Bracine Brune

Brasserie Du Pays Flamand (Øl)

25,83kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Bracine Brune på dette tidspunktet.

Brasserie Du Pays Flamand lager Bracine Brune , en øl av typen craft produsert i Frankrike som har et alkoholinnhold på 7º. 4 poeng av 5 er karakteren Bracine Brune har fått av Drinks&Co sine kunder.

Spesifikasjoner · Bracine Brune

Kategori:Øl
Produsent: Brasserie Du Pays Flamand
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 7
Type Øl: Craft
Land: Frankrike

Beskrivelse · Brasserie Du Pays Flamand

Bracine Brune

produsent: Brasserie Du Pays Flamand

Kategori: Øl

Kjøp ØlBrasserie Du Pays Flamand:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Bracine Brune

La Boutique Du Comptoir

Publisert klokka 17.04

4/5

Bracine Brune

Frankrike Brasserie du Pays Flamand Bracine Brune hevder sin karakter torr fi é é é og frukt. Veldig balansert é é e, er fin bitterhet svært agr é stand.
Grad: 7 °
Opprinnelse: FranceThe
Bracine Brune Er produsert siden 2008 av bryggeriet i landet flamske installert i Nord-Frankrike. Det avslører, nese, aromaer av tørket frukt og stekt malt. Ved prøvingen, er tilstedeværelsen av malt, karamell men også nøkler og tørket frukt som gradvis gi rom for fine bitterhet i finish. The Brasserie BrasserieLa landet Fleming ble født i 2006 i byen to barndomsvenner lidenskap: Olivier DUTHOIT og Mathieu Lesenne. Fierce forsvarere av sitt land og sine tradisjoner, de gjennomføre et prosjekt for å lage et bryggeri i Blaringhem, på grensen av fransk Flandern og Artois, i lokalene til en tidligere bryggeri. Suksess var nesten umiddelbar! Råvarer av høy kvalitet fra "nær området" og en unektelig kompetanse illustrere et rikt utvalg av øl (Bracine, Anosteké og Wilde Leeuw) og prisbelønt.

Flere anmeldelser av Bracine Brune

Saveur Bière

Publisert klokka 16.02

4 /5

Den Bracine Brune er en håndverket øl produsert av bryggeriet Pays Flamand siden 2008. Dette lille bryggeriet i Nord-Frankrike raskt etablert seg som en referanse i regionen og utover, siden det har allerede vunnet flere medaljer for sine ulike øl. Den Bracine Brune viser en uventet kjole, mørk gul farge til brunt og avgir aromaer av ristede malten stekt, tre og tørket frukt. På ganen, finner vi søte ristede malt smaker som fremkalle karamell, tørket frukt, ristede malten. Små alkohol topper merkes, mens smakene er mer fruktig og krydret og nærmer seg ferdig, er merkbar en svak bitterhet. Finishen er tørr og malty, trekke tørket frukt. En stor kompetanse øl denne lille bryggeriet Nord-Pas-de-Calais for å oppdage og dele! Ideelt for en sen måltid eller en vinterkveld!

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »