Brewdog Cocoa Psycho

Brewdog (Øl)

97,61kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Brewdog Cocoa Psycho på dette tidspunktet.

Brewdog fremstiller Brewdog Cocoa Psycho , en øl av typen imperial stout den kommer fra Skottland med et alkoholnivå på 10º. 4 poeng av 5 er gjennomsnittskarakteren Brewdog Cocoa Psycho har hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Brewdog Cocoa Psycho

Kategori:Øl
Produsent: Brewdog
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 10
Type Øl: Imperial Stout
Land: Skottland

Beskrivelse · Brewdog

Brewdog Cocoa Psycho

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Brewdog Cocoa Psycho har en kjedelig svart.
 • Aroma: Kakao stekt malt, fruktig.
 • Mouth: Medium søt, stekt malt, alkohol.

ABV: 10% vol.

Øl: Imperial Stout

Brewdog

Kjøp ØlBrewdog:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Brewdog Cocoa Psycho

Publisert klokka 17.04

4/5

Brewdog Cocoa Psycho

Scottish bryggeriet Brewdog Den Brewdog Cocoa Psycho er en russisk Imperial Stout sp & eacute sielt messing & eacute e hyllest til den russiske kongefamilien! Og begge sier at hyllest er overbevisende!
Kapasitet: 33 cl
Opprinnelse: Skottland
 Den Brewdog bryggeriet er nå en f r é é uunngåelig referanse til den internasjonale brewing scene. Cr E E E i 2005, har denne unge skotske bryggeriet opplevd en meteorlignende stige og suksess. Det tilbyr en rekke øl, tegn g & eacute n é é s alliert uttalt. Pl biscit ekstremt E E es, er mengdene begrenset é s & eacute es hver brygge, noe som gjør noen sjeldne øl. Den Brewdog Cocoa Psycho er en russisk Imperial Stout sp & eacute sielt messing & eacute e hyllest til den russiske kongefamilien. Hans dype brune kjolen er overvinnes & eacute e en ganske fin mousse karamell farge. Nesen dé seil pene noter av kakao og fløtekaramell. Smaker som finnes i munnen, ledsaget & eacute es karamell Malts nøkler og grill & eacute s. Bitterhet bare kile smaksløkene før finalen, mykere, slutter med disse velsmakende Merknader cacaot & eacute ringer for en ny gorg & eacute e. En kongelig øl som bærer hans navn. !

Flere anmeldelser av Brewdog Cocoa Psycho

Publisert klokka 05.16

4 /5

Cocoa Psycho BrewDog er et spesielt russisk Imperial Stout er brygget flere ganger i året og få en modning med tillegg av kakaobønner, vanilje bønner og chips.

Publisert klokka 04.50

4 /5

Color veldig mørk. Veldig godt balansert, veldig aromatisk med en svært bemerkelsesverdig bittersøte notater, typisk for en Stout. Sikkert en av de mørkere øl du noensinne har sett, inntil hodet ser svart sjokolade. Meget godt balansert.

Publisert klokka 05.00

4 /5

Dette Russian Imperial Stout ble brygget av Brewdog til ære for den russiske kongefamilien, og begge sier at dette ølet er kongelig! I ekte russisk tradisjon, er det i en veldig mørk brun kappe toppet av en krone Med imponerende skum karamell farge. Nesen møter helt navnet på denne øl med sine toner av kakao (kakao på engelsk) accomagnées hint av kaffe og mørk sjokolade karakteristikker av russiske Stout. Pucken confime tilstedeværelsen av kakao, kaffe og sjokolade dufter formål. Innslag av karamell og ristede malten slutt pucken utfylle vakkert spekter av smaker av denne stout. Alt er veldig godt balansert og gjør dette ølet et funn med hver slurk. Derfra til å gi ham en adelstittel, vi er ikke langt unna. . . Tsarina Brewdog hvorfor ikke?

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »