Ch'Ti Blonde 75cl

Brasserie Castelain (Øl)

58,44kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Ch'Ti Blonde 75cl på dette tidspunktet.

Brasserie Castelain er produsenten av Ch'Ti Blonde 75cl , en øl produsert i Frankrike som har et alkoholinnhold på 6.4º. Vi i Drinks&Co har gitt Ch'Ti Blonde 75cl 4 poeng av 5 mulige.

Spesifikasjoner · Ch'Ti Blonde

Kategori:Øl
Produsent: Brasserie Castelain
Volum: 75cl
Alkoholvolum: 6.4
Type Øl: Gyllen Øl
Land: Frankrike

Beskrivelse · Brasserie Castelain

Ch'Ti Blonde 75cl

SMAKS NOTATER:

 • Visjon: Ch'Ti Blonde 75cl har en intens farge.
 • Nese: aromaer av aromaer som er typiske for den blonde, glatt og fin øl.
 • Mouth: Forsiktig Biere de Garde.

Vingård: Brasserie Bénifontaine

Brasserie Castelain

Kjøp ØlBrasserie Castelain:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Ch'Ti Blonde 75cl

Publisert klokka 13.18

4/5

Ch'Ti Blonde 75cl

Dette er et øl laget av nøye utvalgte malt, ved hjelp av fire varianter av humle, hver med sin typicality. Den Ch'ti Blond later en søt smak til slutt glass som kan huske marsipan. Hans egenskaper ble belønnet med sølvmedalje i Concours Général Agricole i 2006 og 2008, anerkjent Flavour of the Year i 2005, og gullvinner på World Valg av øl i 2003 for å dra nytte Bruxelles.Afin av sin smak, må den oppbevares kjølig og spist på en temperatur på +/- 6 ° C i pre-skylles glass og ikke essuyé.BIERE fra nord til 4 hop varianter!

Flere anmeldelser av Ch'Ti Blonde 75cl

Publisert klokka 16.02

4 /5

Flaggskipet i rekken av pils Ch'ii, den blonde Ch'ii var den første øl brygget av Brasserie Castelain familien! Grunnlagt i 1979, har dette ølet raskt etablert seg som en referanse i Nord-Frankrike led en vakt periode på 6 uker før tapping! Dette vil tillate ham å avgrense sine attributter før sin store utgivelse i glasset, hvor hun opptrer kledd i en elegant oransje gul kjole! Hun tilbyr deretter nesen for smaker og svært betydningsfullt at swing mellom påvirkning av malten og humle. Settet er blomstrende og søt. Vi finner dette pendling mellom malt og humle i en munn til bittersøt og hvor hver ingrediens er uttrykt klokt. Vakre smaker både floral og honeyed følge frank bitterhet, men ikke for markert. For å kunne nyte alle smakene av denne Ch'ii Blond, må den oppbevares i kjøleskap og konsumeres ved en temperatur på 6 ° C +/- i sin pre-skylles glass og ikke tørkes. Den Ch'ii Blond fikk sølvmedalje i Concours Général Agricole i Paris i 2006, 2008 og 2009 og ble anerkjent Flavour of the Year 2005 i kategorien av spesialitet øl!

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »