Brewdog Hardcore Ipa

Brewdog (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

46,82kr + 74,80kr Frakt (9 - 11 dager)

46,82kr/enhet

Frakt: Bierhut (Netherlands)

kr You will receive 0.06 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 3 dager.

Brewdog Hardcore Ipa (46,82kr): en øl av typen indian pale ale fra bryggeriet Brewdog kommer fra Skottland med et alkoholnivå på 9º. 4 poeng av 5 er gjennomsnittskarakteren Brewdog Hardcore Ipa har hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Brewdog Hardcore Ipa

Kategori:Øl
Produsent: Brewdog
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 9
Type Øl: Indian Pale Ale
Land: Skottland

Beskrivelse · Brewdog

Brewdog Hardcore Ipa

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Brewdog Hardcore IPA har en gul farge med lett skum.
 • Aroma: Aroma humle med hint av mango.
 • Mouth: Sterk smak bitter.

ABV: 9% vol.

Øl: Indian Pale Ale

Brewdog

Kjøp ØlBrewdog:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Brewdog Hardcore Ipa

Publisert klokka 17.04

4/5

Brewdog Hardcore Ipa

Skottland Brewdog Brewery Beer Brewdog Hardcore IPA, en eksplosjon av smak frukt & eacute e. A v & eacute Ekte fruktsalat i form av øl.
Kapasitet: 33 cl
Opprinnelse: Skottland
 Den Brewdog bryggeri er i dag en referanse i den internasjonale brewing scene. Grunnlagt i 2005, har denne unge skotske bryggeriet opplevd en meteorlignende stige og suksess. Det tilbyr en rekke øl, tegn vanligvis uttales. Kritikerroste, er mengdene begrenset for hver brygge, noe som gjør noen sjeldne øl. Issue 3 forskjellige brygging malt, forbitrede av tre forskjellige hopp, er Hardcore IPA et fantastisk bryllup som utvikler både aroma og bitter humle. Dette er en spesialitet Brewdog. Hardcore IPA har en dyp oransje farge og er dekket med en liten vedvarende skum. Nesen er fruktige aromaer med noter av dufter som fremkaller rød frukt, litchi, grenadine, tropisk frukt, melon, sitrus Det kan sammenlignes med en luktefruktsalat. I tillegg til fruktige dufter, faller det subtile hint av ristet karamell. En gang i munnen, er det en eksplosjon av smaken på grunn av sterk tilstedeværelsen av alkohol og en markert bitterhet. Alle frukt smaker er avslørt samtidig å forlate en tørr og bitter finish.

Flere anmeldelser av Brewdog Hardcore Ipa

Publisert klokka 05.16

4 /5

For alle som elsker IPAs og hop smaken kan ikke være nok til stede Hardocre IPA BrewDog verdt å oppdage. Navnet sier det kan ha vært mye hopp, men uten andre smaker

Publisert klokka 04.50

4 /5

Deep lys rødlig farge med en stor floral og sitrus aroma. Urteaktige og floral notater som gir vei til malt kroppen som forsvinner inn en sitrus finish, balsamico og krydret. Svært velsmakende og myke bitre notater.

Publisert klokka 16.02

4 /5

Tast universet og ekstremt fruktig hop skotske bryggeriet Brewdog, med Hardcore IPA. Hvis denne unge bryggeriet ble berømt takket være sin karakter produkter, er Hardcore IPA et godt eksempel på hva som har gjort det vellykket. Brygget med tre forskjellige typer maltwhisky, er Hardcore IPA spesielt flavored og amérisée med tre forskjellige hopp og bruke begge metodene hopper for å aktivere humle utvikle sine smaker. Kunsten å blande forskjellige typer humle både aromatiske og bitter er en av spesialitetene til bryggeriet som øl Brewdog tilby vakre kontraster mellom de svært kraftige bitterhet og floral smaker som ulike hopp utvikle. Hardcore IPA er et sterkt øl i glasset som har en kjole av dyp oransje og er dekket med en fin mousse lav utholdenhet. Når glasset slitt under nesen, en umiddelbart bemerker mange fruktige aromaer med dufter som minner om rød frukt, litchi, granateple, tropiske frukter, sitrusfrukter og meloner Allikevel, dette er en ekte luktefruktsalat som tilbyr humle i Hardcore IPA. Mer diskret malt aromaer er også følte med toner av ristet karamell og stekt utseende. I munnen er det møtet og eksplosjonen av smaker, ved registrering i munnen, en sterk tilstedeværelse av alkohol og en utpreget bitterhet! Fruktige smaker vises i samme tid, og finner dermed fruktig smak fremkaller oppmalte frukt brennevin, rose, litchi, sitrus, spesielt med en grapefrukt bitterhet. Finishen er tørr og bitter, med en god utholdenhet på ganen. En håndverket øl smaker karakter sakte og klokt, så nyt det!

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »