Dominus Tripel 75cl

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven (Øl)

59,41kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Dominus Tripel 75cl på dette tidspunktet.

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven er bryggeren av Dominus Tripel 75cl , en øl av typen strong ale basert på varm fermen og produsert i Nederland med et alkoholnivå på 8º. Forbrukerene hos Drinks&Co tildeler Dominus Tripel 75cl 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Dominus Tripel

Kategori:Øl
Produsent: Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven
Volum: 75cl
Alkoholvolum: 8
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Strong Ale
Land: Nederland

Beskrivelse · Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven

Dominus Tripel 75cl

SMAKS NOTATER:

 • Visjon: Dominus Triple 75cl er Blond
 • Nese: Nesen er søt, velduftende, fruktig med innslag av pære og karamell.
 • Munn: Smaken er behagelig, mild og subtil notat å sette pris på fenoler, typisk for gjær som brukes i fremstillingen med hint av banan. Den endelige saken i en eksotisk, subtil sødme og en tørr ettersmak bekrefter litt bitter realiseres.

Brewery: Bierbrouwerij Koningshoeven

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven

Kjøp ØlAbbaye Notre-Dame de Koningshoeven:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Dominus Tripel 75cl

Publisert klokka 16.35

4/5

Dominus Triple 75cl

I 2008, da Double, ble han tildelt tre stjerner av vinkelnere av iTQi! Høy gjæring for en guddommelig drink!

Flere anmeldelser av Dominus Tripel 75cl

Publisert klokka 10.00

4 /5

Dominus Triple 75cl

Den Dominus Triple, bittersøt og fruktig, fortryller fans av blondiner egentlig ... veldig spesielle. De får våte lepper som en kopp for å drikke slurker med guddommelig. Med visdom så stor som hemmelig, munkene som stammer den hemmelige formelen for denne lager kloster og mirakuløse velsigne enhver gane med denne himmelske nektar. I 2008 Triple Dominus ble tilskrevet tre stjerner på sommelier 'iTQi International Taste & Quality Institute, fremstilt på grunnlag av fem kriterier: førsteinntrykk, visuelle utseende, bukett, smak og følelse i munnen slutt. En skål for den høye gjæring og sluker guddommelig!
Mye senere, munk allierte til Order of cistercienserne av streng overholdelse, som var avhengig av klosteret Grande Trappe, tok på sin egen oppskrift. I dag Dominus fortsetter å være produsert i samsvar med den tradisjon som tillot Julius Cæsar å gå, se og erobre hærer mer aggressive. Dominus Vobiscum!

Publisert klokka 16.02

4 /5

Dominus Tripel er en trippel-brygget øl i den tradisjonelle måten munkene. Dette ølet også blitt innredet i 2008 av de tre stjernene i sommelierer International Taste and Quality Institute. Og smaking av dette ølet nå brygget av John Martin beviser det godt. Visuelt er Triple utsmykket med en pen blonde kjole ledsaget av en nydelig hvit skum. Nesen fremkaller både kandisert frukt og karamell og humle litt. De ulike frukt smaker eksploderer i munnen, inkludert eksotiske frukter og druer. Slutten er da hans dominert av en veldig fin bitterhet. Den Dominus er en belgisk øl som vil appellere til fans av relativt fruktig og rund øl.

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 3 kommentarer »