La Trappe Witte Trappist

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

12,91kr + 74,80kr Frakt (9 - 11 dager)

12,91kr/enhet

Frakt: Bierhut (Netherlands)

kr You will receive 0.02 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 3 dager.

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven lager La Trappe Witte Trappist (12,91kr), en øl av typen trappist øl basert på varm fermen og produsert i Nederland som har et alkoholinnhold på 5,5º. Vi i Drinks&Co har gitt La Trappe Witte Trappist 4,3 poeng av 5 mulige.

Spesifikasjoner · La Trappe Witte Trappist

Kategori:Øl
Produsent: Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 5,5
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Trappist Øl
Land: Nederland
Konsumstemperatur: 4-6

Beskrivelse · Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven

La Trappe Witte Trappist

Den første og eneste Trap hvitt øl i verden. Frisk og forfriskende raffinert karakter. Gjenkjennelig som Trappist i hovedsak ved hjelp av hvete malt. Laget med forskjellige typer svært aromatiske humle. La Trappe Witte Trappist er ufiltrert.

5,5% utløpstemperatur på 4-6 ° C

Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven

Kjøp ØlAbbaye Notre-Dame de Koningshoeven:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om La Trappe Witte Trappist

Publisert klokka 15.40

5/5

La Trappe Witte Trappist

Den eneste Trappist hvit hveteøl (Trappist eller var det?) At jeg vet, La Trappe Witte Trappist.
I to ord: Jeg elsker det! :)

Flere anmeldelser av La Trappe Witte Trappist

Anonym

Publisert klokka 11.06

4 /5

Witte Trappist La Trappe er den eneste Trappist hvit verden. Ølet er brygget med saphirhop og som gir den en frisk smak med hint av appelsin og sitron. En fantastisk maling

Publisert klokka 16.04

4 /5

SMAKS NOTATER AV La Trappe Witte:
- Utseende: glitrende, gull og gull med en myk hode og raskt bleknet.
- Aroma: Svak aroma av nellik, noen gressletter, friske noter.
- Kropp / Smak: Smaken litt banan i finish. Anstendig tykk på ganen, lav karbonatisering

BRYGGERI: Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven
Land: Nederland

ØL TYPE: Trappist

ABV: 5,5%

Publisert klokka 17.35

4 /5

Trappe Blanche

Trappe Hvit 0,33. Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.

Publisert klokka 17.04

4 /5

Fra BasBrasserie KoningshoevenPremière unik blonde Trappist øl ufiltrert fruktige grapefrukt notater.
Kapasitet: 33 cl
Netherland
For å møte deres behov, Koningshoeven munker begynte å rydde magre heier. Det viste seg raskt at dette arbeidet koster mer enn han rapportert. Vi måtte raskt finne en løsning, særlig ettersom kandidatene strømmet og tilflukt omgjort til en permanent fundament. Da det ble klart at gården ikke kunne mate samfunnet i en elementær måte, bestemte den første overlegen, Dom NIVARD Schweykart å starte et lite bryggeri. Dette faktum markerte begynnelsen på den eneste nederlandske Trappist bryggeriet. Hun sluttet aldri å forbli den viktigste inntektskilden for Abbey, opp til vår tid. La Trappe er brygget på den tradisjonelle måten, ifølge en oppskrift utviklet av Trappistordenen av Koningshoeven. Brukes kun naturlige ingredienser som humle, bygg malt og gjær. Bryggeriet trekker vann for sin egen kilde. Den spesifikke gjær fungerer best mellom 18 og 20 ° C. Denne type av fermentering er kjent som "høy gjæring». Øl er tappet etter tilsetning av gjær og sukker. Således utvikler en sekundær gjæring i flasken med det resultat en unik aroma. La Trappe Witte er den første og eneste hvite Trappist øl i verden. Hennes blek blonde kjolen er plaget av gjær og er toppet av en fin liten sta hvitt skum. Nesen hovedsak fjerner de friske og søte aromaer av hvete malt. Bruken av svært aromatiske hop varianter tildeler ganen fruktig og grapefrukt. Den Witte Trappist er ufiltrert.

Publisert klokka 05.21

4 /5

Cerveza la Trappe Witte

Denne trappistklosteret, som ligger i landsbyen Berkel-Enschot (i regionen Tilburg, Nederland) er der munkene i denne rekkefølgen La Trappe øl produsert ved hjelp av tradisjonelle metoder siden 1884. La Trappe Witte er en gjeninnføring av en øl 50s, filtrert, og bruker det meste hvete helle litt overskyet blek gull. Den har en kremet skum som forsvinner forlater sirkler av gjær i øl. Aromaen er fruktig, litt sitron gjær, men veldig frisk, med noter av krydder og trivelig. Smaken streker hans originalitet, som den har et forfriskende gjær, faktisk litt maltsmak med hop blomster og en glatt finish.

Publisert klokka 05.16

4 /5

Hvit Trappist La Trappe er den eneste Trappist hvite verden. Ølet er brygget med saphirhop og som gir den en frisk smak med hint av appelsin og sitron. En herlig maling

Publisert klokka 16.02

4 /5

Trappe Wittentrappist

Finn ut med denne Trappe Tripel, en av de eneste Trappist øl være brygget i Nederland! Faktisk, The N.Dame Koningshoeven ligger i Tilburg i Nederland klosteret er den eneste Trappist Abbey utenfor Belgia. Denne hvete øl er det eneste trappistene hvit øl er ufiltrert og re-gjæret i flasken, og inneholder vann, hvetemalt, byggmalt, humle og gjær smaken. Det avslører en gang i sitt glass en disig og skyet blonde kjole og en veldig hvitt skum. Side aroma er fruktig og krydret bouquet som følte på nesen, med tilstedeværelse av appelsin smaker og sitron, koriander og banene. Når på ganen, er frukten også lett synlige på denne nederlandsk øl, pluss hint av drue, eple og fersken, og en endelig litt krydret.

Publisert klokka 17.11

4 /5

La Trappe Witte

Stil: Hvete. Smak: Lett og forfriskende! I gane detaljer inkluderer sitron og appelsin. Endelig med svært moderat bitterhet. Farge: Gull blek. Skum: Hvit og rikelig lav utholdenhet

Summen av vurderinger

(9 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  8
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.3/5

Basert på 9 kommentarer »