La Trappe Quadrupel

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

22,60kr + 74,80kr Frakt (9 - 11 dager)

22,60kr/enhet

Frakt: Bierhut (Netherlands)

kr You will receive 0.03 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 3 dager.

Fremstilt av Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven, La Trappe Quadrupel (22,60kr) er en øl av typen trappist øl produsert i Nederland og basert på varm fermen med et alkoholnivå på 10º. Forbrukerene i Drinks&Co har tildelt La Trappe Quadrupel 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · La Trappe Quadrupel

Kategori:Øl
Produsent: Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 10
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Trappist Øl
Land: Nederland

Beskrivelse · Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven

La Trappe Quadrupel

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Den svart øl av Brasserie de Koningshoeven med en vakker gul farge.
 • Aroma: Swallow starter mykt, men da intensiverer med utbruddet av alkohol, moderert av urte notater, med hint av malt.
 • Fylde / Smak: Smaken er full og varm veldig balansert. Litt søt og behagelig bitter smak.

Gjæring TYPE: Alta.

ABV: 10% vol.

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven

Kjøp ØlAbbaye Notre-Dame de Koningshoeven:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om La Trappe Quadrupel

Publisert klokka 04.23

4/5

La Trappe Quadruple

Vista Øl er rød
Nese Aroma av malt, tørket frukt, kaffe, gjær, sjokolade
Boca Med noter av malt, kaffe, sjokolade, krydder, humle, alkohol og tørr, behagelig bitter søte plommer.

Flere anmeldelser av La Trappe Quadrupel

Anonym

Publisert klokka 11.06

4 /5

Quadruple er den tyngste øl La Trappe ikke drikke det som en tung øl. La Trappe Quadruple er en øl med fint balansert smaker av søt og bitter.

Publisert klokka 18.06

4 /5

La Trappe Quadruple

Jeg prøvde Trappe Trippel og sannheten er at jeg elsket, jeg vil prøve dette for å se hvordan det firedoble!

Publisert klokka 17.35

4 /5

Trappe Quadruple

Trappe QUADRUPLE 0,33. Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.

Publisert klokka 17.04

4 /5

Fra BasBrasserie KoningshoevenBière Trappist rav bevart i eikefat med svært kraftige aromaer og litt dominerende bitterhet.
Kapasitet: 33 cl
Grad: 10 °
Netherland
For å møte deres behov, Koningshoeven munker begynte å rydde magre heier. Det viste seg raskt at dette arbeidet koster mer enn han rapportert. Vi måtte raskt finne en løsning, særlig ettersom kandidatene strømmet og tilflukt omgjort til en permanent fundament. Da det ble klart at gården ikke kunne mate samfunnet i en elementær måte, bestemte den første overlegen, Dom NIVARD Schweykart å starte et lite bryggeri. Dette faktum markerte begynnelsen på den eneste nederlandske Trappist bryggeriet. Hun sluttet aldri å forbli den viktigste inntektskilden for Abbey, opp til vår tid. La Trappe er brygget på den tradisjonelle måten, ifølge en oppskrift utviklet av Trappistordenen av Koningshoeven. Brukes kun naturlige ingredienser som humle, bygg malt og gjær. Bryggeriet trekker vann for sin egen kilde. Den spesifikke gjær fungerer best mellom 18 og 20 ° C. Denne type av fermentering er kjent som "høy gjæring». Øl er tappet etter tilsetning av gjær og sukker. Således utvikler en sekundær gjæring i flasken med det resultat en unik aroma. La Trappe Quadrupel Er en amber øl, mørk rubin og skarlagen nyanser, beige og har en litt sta skum. Nesen avgir veldig sterk aroma og domineres av fruktige estere av banan. Ganen er dominert av banan smak, karamell og havnen i notater. Hans bitterhet, er ingen dominerende litt hoppy. La Trappe Quadrupel, Som ble lagret på eikefat, kan inntas nå (ikke for kaldt, mellom 10 og 14 ° C) eller kan også alder et par år før du smaker.

Publisert klokka 04.48

4 /5

Trappe Quadrupel

Oppdage med denne Quadrupel Trappe, en av de eneste Trappist øl å være brygget i Nederland! Faktisk Abbey N. Lady of Koningshoeven, som ligger i Tilburg i Nederland, er den eneste Trappist Abbey utenfor Belgia. Dette ølet å firedoble gjæring er en kraftig og kompleks produktet er for innsidere palass. La Trappe Quadruple er en unik Trappist øl alderen på eikefat i kjelleren på klosteret for å nå perfekt modenhet. Det viser i glasset en vakker gul farge inclining til lilla som overvinner en liten beige skum hodet til vedvarende lav. Dette luke til nesen lar seg myke men kraftige aromaer med søte toner av vin, macerated frukt notater og litt bitter maltet. Oppføringen på ganen er søt og litt krydret. Det utvikler deretter en fin størrelse, men ikke overdrevet søt likevel. plomme likør smaker, lys karamell og lange toner ung portvin manifest på ganen. Andre smaker som vekker minner om macerated frukt estere og tørket frukt er også til stede. Bitterhet er merkbar, men ikke er dominerende, og det er en skarp avansert gjær. Dette er en kraftig og interessant belgisk øl som fortjener å eldes to til tre år før du smaker. Smaken er full og godt balansert med bevaring i eikefat, noe som gir den en treaktig smak. Hans betydelige grader av alkohol og kompleksiteten i faget imidlertid å amatører av øl med sterk karakter. Serve dette Trappe Quadruple ved en temperatur på 10-14 ° C og nyte den i sin glassluke.

Publisert klokka 05.36

4 /5

Cerveza la Trappe Quadruple

West trappistklosteret, som ligger i landsbyen Berkel-Enschot, er der munkene i denne rekkefølgen La Trappe øl produsert ved hjelp av tradisjonelle metoder siden 1884. En unik Trappist øl er igjen stående i mange år i kjelleren på klosteret til bedre modning. Stout av La Trappe med en fin gul farge. Dens varm smak er full og velbalansert. Litt søt og behagelig bitter smak. La Trappe Quadrupel Også modnes på eikefat.

Publisert klokka 05.16

4 /5

Quadruple er den tyngste øl av La Trappe, men det betyr ikke drikker som en sterkøl. La Trappe Quadrupel Er en øl med pent balansert smaker av søt og bitter.

Publisert klokka 10.00

4 /5

Produsert for første gang på begynnelsen av årene 1980/1990, ble det den mest berømte øl Trappist nederlandsk hele produksjonen; pale ale brygget med malt, stekt malt og humle Steiermark.
Nesen er en fin blanding, kompleks og godt bygget: den søte røde frukter, en vag følelse av "Woody", litt vinous, og en utbredt følelse av MERKNADER krydret. Ganen er myk og meget ab Boccato, i dette tilfellet kan man snakke om øl "fett". Veldig opplagte bruken av godteri for andre gjæring, ganske lav karbonatisering; smaken er kompleks og detaljert, med utbredelsen av MERKNADER fruktig. Smaken er rik, som hele rammen av denne øl, og helt forlenget. Beer egnet til aldring, utmerket til å bli holdt i kjelleren fordi det utvikler seg pent over tid, kan det modnes i 18 måneder.

Publisert klokka 17.11

4 /5

Stil: Trappist Abbey. Smak: Amber. Farge: Fruktig med søte toner og mild bitterhet. Den høye alkohol er til stede i hver sip. Skum: Konsekvent hvit

Publisert klokka 05.36

4 /5

La Trappe Quadruple 24

Den nederlandske Trappist mer uavhengig 10th. Ruby brun farge, aroma av malt, tørket frukt, kaffe, gjær, sjokolade. En unik Trappist øl som blir stående i mange år i kjelleren på klosteret for bedre modning. Det er den sterkeste spesialitet. Ruby brun med god skumming. Aroma av malt, tørket frukt, kaffe, gjær, sjokolade. Ganen med toner av malt, kaffe, sjokolade, krydder, humle, alkohol, svisker. Smaken er full, myk og behagelig bitter. Spektakulære! Ganske kompleks øl . Det er flaskevann en gang i året og er en utmerket følgesvenn for lange vinternetter. Nylig også modne La Trappe Quadrupel på eikefat. Trappist øl modnet i eik utvikler en enda mer intens smak med en spesiell, kan sammenlignes med rødvin gjæret i tre treaktig aroma. Serveringstemperatur mellom 10-12 ° C.
Se flere anmeldelser av La Trappe Quadrupel »

Summen av vurderinger

(11 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  11
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 11 kommentarer »