevegelsen av mikrobryggerier i USA, gjør det figur av en av de beste håndverket bryggerier. Sitt utvalg av øl er sammensatt av øl produseres jevnlig, men også sesongens øl.
Se mer
,

4 /5

Oppdag Anchor Liberty Ale! Dette er en øl ale høy gjæring. Det er brygget ved hjelp av de berømte Cascade humle og har derfor en svært hoppy profil. Designet av brygger Anchor Brewing Co (USA) er kobberfarget og har et lite hode av hvitt skum. Hun utstråler kraftige hop aromaer og urter med noter av karamell og frukt. Noe lukt av gjær er også til stede i nesen. I munnen, dominerer humle fullt inn i feltet, før du gir vei til en fin balanse mellom smak av karamell malten, fruktig gjær og hop bitterhet frank kaskade. Hele gir en fin myk sett og fruktig hop karakter kraftfullt. Fullføringen av denne amerikanske øl er mer bitter og litt tørr.
Se mer
,

Andre produkter fra samme merke