Gouden Carolus Tripel

Brouwerij Het Anker (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

21,52kr + 74,80kr Frakt (9 - 11 dager)

21,52kr/enhet

Frakt: Bierhut (Netherlands)

kr You will receive 0.03 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 3 dager.

Brouwerij Het Anker er produsenten av Gouden Carolus Tripel (21,52kr), en øl fra Belgia og basert på varm fermen og alkoholinnholdet er på 9. Brukerene hos Drinks&Co har stemt Gouden Carolus Tripel til 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Gouden Carolus Tripel

Kategori:Øl
Produsent: Brouwerij Het Anker
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 9
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Special
Land: Belgia

Beskrivelse · Brouwerij Het Anker

Gouden Carolus Tripel

SMAKS NOTATER:

 • Farge: Gouden Carolus Tripel har en gyllen farge.
 • Aroma: Aromaer av fine hopp og bygg.
 • Mouth: Det er raffinert karakter, med en ren og myk smak, vil fengsle deg.

ABV: 9% vol.

Øl attraksjon: Tema

Brouwerij Het Anker

Kjøp ØlBrouwerij Het Anker:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Gouden Carolus Tripel

Publisert klokka 17.35

4/5

Carolus Triple Vc Mb

CAROLUS TRIPPEL 0,33 VC MB. Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.

Flere anmeldelser av Gouden Carolus Tripel

Publisert klokka 17.04

4 /5

Belgia Brewery Het Anker belgisk blonde øl med rikelig og kompakt skum. Munn og eacute e frukt, malt og eacute e. Fin bitterhet på finish.
Kapasitet: 33 cl
Nivå: 9 °
Opprinnelse: Belgia
 Het Anker er en flamsk bryggeri basert i Mechelen. Med en kontinuerlig aktivitet dokumentert siden det fjortende århundre, er dette bryggeriet den siste fortsatt opererer i Mechelen. Hun praktiserer en topp gjæring teknikk, og bruker av maismel og mer malt i brygg. Kjølingen i luft vørter ble forlatt i 1990 for luftforurensning grunner, og anleggene ble modernisert på denne datoen. Den Carolus Triple er en belgisk øl i kobber blonde kjole toppet med en ganske kompakt rikelig skum. Ganen avslører komplekse fruktige smaker, er malt endte på en myk bitterhet i slutten.

Publisert klokka 05.13

4 /5

Cerveza Carolus Triple

Lager ren og delikat smak, oppnådd ved blek malt og er 100% naturlig. Humle fin bløt på slutten vil få opp delikat aroma. Det er foretrukket av de som søker en sterkere, men mindre søt og forfriskende øl.

Publisert klokka 05.16

4 /5

Gouden Carolus Tripel Er en veldig fin trippel med en god balanse mellom krydret og friske smaker.

Publisert klokka 10.00

4 /5

Gouden Carolus Triple

I nysgjerrig prosjektet "patriotisk" Het Anker bryggeri i Mechelen, betydelig kalt "Flott å Beer en belgisk", den sentrale band av den belgiske flagget, den gule, er representert ved denne Triple, produsert av tradisjonelle metoder, men med en sofistikert tolkning av stilen .

Malten og humle som brukes er hentet strengt innfødt, nemlig området mellom Mechelen, Leuven og Haacht. Visuell undersøkelse trøster definitivt en indikasjon på etiketten: dette er utvilsomt en Tripel eller "triple", som du foretrekker, gul oransje, påfallende sprudlende og toppet med en hvit skum fin, kompakt, frodig og vedvarende, du Det fester seg til sidene av glass som skum av cappuccino koppen.

Aroma, overraskende myk, søt og blomstrende, nesten honning, med et sterkt preg alkoholiker og en noe av gjær råolje.

Publisert klokka 16.02

4 /5

Gouden Carolus Triple

Gouden Carolus Trippel er et belgisk øl etter Gouden Carolus området som tilbys av utmerket Brasserie Het Anker. Gouden Carolus øl har derfor en mye mer kunnskap enn et århundre siden den belgiske bryggeriet ble grunnlagt i 1 369! Gouden Carolus Triple Ølet er en gylden blond og gjennomsiktig kjole er utsmykket med et ventilert og relativt rikelig skum. Dette skummet hodet passerer til nesen av malt og krydret aroma som også fremkaller karamell som anis frukt med mistenksomhet. I munnen er det en øl med malty og søte smaker når karamellisert malt rundhet strøk spiciness av gjær. Frukt notater er merkbar, og følger en sen tørr munn, men litt bitter. Gouden Carolus Triple Dette trenger bare å modnes i kjelleren fordi flasken gjæringsprosess den mottar tillater ham å forbedre i løpet av de to første årene etter tapping. Triple Carolus øl har vunnet 2002 Gold Award på World Beer Cup i sin klasse.

Publisert klokka 05.36

4 /5

Carolus Tripel

Blonde fargen lett ristet. Skum, tett og rikelig og vedvarende. Nesen viser aromaer av korn og fruktig preg, fremhever noen apple. Ganen er manifestert sterk, intens, fyldig.

Summen av vurderinger

(7 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  7
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 7 kommentarer »