De Molen Rasputin

Brouwerij de Molen (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

42,51kr + 74,80kr Frakt (9 - 11 dager)

42,51kr/enhet

Frakt: Bierhut (Netherlands)

kr You will receive 0.05 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 3 dager.

De Molen Rasputin (42,51kr): en øl av typen porter fra bryggeriet Brouwerij de Molen fra Nederland som har et alkoholinnhold på 10º. 4 poeng av 5 er det kundene til Drinks&Co har gitt De Molen Rasputin.

Spesifikasjoner · De Molen Rasputin

Kategori:Øl
Produsent: Brouwerij de Molen
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 10
Type Øl: Porter
Land: Nederland

Beskrivelse · Brouwerij de Molen

De Molen Rasputin

SMAKS NOTATER:

 • Farge: De Molen Rasputin har en mørk rav.
 • Aroma: aroma med lyse toner av lakris og sjokolade.
 • Munn: Smaken er karamell og melasse.

ABV: 10,7% vol.

Øl: Porter

Brouwerij de Molen

Kjøp ØlBrouwerij de Molen:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om De Molen Rasputin

Publisert klokka 05.21

4/5

De Molen Rasputin

Dette ølet ble opprettet i hyllest til den berømte Rasputin. Det er en imperial stout gradering 10,7 °. Dette ølet kan alder opp til 25 år i kjelleren. På en brun-svart kjole med et tykt brunt skum. nese av cassis og svart frukt med sjokolade og steking. kaffe smak, karamell og mørk sjokolade. kraftig bitterhet og vedvarende lengde.

Flere anmeldelser av De Molen Rasputin

Publisert klokka 17.04

4 /5

Fra BasBrasserie MolenLa Rasputin øl til ære for Rasputin er et mørkt øl kan holdes 25 år.
Kapasitet: 33 cl
Netherland
 Molen Brewery er en av de mest kjente og populære bryggeri i Nederland. Dens popularitet kommer fra det faktum at den tilbyr et imponerende utvalg av tjue øl og utvikler en innovativ måte ved å søke stadig nye smaker. Rasputin øl hyllest til tegnet av samme navn. Det er et mørkt øl som er brygget en gang eller to ganger i året. Så dette er en begrenset utgave, hver flaske er nummerert. Flaskene kan holdes 25 år. Det er sterkt anbefalt å forlate den gamle, kan Rasputin fort bli en vintage øl. Kjolen er veldig mørk brun toppet med et tykt skum lys brun. På nesen, er det sterkt alkoholholdige. Dette er notater av svarte frukter, sjokolade, stekt malt smaker med ristet og karamell som skiller seg ut. Dette øl kan lagres i lang tid, kan disse egenskaper bli modifisert i henhold til alder.

Publisert klokka 09.54

4 /5

Rasputin Brouwerij de Molen er en legendarisk imperial stout. Ølet har en full søt smak med en liten snev av alkohol. Videre herlige smaker av søte røde frukter og lakris. Dette ølet laa

Publisert klokka 16.02

4 /5

Den Rasputin Imperial Stout er en øl produsert av bryggeriet De Molen Nederland. Navnet er en hyllest til den mest kjente karakter av banen av Romanov, Rasputin. Det er brygget bare én eller to ganger i året. Dette er en limited edition, hver flaske er nummerert og kan oppbevares i 25 år for å være i alderen. Det anbefales også på det sterkeste. Den Rasputin kan fort bli en vintage øl. Det er en stout øl i den tette kroppen, som er avslørt i glasset når du smaker. Kjolen er en veldig mørk brun, grenser svart. Hun Tittel 10, 5% alkohol og nesen er svært alkoholiker. Skummet er den tykk og en lys brun farge. Det faller veldig forsiktig. På nesen er aromaer av sort frukt, stekt sjokolade malt, men også med toast og karamell smaken egenskaper som kommer kile våre neseborene. På ganen, kaffe smaker, er karamell følte. Alkohol er levende og godt. Den siste er kraftig i løpet av stekt malt og bitterhet som fremkommer er veldig sterk. Siden dette ølet kan holdes og spist i de 25 årene av sin tapping, kan smakene beskrevet oppfattes forskjellig avhengig av tid på noe som du liker.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »