Brewdog Punk IPA (Can)

Brewdog (Øl)

542,41kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Brewdog Punk IPA (Can) på dette tidspunktet.

Brewdog Punk IPA (Can) : en øl av typen indian pale ale fra bryggeriet Brewdog brygget i Skottland og alkoholinnholdet er på 6. Brukerene hos Drinks&Co har stemt Brewdog Punk IPA (Can) til 4,3 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Brewdog Punk IPA (Can)

Kategori:Øl
Produsent: Brewdog
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 6
Type Øl: Indian Pale Ale
Land: Skottland

Beskrivelse · Brewdog

Brewdog Punk IPA (Can)

Tasting Notes:

 • Farge: Brewdog Punk IPA (Can) har en fin lysegul farge, en fin rikelig skum hodet
 • Nose: notater av harpiks, furu, sitrus, frukt
 • Smak: smake amalta, jeg hoppet, sitrus og tropisk frukt mango og ananas. bitter

PRODUSENT: Brewdog

Land: Skottland

ABV: 6% Vol

Type øl: Indian Pale Ale

Brewdog

Kjøp ØlBrewdog:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Brewdog Punk IPA (Can)

Publisert klokka 10.15

5/5

Brewdog Punk IPA (Kann)

Nam, nam, nam! En stor inntreden i verden av øl håndverket øl, men også hva ULS profesjonell gane. Ølet har det som trengs: myk, honninglignende sødme, tett og fyldig. Umiddelbart havnet i min favorittliste.

Flere anmeldelser av Brewdog Punk IPA (Can)

Publisert klokka 16.02

4 /5

Brewdog Punk Ipa - Canette

Spesielle tilbud på dette produktet -30% på grunn av BBD 19.01.2012. Etter denne datoen, kan produktet bli solgt og konsumert trygt. Bare smaken av øl, kan muligens bli endret. Den Brewdog Punk IPA er en skotsk øl inspirert av amerikanske trender i brygging og valg av humle. Her finner vi en svært hoppy øl som de nå er i små bryggerier i Nord-Amerika. Å brygge dette Punk IPA, Marris Otter malt Extra Pale prinsippet mens humle Chinook, Simcoe, Ahtanum, og Nelson Sauvin ble vervet til smaken og karakter drikke. Blond med oransje kjole fremkaller fersken, Dons det et vakkert hode av kremet og vedvarende skum hvit. Det gir nese lette aromaer av høyet, frukt og gress. Hun våkner opp på språket i fruktige smaker som minner om fersken og tropiske frukter, etterfulgt av en relativt sterk og tørr bitterhet som varer lenge i munnen. Dette gir så måte til en vakker tilbake fruktig smak. En annen vakker høyt hoppet øl bryggeriet Brewdog. For innsidere på jakt etter nye opplevelser og karakter! Young skotske bryggeriet BrewDog er en av de mest kreative og de fleste bryggerier for de siste to årene. Faktisk, med mer enn et dusin øl unntak skapt av et team av dyktige og eksentriske bryggere, har bryggeriet Brewdog etablert seg i den lille verden av øl! Det får dermed belønning på belønning for kvalitet og originalitet som gjør signeringen av sine produkter.

Publisert klokka 17.26

4 /5

Brewdog Punk Ipa Canette-Sale

Definere seg selv som den modige David i et hav av Goliat BrewDog ønske konfrontere klassiske ølmerker med unike smaker og en offbeat og nyskapende merkevarebygging. Oppdag uten å vente på India Pale Ale som holder sine løfter med en eksplosjon av tropisk frukt smaker og en ganske skarp bitter finish.

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.3/5

Basert på 3 kommentarer »