Kirin Ichiban

Kirin (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

17,43kr + 53,27kr Frakt (8 dager)

17,43kr/enhet

Frakt: GrauOnline (Spain)

kr You will receive 0.02 points for each unit bought

Bryggeriet Kirin har kreert Kirin Ichiban (17,43kr) en øl pilsener den kommer fra Japan med et alkoholnivå på 5º. Forbrukerene i Drinks&Co har tildelt Kirin Ichiban 4,3 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Kirin Ichiban

Kategori:Øl
Produsent: Kirin
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 5
Type Øl: Pilsener
Land: Japan

Beskrivelse · Kirin

Kirin Ichiban

Kirin Ichiban er et luksuriøst første pressebryggeprosessen som trekker ut kun den reneste og beste med de beste råvarer.

Når det kombineres med den nye formelen helt malt, er resultatet en myk, ren og fyldig øl, men med ingen av bitter ettersmak du kan forvente fra en øl med en så særegen smak.

Kirin

Kjøp ØlKirin:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Kirin Ichiban

Publisert klokka 09.39

4/5

Kirin Ichiban

Vista Ølet har en gyllen farge
Aroma litt malt nese
Boca Mild smak, litt bitter, malt
tørr finish.

Flere anmeldelser av Kirin Ichiban

Anonym

Publisert klokka 10.12

5 /5

utmerket produkt til en fornuftig pris.
Anonym

Publisert klokka 11.06

4 /5

Kirin Ichiban øl fra Japan har en bitter ettersmak. For det nederlandske markedet, Kirin Ichiban brygget på Weihenstephan i Tyskland.

Publisert klokka 03.54

4 /5

KIRIN ICHIBAN 0,33. Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.

Publisert klokka 05.18

4 /5

Kirin Ichiban Shibori

- I 1990 Kirin lansert en helt spesiell øl i Japan, kalt "Ichiban Shiboro", som bokstavelig oversettes som "første trykke". Denne karakteristiske øl er gjæret med kun de aller første vørter, som inneholder mindre bitter-smake tanniner. Det er veldig mild, ren og myk smak forårsaket en oppsiktsvekkende boom når lansert i Japan, senere ble den tredje mest solgte merket det blant japanske øl.
- I 1993 svarer på forespørsler fra entusiastiske kunder, Charles Wells Ltd, begynte å produsere Kirin Ichiban i U. K. Siden da, som Kirin øl, Kirin Ichiban har tiltrukket seg mange kunder i Europa med sin unike smak.
- Basert på denne unike kvalitet, Kirin Ichiban ble tildelt Monde Selection gullmedaljen fra 1997 gjennom 2001.
- Det er ingen tvil om at Kirin Beer, med sin velbalansert smak, vil alltid gå ned godt med japansk mat som Sushi, Sashimi og Tempura. Kirin Beer er også den perfekte kombinasjonen med alle slags orientalsk og europeisk mat - virkelig en kosmopolitisk smak.

Publisert klokka 05.16

4 /5

Kirin Ichiban Øl fra Japan har en bitter ettersmak. For det nederlandske markedet, er Kirin Ichiban brygget i Weihenstephan i Tyskland.

Publisert klokka 16.02

4 /5

Kirin Ichiban Beer

Ved lanseringen i 1990, Kirin Ichiban forårsaket en sensasjon i verden av Super Premium øl. Det karakteristiske ved bryggeprosessen gir en unik og kompleks smak. Med sin gylne etiketten og navnet Spesial Premium Reserve er en gyllen øl, klar, med store bobler, og en ganske seig tett skum. Ren smak, skarp og intenst tilfredsstillende å Kirin Ichiban stammer fra ett bryggeprosessen Ichiban Shiboro. Ichiban Shibori er en prosess der øl er laget av et enkelt første pressing av de beste ingredienser, noe som resulterer i en mykere og mer smakfull væske. Bare Kirin Ichiban er laget med standardene for overlegen smak.

Publisert klokka 12.34

4 /5

Kirin Ichiban Cervesa

Ichiban betyr Nummer 1, akkurat det de er ment når bryggere Kirin opprettet dette ølet. Siden introduksjonen i 1990, har Kirin Ichiban esevenido en av de mest solgte øl og populær i Japan, og en favoritt for elskere av internasjonale cervesas og rundt om i verden.

Summen av vurderinger

(8 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  7
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.3/5

Basert på 8 kommentarer »