La Bête

Brasserie Castelain (Øl)

30,13kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe La Bête på dette tidspunktet.

Bryggeriet Brasserie Castelain har kreert La Bête en øl lager produsert i Frankrike som har et alkoholinnhold på 8º. Vi i Drinks&Co har gitt La Bête 4 poeng av 5 mulige.

Spesifikasjoner · La Bête

Kategori:Øl
Produsent: Brasserie Castelain
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 8
Type Øl: Lager
Land: Frankrike

Beskrivelse · Brasserie Castelain

La Bête

Tasting Notes:

 • Farge: La Bete har en gyllen farge.
 • Lukt: søt aroma, malt, frukt og korn.
 • Mouth: malt smak med en krydret og alkoholiker.

ABV: 8% vol.

Type øl: Lager

Brasserie Castelain

Kjøp ØlBrasserie Castelain:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om La Bête

Publisert klokka 13.18

4/5

La Bête

Det er en øl til full oransje farge rundhet og balanse med en vakker kremaktig hvitt skum seig. Ganske søt, noe som gjør det til en forfriskende øl. Merk karamell og krydder. På ganen, vinner sin malty karakter med akkompagnement litt bitter. Hun ble belønnet med en gullmedalje i World Beer 2010.BIERE AMBREE GUARD NORTH!

Flere anmeldelser av La Bête

Publisert klokka 17.04

4 /5

Frankrike Brasserie Castelain Beer amber & eacute e nordlige Frankrike godt malt karakter é, agr é bart å drikke og veldig dé salt & eacute ap-.
Kapasitet: 33 cl
Grad: 8 °
Opprinnelse: Frankrike
 La Bête Ølet er brygget av Brasserie Castelain på vegne av selskapet Horizon Beer. Dette amber øl fra Nord-Frankrike, avslører en rav-farget kjole vedvarende, klart og lyst. Det er overvinnes av en fin og vedvarende kremet hvitt skum. Nesa er ganske malty, med karamell og pepperkaker. På ganen, er angrepet frank og vakre proporsjoner. Den malt karakter skiller seg umiddelbart ut, med tilhørende bitterhet ganske sterk. Vi finner malty toner og krydret nese, med en ganske tørr kropp. Mange makt og tegn til finalen, selv om forfriskende som unsweetened. Til slutt mellom tørstedrikk og smaker, en godt skrevet øl, fin og skarp karakter. Hans styrke ikke hindre ham å tilby en hyggelig delikatesse og drikke godt.

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »