Brigand 75cl

Van Honsebrouck (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

59,19kr + 129,15kr Frakt (3 - 4 dager)

59,19kr/enhet

Frakt: Calais Vins (France)

kr You will receive 0.07 points for each unit bought

Van Honsebrouck produserer Brigand 75cl (59,19kr), en øl av typen special laget i Belgia basert på varm fermen som har et alkoholinnhold på 9º. 4 poeng av 5 er karakteren Brigand 75cl har fått av Drinks&Co sine kunder.

Spesifikasjoner · Brigand

Kategori:Øl
Produsent: Van Honsebrouck
Volum: 75cl
Alkoholvolum: 9
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Special
Land: Belgia

Beskrivelse · Van Honsebrouck

Brigand 75cl

SMAKS NOTATER:

 • Visjon: Brigand 75cl presenterer en kobberrøde farge.
 • Nese: Hoseas en god malt smak og delikat, direkte, rund og litt bitter smak og en endelig tørr munn og litt syre.
 • Munn: Det er en topp-gjæret øl, som tilhører familien av sterke blondiner. Spesielle PCerveza Belgisk, med sterk sekundær gjæring i flasken og 9% alkohol. Øl gerilja flamenco. Achampañada. Brigand er laget av bryggeriet i Ingelmunster Honsebrouck syn. Ut av nysgjerrighet øl Navnet oversettes som & # 34 & # 34 Bandolero ;; ;; og er kallenavnet på den flamske bøndene som kjørte de franske tropper (kallenavnet Sans-bukser) av Ingelmunster i 1798th

Vingård: Brasserie Van Honsebrouck

Van Honsebrouck

Kjøp ØlVan Honsebrouck:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Brigand 75cl

Planete Drinks

Publisert klokka 17.35

4/5

Brigand Vp 75cl

Rebel Brigand er et lager, tørr, med en snev av bitterhet, gjæring i flasken. Dette boutique øl er preget av små malty smaker. I munnen, merkes det smaker av malt, humle og krydder. Den smaker slutter med dvelende hop bitterhet. . Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.

Flere anmeldelser av Brigand 75cl

La Boutique Du Comptoir

Publisert klokka 17.04

4 /5

Belgia Brasserie Van Honsenbrouck blonde belgisk øl i rav kappe e é dé gageant kraftige aromaer av humle og malt.
Kapasitet: 75 cl
Nivå: 9 °
Opprinnelse: Belgia
 Den Brigand Ølet er brygget ved bryggeriet Van Honsebrouck i Ingelmunster i Belgia. Denne blonde øl med en gul farge er utsmykket med et stort og luftig hvitt skum. Nose framgår kraftige aromaer av humle og malt. Den Brigand er en kraftig og øl på ganen dominans av humle og malt. Det er et øl med godt balansert bitterhet. Den 9 i denne Brigand ikke er allestedsnærværende og vike for aromatiske smaker av humle.
Online Drink Shop

Publisert klokka 10.00

4 /5

Rapido gjæring øl, re-gjæret i bottiglia.Dal lrggermente gul farge, med rikelig skum, stabil og kremaktig. Du kan føle aromaer av humle og bygg, med floral notater. Ganen er behagelig bitter, velbalansert, tørr ettersmak. Etiketten fremkaller ganger franske invasjonen i Belgia, da ranerne partisanene Ingelmuster ved solnedgang vil oppdatere med en god håndverket øl.
Saveur Bière

Publisert klokka 16.02

4 /5

Du vil forelske nødvendigvis øl Brigand med sin vakre klar gul farge og sin fine livslysten som minner om de beste champagner. Dette er en øl i oransje farge som er produsert siden 1980 av den berømte belgiske bryggeriet Van Honsebrouck, som produserer de berømte øl inkludert Kasteel. Den Brigand har en gul farge og aromaer av malt sammen med kraftige toner av humle som frigjør aromaer og tangy fleuries.En munnen, oppdager vi et kraftig brygg av sin smak søt, men av hans evne til å bli fortært. Faktisk er alkohol nesten ingen våren og gjør gode smaker som gir aromatiske humle som brukes her. Det hele bæres av et malt struktur som balanserer alt og gir kroppen til Brigand. Navnet kommer fra det 18. århundre, da Flanders Flemish bønder ble tilnavnet røverne.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »