Anosteké Blonde

Brasserie Du Pays Flamand (Øl)

25,83kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Anosteké Blonde på dette tidspunktet.

Brasserie Du Pays Flamand produserer Anosteké Blonde , en øl av typen craft fra Frankrike som har et alkoholinnhold på 8º. 4 poeng av 5 er det kundene til Drinks&Co har gitt Anosteké Blonde.

Spesifikasjoner · Anosteké Blonde

Kategori:Øl
Produsent: Brasserie Du Pays Flamand
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 8
Type Øl: Craft
Land: Frankrike

Beskrivelse · Brasserie Du Pays Flamand

Anosteké Blonde

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Blond Anosteké har en gyllen farge, hvitt hode.
 • Aroma: Lukten er malty med en svak sødme og hint av honning. Fruktig, sitrus, blomster.
 • Munn: Smaken er lett og søt malt, frukt og sitrus notater, sitrusskall, blomster. Herbal hop bitterhet.

ABV: 8% vol.

Øl: Craft

Brasserie Du Pays Flamand

Kjøp ØlBrasserie Du Pays Flamand:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Anosteké Blonde

La Boutique Du Comptoir

Publisert klokka 17.04

4/5

Anosteké Blonde

Frankrike Brasserie du Pays Flamand Attrib é é e ris av en kraftig hopper conf ham rant & eacute bitterhet og lengde makeløs munn, blond Anostek & eacute ser flott ut!
Grad: 8 °
Opprinnelse: FranceThe
Blond øl Anosteké resultat av viljen til Brasserie du Vlaams land for å utvikle en ny serie av spesialitet øl virkelig forankret i bryggetradisjon med en så kraftig hopping. Utsmykket med en vakker gyllen farge, er det toppet med et tykt og vedvarende skum. Nesen avslører aromaer av blomster og sitrusfrukter som vi vil da ende på smaksprøver. På slutten, det er veldig hoppy karakter gir det en kraftig og varig bitterhet. Legg merke til at den blonde Anosteké er den første franske øl med CO2-utslipp fra produksjon og transport er kompensert (mer om www. ActionCarbone. Fr). Blinking av øye til den flamske regionen som bryggeriet er veldig knyttet, navnet Anosteké er den fonetiske oversettelsen av "tot anoste keer" som betyr "neste gang!" Et uttrykk som skal gjøre perfekt forstand på slutten av smaksprøver. The Brasserie BrasserieLa landet Fleming ble født i 2006 i byen to barndomsvenner lidenskap: Olivier DUTHOIT og Mathieu Lesenne. Fierce forsvarere av sitt land og sine tradisjoner, de gjennomføre et prosjekt for å lage et bryggeri i Blaringhem, på grensen av fransk Flandern og Artois, i lokalene til en tidligere bryggeri. Suksess var nesten umiddelbar! Råvarer av høy kvalitet fra "nær området" og en unektelig kompetanse illustrere et rikt utvalg av øl (Bracine, Anosteké og Wilde Leeuw) og prisbelønt.

Flere anmeldelser av Anosteké Blonde

Saveur Bière

Publisert klokka 16.02

4 /5

Nyere etableringen av den driftige Brasserie Pays Flamand, er Anosteké en av de største prestasjonene av denne unge bryggeriet! Lansert i 2010, denne håndlagde lager raskt erobret elskere øl i Lille regionen takket være en utmerket lukte og smakskvaliteter. Brygget følge dagens trender brygging dette ølet er lik IPA øl stil. Det er en stil av øl humle som spiller en dominerende rolle fordi den brukes i større mengder enn vanlig. Dette vil gi øl bitterhet mer uttalt, men som frigjør i bytte for mer blomstrende og fruktige smaker. Dette frigjør Anosteké Blonde i glasset en lys gyllen blonde body blad. Den er utsmykket med en vakker og tykk hvitt skum til lenge i glasset. Derav rømme floral og fruktig aroma av den mest behagelige og som vekker særlig sitrus. Så oppdager de smaker også veldig fruktig og svært blomstrende, denne gangen sammen med en kraftig bitterhet. Det installeres og vedvarer også ekstremt lang finish. En stor øl som er beundringsverdig ut fra sine franske consurs av hans gode hop karakter. For informasjon, er Anosteké den fonetiske oversettelsen av "tot anoste keer" flamsk uttrykk som betyr "til neste". Og man kunne ikke tenke seg et bedre navn for denne øl flaske som hver ende høres ut som en oppfordring til neste! Særtrekk ved dette ølet, er den første franske Anosteké øl med CO2-utslipp fra produksjon og transport blir kompensert. Også oppdage hennes lillesøster, brun keiser Smout Anosteké.

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »