Brewdog Jack Hammer

Brewdog (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

39,82kr + 74,80kr Frakt (9 - 11 dager)

39,82kr/enhet

Frakt: Bierhut (Netherlands)

kr You will receive 0.05 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 3 dager.

Brewdog er produsenten av Brewdog Jack Hammer (39,82kr), en øl v typen indian pale ale fra Skottland som har et alkoholinnhold på 7º. 4 poeng av 5 er det kundene til Drinks&Co har gitt Brewdog Jack Hammer.

Spesifikasjoner · Brewdog Jack Hammer

Kategori:Øl
Produsent: Brewdog
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 7
Type Øl: Indian Pale Ale
Land: Skottland

Beskrivelse · Brewdog

Brewdog Jack Hammer

SMAKS NOTATER AV Brewdog Jack Hammer:

 • Utseende: Orange
 • Aroma: malty, ristet, karamell, hoppy, appelsin, sitrus, furu, grapefrukt
 • Smak: søt, bitter, hoppy, frukt, mørk sitrus, grapefrukt. Kroppen er medium.

BRYGGERI: BrewDog

LAND: Skottland

 

ØL TYPE: India Pale Ale (IPA)

ABV: 7,4%

Brewdog

Kjøp ØlBrewdog:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Brewdog Jack Hammer

Publisert klokka 04.53

4/5

Brewdog Jack Hammer

Dette IPA fra Brewdog sitter helt på slutten av IPA spekteret. Forventer en jevn strøm av bitterhet med noter av grapefrukt og barnåler.

Flere anmeldelser av Brewdog Jack Hammer

Publisert klokka 17.04

4 /5

Scottish bryggeriet Brewdog Den Brewdog Jack Hammer er ikke "for de lettskremte" som Brewdog sier! Dette houblonn & eacute perlen vil glede fans av IPA stilen av øl!
Kapasitet: 33 cl
Opprinnelse: EcosseLa
Brewdog bryggeri er i dag en referanse i den internasjonale brewing scene. Grunnlagt i 2005, har denne unge skotske bryggeriet opplevd en meteorlignende stige og suksess. Det tilbyr en rekke øl, tegn vanligvis uttales. Kritikerroste, er mengdene begrenset for hver brygge, noe som gjør noen sjeldne øl. Den Brewdog Jack Hammer er ikke "for de lettskremte" som Brewdog sier! Dette hoppet sjenerøst skotske øl fra Columbus Centennial av IPA stil. Sin ganske vedvarende beige skum dekker et gult fengslende kjole. På nesen, er fruktig strøm uttrykt fantastisk. Vi først finne aromaer av pasjonsfrukt, deretter av sitrusfrukter som lime og kumquat og til slutt ender med mykere toner av malt og karamell. I munnen er den frukt smaker av lidenskap, sitron, malt og furu ledsaget av en fin bitterhet. Det stiger gradvis til en endelig bitterhet ekteskap som gjør dette for å være spesielt Jack Hammer og guddommelig forfriskende lang finish. Du vil forstå Jack Hammer anbefales til fans av sjangeren tungt hoppet IPA.

Publisert klokka 05.02

4 /5

Ryktet Jack Hammer ville være så hoppy øl som ville bli funnet mer bitterhet er den menneskelige gane kan oppdage. Så sjenerøst hoppet fra Columbus og Centennial, her i den siste Bulldozer Brewdog. I sitt glass, er Jack Hammer en skotsk øl som gir oss en gylden-gul farge toppet av en beige skum vedvarende. Vi kan allerede, nese, oppfatter dårskap av dette ølet: malt, men med kurset, men også sitrus, grapefrukt og selv urte notater. I munnen, for å bitterhet straks grepet være tilstede under hele prøvingen. Pine og grapefrukt mingle mens hoppy finish er usedvanlig lang! Dermed er dette Brewdog øl anbefales til fans av bryggeriet og folk slikket IPA stil. Punk IPA, flaggskip øl fra bryggeriet, er i en lysere stil hoppet en annen perle!

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 3 kommentarer »