Baladin Isaac 75cl

Baladin (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

86,10kr + 106,54kr Frakt (48t - 3 dager)

86,10kr/enhet

Frakt: Vin Più (Italy) Gratis levering fra 1.065,45kr

kr You will receive 0.11 points for each unit bought

Det er bare 1 enheter igjen!

Baladin lager Baladin Isaac 75cl (86,10kr), en øl av typen hveteøl fremstilt i Italia og brygget på cool fermen som har et alkoholinnhold på 5º. 4 poeng av 5 er karakteren Baladin Isaac 75cl har fått av Drinks&Co sine kunder.

Spesifikasjoner · Baladin Isaac

Kategori:Øl
Produsent: Baladin
Volum: 75cl
Alkoholvolum: 5
Fermentering : Cool Fermen
Type Øl: Hveteøl
Land: Italia
Konsumstemperatur: 8-10

Beskrivelse · Baladin

Baladin Isaac 75cl

Smaker notater av Baladin Isaac Blanche 75cl :

 • Utseende: kremet hodet, aprikos farge og overskyet
 • Aroma: sitrus, krydret aroma av koriander og skrelte appelsiner, urteaktige innslag
 • Kropp / Smak: Forfriskende til ganen, den har en lett kropp og lett honeyed, pære og lett krydret. Diskret bitternes Det er veldig lett å drikke.

BRYGGERI: Baladin Birre

LAND: Italia

Gjæring TYPE: Cool fermen

ØL TYPE: Wheat

ABV: 5% Vol

Baladin

Kjøp ØlBaladin:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Baladin Isaac 75cl

Publisert klokka 04.38

4/5

Baladin Isaac 75cl

En blanche til blek gul, litt tilslørt og blakket med fin og moderat skum, at nesen har gjennomgått hyggelige sitrus notater og en delikat spiciness som stiger til som de kjøper øl varme. Den presenterer deretter ganen, med en behagelig harmoni av korn og sitrus interpenetrating smelting, senere, i en delikat floral og krydret balanse. Dette fører til en litt urteaktig endelig forlate stedet, i munnen, i en tynn og appetittvekkende pepper notat

Flere anmeldelser av Baladin Isaac 75cl

Publisert klokka 16.52

4 /5

Ølet er bryggeriet Isaac Classic Piemonte Baladin. Det representerer et gjennombrudd i den italienske ølbrygging scene. En hvit øl, ser på gamle belgiske tradisjoner blanche. Den Isaac viser en meget blek farge aprikos og et kremaktig skum. Nesen gir en behagelig duft av sitrusfrukter er ledsaget av krydrede toner av koriander og gjær. I munnen friskhet råder elegant med klare hint av koriander og appelsinskall. Dette ølet er perfekt til å følge med aperitiff tid, er det også interessant å oppleve det med lette forretter og retter basert på grønnsaker og fisk.

Publisert klokka 05.08

4 /5

Baladin Isaac Blanche 75cl

Isak er en av de første øl brygget av Baladin, dedikert til sønn av Teo Musso. Tilsetting av krydder er uløselig knyttet til historien om øl. Hvis i dag er humle bitte og aromatisk legge til de fleste øl i verden, i det siste var det ikke slik. Allerede i det niende århundre, D. C. sitert Gruit, krydderblanding som inneholder urter, som kan omfatte rosmarin, myrica, laurbærblad, ingefær, anis, karve, merian, salvie. . . Baladin laud denne tradisjonen med Isak, en øl preget dall'utilizzio av typiske og originale korn spiciness, tilstede, men aldri påtrengende. Fra glasset vil invitere sin kremaktig skum, den bevisst skummel og lys aprikos farge og duft av gjær og sitrusfrukter som går å gå seg vill i harmonier krydret med koriander og appelsinskall. Frisk på ganen, har en lett kropp og er veldig drikkende. Det er ideelt som en aperitiff eller til ferske matvarer, med lette forretter av grønnsaker og svært godt med fisk.
OIP

Publisert klokka 16.34

4 /5

Baladin Isaac Bianca Bier 75cl

Denne hvite øl er elegant og raffinert, og har smak av søte krydder som koriander. På grunn av den delikate sødme, det går bra med delikate fiskeretter eller forretter.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »