Brewdog Dead Pony Club

Brewdog (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

27,98kr + 74,80kr Frakt (9 - 11 dager)

27,98kr/enhet

Frakt: Bierhut (Netherlands)

kr You will receive 0.03 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 3 dager.

Brewdog Dead Pony Club (27,98kr), en øl fra bryggeriet Brewdog ale med råvarene varm fermen produsert i Skottland og alkoholinnholdet er på 3.8. Brukerene hos Drinks&Co har stemt Brewdog Dead Pony Club til 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Brewdog Dead Pony Club

Kategori:Øl
Produsent: Brewdog
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 3.8
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Ale
Land: Skottland
Konsumstemperatur: 8-10

Beskrivelse · Brewdog

Brewdog Dead Pony Club

TASTING NOTER av Brewdog Dead Pony Club :

 • Utseende: blekgult
 • Aroma: Intense sitrusaromaer av sitrongress og limezest.
 • Kropp / smak: Sterk sitrus smak med en liten oppmerksomhet på eksotisk frukt og krydret undertoner.

BREWERY: Brewdog

LAND: Skottland

FERMENTERINGTYPE: Varm gjæring

Øltype: Ale

ABV: 3,8%

Brewdog

Kjøp ØlBrewdog:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Brewdog Dead Pony Club

Publisert klokka 14.34

4/5

Brewdog Dead Pony Club

Til alle de som setter pris på de søte og fruktige øl, kan du sette pris på letthet og delikatesse av Brewdog Dead Pony Club. Denne vakre blonde med lys gul farge vil bringe deg friskhet og glede på ganen. Dens sitrus smaker bringe ham til den perfekte bitterhet som ikke kan gjøre deg elske dette ølet.

Flere anmeldelser av Brewdog Dead Pony Club

Publisert klokka 04.33

4 /5

Berusende og enormt hoppy, har Døde Pony litt av en kultstatus, og med god grunn. Inspirert av enormt hoppy Californian pale ale, det har blitt sikret full av amerikansk humle - levere massic sitrus hits, toasty malt smaker og alvorlig krydret undertoner. Det er en vill tur faktisk. Som Brew Dog si, det er California dreaming for håndverket øl generasjon.

Publisert klokka 17.35

4 /5

Brewdog Dead Poney Pale Ale

Døde Pony er en reell pale ale, et lavt alkoholinnhold. Med en mørk blondt farge, blir oppdaget i nesen, hoppy aroma, floral og fruktig grapefrukt. På ganen, tilbyr malty og hoppy smaker blandet med friske og fruktige dufter av sitrus. forfriskende øl, veldig fruktig, med en tørr finish, utholdenhet og en behagelig bitterhet .. Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.

Publisert klokka 13.18

4 /5

Det er et øl med en gyllen farge, litt mørkt. På nesen og ganen er en veldig hoppy øl, som minner om andre øl i området Brewdog. Vi oppdager også en vakker balanse mellom smak noter av malt og sitrus.

Publisert klokka 17.04

4 /5

Brewdog Dead Pony Pale Ale

Skotske bryggeriet Brewdog Brewdog The Dead Pony Club er en frukt øl & eacute e é og forvalter som vil friske opp smaksløkene.
Kapasitet: 33 cl
Opprinnelse: Skottland
 Den Brewdog bryggeri er i dag en referanse i den internasjonale brewing scene. Grunnlagt i 2005, har denne unge skotske bryggeriet opplevd en meteorlignende stige og suksess. Det tilbyr en rekke øl, tegn vanligvis uttales. Kritikerroste, er mengdene begrenset for hver brygge, noe som gjør noen sjeldne øl. Den Brewdog døde Pony Club er en Pale Ale typen øl. Det er fruktig og lett. Dette øl har en mørk farge blondt. På nesen, det er frisk, fruktig og blomstrende. Selvfølgelig, det er også den typiske hop fra Brewdog. I munnen, tilbyr Døde Pony Club hoppy og malty notater i forbindelse med noter av aprikos og sitrus. Dette er en fruktig og lett øl som vil oppdatere smaksløkene.

Publisert klokka 05.13

4 /5

Cerveza la Brewdog Dead Pony Club

Lupulados presenterer aromaer av tropisk frukt, sitrus og harpiks med lys malt tilstedeværelse. Domina hop flavored mango, fersken, sitrusfrukter som grapefrukt og en floral touch. Clear tørr litt bitter end.

Publisert klokka 05.16

4 /5

Døde Pony Club BrewDog er et øl med en gigantisk smak av humle. BrewDog der navnet blir borte, vet vi ikke, men det vi vet er at dette er en spesiell øl som hobbyer

Publisert klokka 04.50

4 /5

Gyllen strå farge og lys skum. Fruktig aroma, furu, appelsin, fersken, og enda noen drue. Ganen er den samme, med enestående bitre notater og urteaktige notater. Body lys og tørr, veldig tørr faktisk. Høy karbonatisering.

Publisert klokka 16.02

4 /5

Brygget av Brasserie Brewdog unge skotske bryggeriet kjent verden over for kvalitet og originalitet av sine øl, er Døde Pony Club en type øl Pale Ale fruktig og lett, er det faktisk tittelen til 3,8 ° C. I en ganske mørk-blonde fargen, har Døde Pony Club friske aromaer på nesen, fruktig, floral og med massevis av humle, som husker det smaker av andre Brewdog. En av tre munn, dette hoppy Pale Ale tilbyr balansert blandet med malty gift med aprikos nøkler og sitrus som sitron eller appelsin. Alt er parfaiement balansert og meget lys på grunn av den relativt lavt alkoholinnhold. Til slutt, Brewdog gir oss en fruktig og veldig forfriskende skotske øl på grunn av sin letthet og dens fruktige aromaer.

Publisert klokka 04.59

4 /5

Smak: sterk sitrus smak og pepperaktig finish. Farge: Pale Amber. Ideell temperatur: 8-10 ° C

Summen av vurderinger

(10 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  10
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 10 kommentarer »