Brewdog 5 A.M Red Ale

Brewdog (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

31,75kr + 74,80kr Frakt (9 - 11 dager)

31,75kr/enhet

Frakt: Bierhut (Netherlands)

kr You will receive 0.04 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 3 dager.

Brewdog 5 A.M Red Ale (31,75kr): en øl av typen craft fra bryggeriet Brewdog kommer fra Skottland med et alkoholnivå på 5º. Forbrukerene hos Drinks&Co tildeler Brewdog 5 A.M Red Ale 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Brewdog 5 A.M Red Ale

Kategori:Øl
Produsent: Brewdog
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 5
Type Øl: Craft
Land: Skottland

Beskrivelse · Brewdog

Brewdog 5 A.M Red Ale

SMAKS NOTATER AV Brewdog 5 A.M Red Ale:

 • Utseende: Mørk amber
 • Aroma: malty, karamell, hoppy, grapefrukt, appelsin
 • Smak: malt, karamell, grapefrukt, bitter

BRYGGERI: BrewDog

LAND: Skottland

 

ØL TYPE: Amber Ale

ABV: 5%

Brewdog

Kjøp ØlBrewdog:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Brewdog 5 A.M Red Ale

Publisert klokka 04.53

4/5

Brewdog 5 A.M Red Ale

5 A. M. Red Ale fra Brewdog er et spesielt øl med 5 typer malt 5 typer hopp og 5% alkohol. Øl, selvfølgelig, har en sterk hop karakter, men det er fortsatt en lett-å drikke øl.

Flere anmeldelser av Brewdog 5 A.M Red Ale

Publisert klokka 17.04

4 /5

Scottish bryggeriet Brewdog The Brewdog 5 A. Mr. Helgens messing & eacute e med 5 vari é t é s fra byggmaltwhisky og 6 vari é t é r av humle.
Kapasitet: 33 cl
Grad: 5 °
Opprinnelse: Skottland
 Den Brewdog bryggeri er i dag en referanse i den internasjonale brewing scene. Grunnlagt i 2005, har denne unge skotske bryggeriet opplevd en meteorlignende stige og suksess. Det tilbyr en rekke øl, tegn vanligvis uttales. Kritikerroste, er mengdene begrenset for hver brygge, noe som gjør noen sjeldne øl. Den Brewdog 5 AM Saint er brygget med fem varianter av byggmaltwhisky (Maris Otter, den Caramalt, München malt, Crystal og Dark Crystal. Enda viktigere, 6 varianter av humle (Nelson Sauvin, Amarillo, Simcoe, Cascade, Centennial og Ahtanum) er brukt i denne Brewdog å gi maksimal smak og bitterhet. dette Brewdog, som har en mahogni farge med glødende refleksjoner, avslører nesen en svært fruktig aroma takket være de mange varianter av humle brukes. i munnen, sterke fruktige smaker følge med en lett syrlighet på ganen, den sterke tilstedeværelsen av humle utvikler en kraftig bitterhet minner om grapefrukt.

Publisert klokka 05.05

4 /5

5 A. M Saint amber ale er brygget ved Brasserie Brewdog. Denne unge skotske bryggeriet er en av de mest kreative og de fleste bryggerier for de siste to årene. Faktisk, med mer enn et annet enn øl og skapt av et team av dyktige og eksentriske bryggere dusin, har bryggeriet Brewdog etablert seg i den lille verden av øl og får belønning på belønning for kvalitet og originalitet som er signaturen av sine produkter. 5 A. Saint M er brygget med fire varianter av byggmaltwhisky som er Maris Otter, den Caramalt, München malt, Crystal og Mørk Crystal. Til smaken øl og utvikle sin karakter, ble 6 typer humle brukes med Nelson Sauvin, Amarillo, Simcoe, fossen, hundre og Ahtanum. De siste 4 er lagt under en hopper til vintage, som omfatter legge friske hop blomster i crutcher. Dette gir dette ølet en fruktig aroma som minner om Litchi og floral notater veldig til stede. Man føler tilstedeværelsen av humle i nesen. På ganen, sterke frukt smaker følge en svak surhet. Humle er igjen veldig tilstede og utvikle en kraftig bitterhet fremkaller grapefrukt. Sitrus utskrift fortsetter lenge i munnen. Malten er til stede, men diskret, prøver de å få litt sødme til det hele.

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 3 kommentarer »