Brooklyn Sorachi Ace 75cl

Brooklyn Brewery (Øl)

168,86kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Brooklyn Sorachi Ace 75cl på dette tidspunktet.

Brooklyn Brewery nos ofrece esta Brooklyn Sorachi Ace 75cl , una øl ale brygget i USA og alkoholinnholdet er på 7. 4,4 poeng er gitt til Brooklyn Sorachi Ace 75cl av kundene som handler hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Brooklyn Sorachi Ace

Kategori:Øl
Produsent: Brooklyn Brewery
Volum: 75cl
Alkoholvolum: 7
Type Øl: Ale
Land: USA

Beskrivelse · Brooklyn Brewery

Brooklyn Sorachi Ace 75cl

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Brooklyn Sorachi Ace 75cl har en disig oransje.
 • Aroma: Duften av fersken, sitrus, honning, gress, sitron, appelsin, solbær.
 • Munn: Smaken er sitrus, honning, sitron gress, sitrus og metalliske toner.

ABV: 7,6% vol.

Øl Type: Ale

Brooklyn Brewery

Kjøp ØlBrooklyn Brewery:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Brooklyn Sorachi Ace 75cl

La Boutique Du Comptoir

Publisert klokka 17.04

4/5

Brooklyn Sorachi Ace 75cl

States Brooklyn Brewery Beer Brooklyn Sorachi Ace er et sesong øl, messing & eacute e fra et japansk humle, "Sorachi Ace".
Kapasitet: 75 cl
Opprinnelse: USA
STEVEN Hindy, en tidligere krigskorrespondent, ikke er å finne lykke i produksjon av øl laget i USA vedtok i 1984 å starte sin egen bryggeri i bydelen Brooklyn. Det vil være en av aktørene i suksessen til håndverket øl i USA. Disse øl er gruppert under navnet "Craft Beer Beer" som ateste av begrenset produksjon, den tradisjonelle metoden for bruk og kvaliteten på ingrediensene. Bryggeriet publiserer utestående øl som har funnet sitt publikum i USA, deretter i resten av verden. Den er rik og velduftende enn vanlig amerikansk øl. I 1993 bryggeriet rekruttert den berømte Garrett Oliver, nå regnet som en av de beste av tradisjonelle øl brygger i verden. De fleste Brooklyn øl er brygget med mer humle varianter. Som kokk med krydder, Brooklyn Brewery søker den beste kvaliteten på hvert hopp, og skape en harmoni av smaker og aromaer. Det er et par år, brewmaster Garrett Oliver oppdaget en enkelt hop av et slag. Et stort bryggeri japansk hadde utviklet denne varianten "Sorachi Ace" i 1988. Mellom britiske humle "Brewer Gold" og tsjekkiske "Saaz" han hadde en uventet kvalitet. Den unike smaken av humle har blitt neglisjert av master bryggere, men Brooklyn Brewery besluttet å bruke den til å lage Brooklyn Sorachi Ace. De fleste Brooklyn øl er tilgjengelig bare for en kort periode av året, men det regnet så mye at bryggeriet besluttet å foreslå for året ved å gi star behandling. Øl Brooklyn Sorachi Ace er en sesongmessig øl brygget fra en japansk humle, Sorachi Ace 'og en belgisk gjær. Et annet tillegg av Sorachi Ace utføres ettergjæring, som forbedrer aromaer av sitrongress og sitronskall. Den malt brukt, av tysk opprinnelse, formidler en dybde enestående finish. Det sies at dette ølet smaker som solskinn. Awards: -Médaille gull på World Beer VM i 2011 - Silver Medal på Australian International Beer Awards i 2011

Flere anmeldelser av Brooklyn Sorachi Ace 75cl

Monica Lorentzen Dahlø

Publisert klokka 18.25

5 /5

Utrolig godt øl til fisk.
Saveur Bière

Publisert klokka 05.06

4 /5

The Brooklyn Sorachi Ace er en perfekt belgisk øl belgisk ale å oppdage den type humle japansk Socrachi Ace. Først ser vi en meget vakker gyllen blonde toppet av en vedvarende hvitt skum. På nesen, vises de første floral notater ledsaget av subtile hoppy aromaer. En skulle tro nesten ha en IPA hender hvis vi stoppet det. I munnen, de samme tastene envelopppent floral notater av appelsin, sitron og honning. Bitterhet er lys og perfekt mestret. Floral side og lys bitterhet gjør det til et opplagt valg for øl ble bare venter på å nyte solen.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  2
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.4/5

Basert på 4 kommentarer »