Gouden Carolus Classic

Brouwerij Het Anker (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

21,52kr + 74,80kr Frakt (10 - 12 dager)

21,52kr/enhet

Frakt: Bierhut (Netherlands)

kr You will receive 0.03 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 3 dager.

Gouden Carolus Classic (21,52kr), en øl fra bryggeriet Brouwerij Het Anker special laget i Belgia basert på varm fermen og alkoholinnholdet er på 8. Hos Drinks&Co har brukerene stemt Gouden Carolus Classic til en gjennomsnittskarakter på 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Gouden Carolus Classic

Kategori:Øl
Produsent: Brouwerij Het Anker
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 8
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Special
Land: Belgia

Beskrivelse · Brouwerij Het Anker

Gouden Carolus Classic

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Gouden Carolus Classic har en fin mørk beige.
 • Aroma: aroma av karamell og kanel.
 • Munn: Smaken er søte toner, og er veldig enkelt. Utmerket balanse.

ABV: 8% vol.

Øl attraksjon: Tema

Brouwerij Het Anker

Kjøp ØlBrouwerij Het Anker:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Gouden Carolus Classic

La Boutique Du Comptoir

Publisert klokka 17.04

4/5

Gouden Carolus Classic

Belgia Brewery Het Anker belgisk øl Brown & eacute lese "Beste øl i verden" i sin katt & eacute blodig World Beer Awards 2012.
Kapasitet: 33 cl
Opprinnelse: Belgia
Het Anker er en flamsk bryggeri basert i Mechelen. Med en kontinuerlig aktivitet dokumentert siden det fjortende århundre, er dette bryggeriet den siste fortsatt opererer i Mechelen. Hun praktiserer en topp gjæring teknikk, og bruker av maismel og mer malt i brygg. Kjølingen i luft vørter ble forlatt i 1990 for luftforurensning grunner, og anleggene ble modernisert på denne datoen. Den Carolus Classic har en mørk-brun kjole med rødlige høydepunkter og er toppet med en kremet skum. Nesen kraftige aromaer av banan, kirsebær og portvin. Ganen avslører en rik malty bitterhet ledsaget av noter av banan og karamell. Den Carolus Classic ble kåret til "Beste øl i verden" i kategorien "Verdens beste belgiske stil Dubbel" på World Beer Awards 2012

Flere anmeldelser av Gouden Carolus Classic

Bierhut

Publisert klokka 05.16

4 /5

Gouden Carolus Classic Var i 2012 valgt til en av de 7 beste øl i verden i 2012. I tillegg ble det også valgt som det beste ølet i verden dobbel på World Beer Awards. Geno
Online Drink Shop

Publisert klokka 10.00

4 /5

Dette lurer er produsert av bryggeriet Het Anker Mechelen i Mechelen vakre franske byen omtrent halvveis mellom Brussel og Antwerpen. Sin ambisiøse navn, knyttet til det av en gammel mynt, noe som vitner om en tradisjon, men omgitt av en aura av legenden, har dokumentert historiske grunnlaget: dette, mer eller mindre, var øl foretrekkes av keiser Karl V, den Han skjebne hovedsakelig til jaktlag, der deltakerne trengte en sunn og alkohol oppmuntring.
Saveur Bière

Publisert klokka 16.02

4 /5

Gouden Carolus Classic Med dette, angir utmerket utvalg Gouden Carolus øl som tilbyr belgiske Het Anker. Dette flamsk Brasserie er en av de eldste i Belgia siden det ble grunnlagt i 1369! Gouden Carolus Classic Ølet er en øl etter en høy gjæring og som har en gjæring i flasken som gjør at det å fullføre sin utvikling og forbedre sin smak. . Det har ved sin exit fra flasken, en vakker mahogny farge tenderer mot rubin. Denne kjolen er dekket med rikelig men kortvarig skum. De Gouden Carolus Classic bladene vises i nesen av malt og fruktige aromaer fremkaller karamell, plommer og druer. En anisfrø nøkkelen er også merkbar. Så oppdager vi smaker på ganen også maltet og fruktig med en litt søt utseende. Ristede notater tilhørende smaker av sort frukt og tørket frukt. Vi finner slike notater av plommer, svisker, druer og rosiner. Kombinert med alkohol, disse sorte frukt smaker som minner om visse frukt likører. Humle er diskret her og finish og relativt søt og malty. Den Gouden Carolus Classic er et øl som utvikler seg og modnes over tid, takket være gjæringsprosessen i flasken som det fordeler. Det er derfor interessant å øke antall år i kjelleren. Det spises fortrinnsvis i sitt glass.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »