Gavroche

Brasserie de Saint Sylvestre (Øl)

19,05kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Gavroche på dette tidspunktet.

Bryggeriet Brasserie de Saint Sylvestre har kreert Gavroche en øl ale basert på varm fermen og produsert i Frankrike og alkoholinnholdet er på 8.5. Brukerene hos Drinks&Co har stemt Gavroche til 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Gavroche

Kategori:Øl
Produsent: Brasserie de Saint Sylvestre
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 8.5
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Ale
Land: Frankrike

Beskrivelse · Brasserie de Saint Sylvestre

Gavroche

SMAKS NOTATER:

 • Visjon: Gavroche har en dyp gul farge med lys oransje, gjennomskinnelige nyanser.
 • Nese: fruktige notater, fersken, aprikos, pasjonsfrukt, honeyed notater og toast.
 • Mouth: fruktig, søt smak, bær og røde frukter slutt.

Vingård: Brasserie de Saint Sylvestre

Brasserie de Saint Sylvestre

Kjøp ØlBrasserie de Saint Sylvestre:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Gavroche

Publisert klokka 17.04

4/5

Gavroche

Frankrike Brasserie de Saint Sylvestre amber øl & eacute e opprinnelig fra Nord-Frankrike som tilbyr ganen av søte smaker og frukt & eacute es.
Kapasitet: 33 cl
Opprinnelse: Frankrike
 Den Gavroche er en amber øl designet av Brasserie St Sylvestre i St-Sylvestre-Cappel i Nord-Frankrike. Dette ølet med mørk gul farge er utsmykket med en stor og kompakt skum. Nesen har malt og gjær smaker med litt karamell og krydder. På ganen, den Gavroche tilbyr søte og salte smaker. Sin litt krydret og lang bitterhet vises på finalen. Det er en øl å stille tjene i glass for å unngå svak gjær innskudd.

Flere anmeldelser av Gavroche

Publisert klokka 09.02

4 /5

Cerveza Gavroche

Den Gavroche er en sterk øl, smak og aroma av humle og spesielle malten er perfekt balansert med alle sjenerøst aksent smaker fra gjær gjæring frukt.
Dyp gul farge med lys oransje, gjennomskinnelige fargetoner. Fruktige noter, fersken, aprikos, pasjonsfrukt, honeyed notater og toast. Fruktig og søt smak, endelige bær og røde frukter.

Publisert klokka 16.02

4 /5

Oppdag et øl med mye karakter som tittelkarakteren i Victor Hugo med Gavroche of Family Brasserie de Saint Sylvestre! Gavroche er et øl gjæret mørkt øl i flaske før salget sitt, og at tittelen fortsatt 8,5 °. Den er produsert siden 1997 og kompletterer øl fra bryggeriet, med stor øl inkludert tre Monts. Det er tilstede i en øl-glass og et opakt brun farge som overvinner en meget rikelig og oksygenert brunt skum. Det tilbyr nesen aromaer av stekt malt og gjær med noter av karamell, frukt og krydder. La Gavroche utvikler på ganen myke og søte smaker med hint av karamell, frukt og nøtter. Vakre urteaktige smaker og frank bitterhet i finish husker tilstedeværelse av humle og aromatiske egenskaper. Alkohol er også merkbar i denne Gavroche som 8 °

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 3 kommentarer »