Øl

Cubanero Fuerte 350ml

350ml

23,25kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Kategori:Øl
Produsent: Bucanero
Volum: 35cl
Alkoholvolum: 5
Type Øl: Lager
Land: Cuba
Bucanero er produsenten av Cubanero Fuerte 350ml , en øl den kommer fra Cuba med et alkoholnivå på 5º. Forbrukerene i Drinks&Co har tildelt Cubanero Fuerte 350ml 4 poeng av 5.

Elaboration of Cubanero Fuerte 350ml

Cubanero Fuerte 350ml

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Cubanero Fuerte 350ml er gyllen i fargen, med hvitt skum spredde seg raskt.
 • Nese: aromaer Inneholder mais, karamell, gress og krydder.
 • Munn: Smaken er søt på første og fylling i bitterhet på slutten.

Brewery: Bucanero

Se mer

Reviews of Cubanero Fuerte 350ml

4

3 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Cubanero Fuerte 350ml:Vurdering Cubanero Fuerte 350ml:

4 /5

Cubanero Fuerte er importert direkte fra Cuba øl! Det tar sitt navn fra gamle legender av pirater som streifet det karibiske hav på tidspunktet for sjørøvere og nådde ørene våre cubanske bryggere. Lett, men fyldig Cubanero Fuerte er brygget fra de mest naturlige ingredienser og ferskeste inkludert den øvre malt. Det er blandet med et snev av den beste cubanske sukker for å produsere en forfriskende øl, men karakter! Den Cubanero Fuerte tilstede i glasset, klart orange ornament som er dekket med et tynt lag av hvitt skum. Derav dukke malted smaker omfattes av urteaktige aromaer av humle. Dette resulterer i munnen ved en viss rundhet som ikke hindrer virkningen av urteaktige og blomster hop smaken. Finishen er tørr og ganske bitter. Hvis dette ølet er litt høyere i alkohol enn sin cubanske CONSUR Palma Cristal, er Cubanero Fuerte svært forfriskende og passer perfekt til solfylte Cuba!
Se mer
,

4 /5

Cuban, dyp gul farge og forfriskende smak deilig.
Se mer
,

4 /5

Gylden farge, med hvitt skum rask spredning. Inneholder mais aromaer av søte gress og krydder. Ganen er søt på første og fylling i bitterhet på slutten.
Se mer
,

Andre produkter fra samme merke