Chimay Dorée

Abbaye de Chimay (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

619,90kr + 91,48kr Frakt (9 dager)

25,83kr/enhet

Selges i pakker på 24 enheter

Frakt: CervezuS (Spain)

kr You will receive 0.77 points for each unit bought

Abbaye de Chimay produserer Chimay Dorée (161,43kr), en øl av typen special brygget på varm fermen og fra Belgia og alkoholinnholdet er på 4. Brukerene hos Drinks&Co har stemt Chimay Dorée til 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Chimay Dorée

Kategori:Øl
Produsent: Abbaye de Chimay
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 4
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Special
Land: Belgia

Beskrivelse · Abbaye de Chimay

Chimay Dorée

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Chimay Dorée har en fantastisk lys gylden noe uklart med en fluffy hvitt skum holdbarhet
 • Aroma: Lukten er typisk Chimay gjær, malt og mykt brød. Koriander og Curacao, floral notater, er gress og eple verdsatt.
 • Fylde / Smak: Smaken er veldig balansert med en litt søt sensasjon malt, frukt og krydder aromaer som minner om mandarin. Det vil være en hyggelig og beroligende kjølig og tørr.

Øl: Belgisk Ale

Land: Belgia

Abbaye de Chimay

Kjøp ØlAbbaye de Chimay:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Chimay Dorée

Publisert klokka 09.39

4/5

Chimay Doree

Øl Chimay utsikt Doree har en gyllen farge - har en fin gull og hvitt skum

Nose Aroma Doree Chimay øl er humle gjær med floral notater og krydder
Lys munn og komplekse, glatt og forfriskende
En art gjær med en subtil fruktig

Flere anmeldelser av Chimay Dorée

Publisert klokka 17.35

4 /5

Chimay Doree Consigne

CHIMAY gull sett 0,33. Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.

Publisert klokka 17.04

4 /5

Belgia Chimay Chimay Abbey dor é e er en blond belgisk Trappist øl l & eacute og forvalter kompleks mengde grense é é og 33 cl flaske.
Kapasitet: 33 cl
Opprinnelse: Belgia
Kort tid etter å bygge sin Trappist bryggeriet i 1862, Chimay munker begynte å brygge i svært små mengder fordøyelig og lettøl i alkohol (hun tittel 4, 8%) som smaken var innenfor området stil av sine forgjengere. Det var på den tiden for medlemmer av klostersamfunn. Over tid, dette ølet kallenavnet «The Golden 'fortsatte å bo i klosteret. Hun ble senere tilbudt til fellesskapet av verter og ansatte som arbeider for Chimay. Fra 12. april 2013 er La Boutique du Comptoir glade for å presentere dette komplekse og lettøl i begrenset mengde og 33 cl flaske hvis etiketten basert på historien understreker sin tradisjonelle karakter, traff segl 'kompromissløs kvalitet, som er alle produkter og øl Trappist ost fra klosteret Vår Frue av Scourmont. Til tross for sin lavere alkoholinnhold, er det fortsatt en Trappist høy gjæring øl med humle nøkler og aromaer av krydder florerer å glede alle som smake. Hans "Authentic Trappist Product" -logoen bekrefter at Chimay Dorée skjedde innenfor et Trappist Abbey under kontroll av kloster samfunnet og flertallet av inntektene er generert for sosialhjelp.

Publisert klokka 05.12

4 /5

Hotellet tilbyr fantastisk lys gyllen farge noe uklar med en fluffy hvitt skum holdbarhet.
Lukten er typisk for Chimay gjær, malt og mykt brød. Koriander og curacao, floral notater, gress og eple er verdsatt.
Smaken er svært balansert med en litt søt følelse av malt, frukt og krydder duft som minner om mandarin. Det blir en hyggelig og mild slutt kjølig og tørt.

Publisert klokka 04.55

4 /5

Tasting Notes: Lukten er typisk for gjær, malt og brød. Smaken er balansert med en litt søt snev av malt, frukt og krydder aroma. Tørr og forfriskende finish. Farge: lys gyllen. Ideell temperatur: 8-9ºC. Sammenkobling: Ideal med kjøtt og ost

Publisert klokka 16.02

4 /5

Den Chimay Dorée er det nye Trappist øl fra det berømte bryggeriet. Nyheten om det ikke er den mest nøyaktig beskrivelse kan gis av dette ølet, som faktisk er 150 år minst. Tabell øl Trappist munker, klosteret gaver til ansatte. . . dette ølet har lenge vært drikke av svært lukket krets av munkene og deres følge. Så derfor nyte sjansen til å smake denne elitistisk øl, hvorfor ikke ledsaget av osten med samme navn. Liten i størrelse og alkohol. Bare solgt i flasker på 33 cl og begrenset til 1000 hektoliter produksjon per år, vil det være kommersielt tilgjengelig i ambassadører bistroer. Med hensyn til alkoholen, i sammenligning med bryggeri søstre titrering av 7, 8 og 9, forblir den Chimay Dorée til en overrask 4. 8 °. Lettere enn en vanlig pils, men med fordelene av Trappistordenen.

Summen av vurderinger

(6 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 6 kommentarer »