Floris Chocolate

Brouwerij Huyghe (Øl)

21,31kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Floris Chocolate på dette tidspunktet.

Brouwerij Huyghe er produsenten av Floris Chocolate , en øl produsert i Belgia med varm fermen og alkoholinnholdet er på 4. Hos Drinks&Co har brukerene stemt Floris Chocolate til en gjennomsnittskarakter på 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Floris Chocolate

Kategori:Øl
Produsent: Brouwerij Huyghe
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 4
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Special
Land: Belgia

Beskrivelse · Brouwerij Huyghe

Floris Chocolate

SMAKS NOTATER:

 • Visjon: Floris Chocolate har en intens farge.
 • Nese: Floris Chocolat (sjokolade) er en øl med lys kropp og mild surhet.
 • Mouth: sin floral nyanser fortynnet med sjokoladesmak som bringer sin intense aroma, sødme og bitterhet glasur på kaken.

Vingård: Brouwerij Huyghe

Brouwerij Huyghe

Kjøp ØlBrouwerij Huyghe:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Floris Chocolate

Planete Drinks

Publisert klokka 17.35

4/5

Floris Choco Vc Mb

Øl med notat av vanilje og sjokolade (smelting) dominerer. I ettersmaken er oppfattet koriander og Curacao (fra hvitt øl). Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.

Flere anmeldelser av Floris Chocolate

La Botiga Del Vi

Publisert klokka 05.12

4 /5

Cerveza Floris Chocolate

Ved første øyekast kan dette ølet raske og likevel er det en logisk, siden mange bryggere bruke malt øl sjokolade, både for den ønskede øl også gi en form for bitterhet farge. her, er fargen til stede, bitterhet også, men hovedattraksjonen kommer fra hennes kjærlighet til sjokolade. Det fremgår med stor bokstav, og etterlater en konklusjon, litt tørr ved hans bitterhet, men etterlater en avrundet sjokoladesmak.
Saveur Bière

Publisert klokka 16.02

4 /5

Floris Chocolat

Floris Chocolat er en øl som har æren av å være smaksatt med sjokolade. Selv om dette kan overraske, men at det er kombinasjonen av to belgiske spesialiteter, og det er bedre enn sjokoladebiter! Det er mange flere øl smaksatt med sjokolade som Youngs Double Chocolate Stout. Floris Chocolat stede i glasset en brun kjole toppet med en brun krage og lett skum. En gang ut av flasken, gjør det mulig å oppnå nese aromaer pigger ledsaget vanilje sjokolade. På ganen, dominerer sjokolade inngangen før det er notater av vanilje, koriander og hvete. Dette Floris sjokolade utvikler ingen bitterhet som bør glede søte munn.

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 3 kommentarer »