Celis White 250ml

Brouwerij Van Steenberge (Øl)

19,91kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Celis White 250ml på dette tidspunktet.

Brouwerij Van Steenberge lager Celis White 250ml , en øl av typen hveteøl av varm fermen og fra USA som har et alkoholinnhold på 5º. 4 poeng av 5 er det kundene til Drinks&Co har gitt Celis White 250ml.

Spesifikasjoner · Celis White

Kategori:Øl
Produsent: Brouwerij Van Steenberge
Volum: 25cl
Alkoholvolum: 5
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Hveteøl
Land: USA

Beskrivelse · Brouwerij Van Steenberge

Celis White 250ml

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Celis Hvit 250ml har en lys brun farge.
 • Aroma: fruktig luktmarkering kommer til nesen, og et hvitt skum mellom glasset og oker krone.
 • Munn: Den første slurk merke til en glatt kropp, men en veldig mektig kraft, og en sterk sitrus smaken, veldig konsekvent.

ABV 5 volum%.

Øl Type: Ale

Brouwerij Van Steenberge

Kjøp ØlBrouwerij Van Steenberge:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Celis White 250ml

Publisert klokka 05.13

4/5

Cerveza Celis White 250ml

Celis Hvit Beer serveres kald, så som gjør henne hvite slør og diffuse tilbyr en forfriskende smak. Denne deilige hvite øl har hele tiden å utvikle seg naturlig. Smaken har et utvalg av frukt og krydder. Lett og forfriskende.

Flere anmeldelser av Celis White 250ml

Publisert klokka 05.16

4 /5

Celis White var utviklet av Pierre Cellis dette er grunnleggeren av den berømte Hoegaarden-bryggeriet. Han har satt sin ekspertise i dette ølet og etablerte et bryggeri i Texas. Daa

Publisert klokka 16.02

4 /5

Celis Hvit, eller hvordan du skal oppsummere livet til en mann lagt i en kiste! Faktisk ble Celis Hvit oppkalt etter en mann som har viet sitt liv til øl og hvis død i 2011 trist mange amatører og profesjonelle øl over hele verden. Faktisk, Pierre Celis, siden det er hans navn, var opprinnelig fra belgiske Hoegaarden regionen som gjenopplive hvete øl som er i bryst Hoegarden regionen. Han ledet også den tiden av den berømte Hoegaarden-bryggeriet og det var han som ga tilbake til merkevaren sin stamtavle. Etter kjøpet av Brasserie, det vil bestemme seg for å forlate for USA å tilby ganen av amerikanske øl drinkers denne hvite han elsker så mye. Så åpner et brasserie markeder en hvit øl Hoegaarden raskende ligner at alt vi vet. Dette ølet ble kalt White Celis Hvit. Sterkt inspirert av Hoegaarden, er Celis Hvit en øl brygget med hvete og smaksatt med bitter appelsinskall og koriander. Som sin store på, det er utsmykket med en blonde kjole svært skyet og trekke melkehvit. Det frigjør Lemony og krydret aroma i munnen og gir en god følelse av letthet og mykhet med svært fruktige smaker med en liten skarphet. Sin letthet og milde natur gjør det til et populært øl av alle og spesielt forfriskende sommer! Celis Hvit øl vant gullmedalje på Great American Beer Festival i 2003

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 3 kommentarer »