Belzebuth 250ml

Brasserie Grain d'Orge (Øl)

23,57kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Belzebuth 250ml på dette tidspunktet.

Brasserie Grain d'Orge er bryggeren av Belzebuth 250ml , en øl av typen special den kommer fra Frankrike med et alkoholnivå på 13º. 4 poeng av 5 er gjennomsnittskarakteren Belzebuth 250ml har hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Belzebuth

Kategori:Øl
Produsent: Brasserie Grain d'Orge
Volum: 25cl
Alkoholvolum: 13
Type Øl: Special
Land: Frankrike

Beskrivelse · Brasserie Grain d'Orge

Belzebuth 250ml

SMAKS NOTATER:

 • Visjon: belzebuth 250ml har en oransje og gull.
 • Nese: Aromas sant.
 • Munn: Med en søt smak balansert med styrken av alkoholen. Den er myk, varm hals med en påvirkning av humle på slutten. Kompleks og myk smak. Fra første slurk av sterk alkohol, etterfulgt av noter av søt malt og honning takknemlighet. Krydret smak til slutt. Ideell temperatur: 5-6 ° C

Vingård: Brasserie Grain d Orge

Brasserie Grain d'Orge

Kjøp ØlBrasserie Grain d'Orge:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Belzebuth 250ml

Bierhut

Publisert klokka 05.16

4/5

Belzebuth 13% 250ml

Frankrike er ikke akkurat det landet hvor de fleste tenker på når det kommer til øl. Likevel French har dette ølet er et lager med et svært høyt alkoholinnhold.

Flere anmeldelser av Belzebuth 250ml

Saveur Bière

Publisert klokka 16.02

4 /5

Beelzebub øl er oppkalt i referanse til djevelen, til sin alkoholinnhold (13%). Faktisk er det en av de sterkeste øl i verden, men fortsatt sin glatthet gjør sitt forbruk. Øl av høy gjæring, er Beelzebub kulminasjonen av en ferdighet mer enn et århundre, som av Brasserie Grain d'Orge. Det ble lenge ansett som verdens sterkeste lager og ordet er fortsatt på etiketten på flasken i dag. Faktisk viser volumprosent belzebuth en 13% alkohol, noe som gjør den øverste siden av, prosenter utsikt generelt oppnås med andre trippel blond. Hun skjuler under kjolen med en myk kobber farge, en sterk karakter for spenningssøkende. Det skylder denne kraften subtil blanding av malt, humle og spesielt utvalgte av Master Brewer gjær. Det anbefales å nyte dette svært kald øl ved en temperatur på mellom 4 og 6 ° C. Pass på å ikke misbruke å unngå å se flammene i helvete.

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »