La Trappe Witte Trappist
Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven (Øl)
Produktet er ikke tilgjengelig i Norway
Spesifikasjoner · La Trappe Witte Trappist
Kategori: | Øl |
---|---|
Produsent: | Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven |
Volum: | 33cl |
Alkoholvolum: | 5,5 |
---|---|
Fermentering : | Varm Fermen |
Type Øl: | Trappist Øl |
Land: | Nederland |
Konsumstemperatur: | 4-6 |
Beskrivelse · Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven
La Trappe Witte Trappist
Den første og eneste Trap hvitt øl i verden. Frisk og forfriskende raffinert karakter. Gjenkjennelig som Trappist i hovedsak ved hjelp av hvete malt. Laget med forskjellige typer svært aromatiske humle. La Trappe Witte Trappist er ufiltrert.
5,5% utløpstemperatur på 4-6 ° C
Leter du etter noe annet?
Se de beste Øl Beer_type ifølge meninger om øl hos Uvinum
Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven
Kjøp ØlAbbaye Notre-Dame de Koningshoeven:
-
Dominus Dubbel
Øl (Øl)
-
Dominus Tripel
Øl (Øl)
-
Dominus Dubbel 75cl
Øl (Øl)
Omtaler
Fremhevet anmeldelse om La Trappe Witte Trappist
Publisert 02/10/13 klokka 15.40
5/
La Trappe Witte Trappist
I to ord: Jeg elsker det! :)
Flere anmeldelser av La Trappe Witte Trappist

Publisert 11/04/14 klokka 11.06
4 /
Publisert 03/10/17 klokka 16.04
4 /
- Utseende: glitrende, gull og gull med en myk hode og raskt bleknet.
- Aroma: Svak aroma av nellik, noen gressletter, friske noter.
- Kropp / Smak: Smaken litt banan i finish. Anstendig tykk på ganen, lav karbonatisering
BRYGGERI: Abbaye Notre-Dame de Koningshoeven
Land: Nederland
ØL TYPE: Trappist
ABV: 5,5%
Publisert 02/10/17 klokka 17.35
4 /
Trappe Blanche
Publisert 18/11/15 klokka 17.04
4 /
Kapasitet: 33 cl
Netherland
For å møte deres behov, Koningshoeven munker begynte å rydde magre heier. Det viste seg raskt at dette arbeidet koster mer enn han rapportert. Vi måtte raskt finne en løsning, særlig ettersom kandidatene strømmet og tilflukt omgjort til en permanent fundament. Da det ble klart at gården ikke kunne mate samfunnet i en elementær måte, bestemte den første overlegen, Dom NIVARD Schweykart å starte et lite bryggeri. Dette faktum markerte begynnelsen på den eneste nederlandske Trappist bryggeriet. Hun sluttet aldri å forbli den viktigste inntektskilden for Abbey, opp til vår tid. La Trappe er brygget på den tradisjonelle måten, ifølge en oppskrift utviklet av Trappistordenen av Koningshoeven. Brukes kun naturlige ingredienser som humle, bygg malt og gjær. Bryggeriet trekker vann for sin egen kilde. Den spesifikke gjær fungerer best mellom 18 og 20 ° C. Denne type av fermentering er kjent som "høy gjæring». Øl er tappet etter tilsetning av gjær og sukker. Således utvikler en sekundær gjæring i flasken med det resultat en unik aroma. La Trappe Witte er den første og eneste hvite Trappist øl i verden. Hennes blek blonde kjolen er plaget av gjær og er toppet av en fin liten sta hvitt skum. Nesen hovedsak fjerner de friske og søte aromaer av hvete malt. Bruken av svært aromatiske hop varianter tildeler ganen fruktig og grapefrukt. Den Witte Trappist er ufiltrert.
Publisert 11/02/15 klokka 05.21
4 /
Cerveza la Trappe Witte
Publisert 06/05/14 klokka 05.16
4 /
Publisert 10/07/13 klokka 16.02
4 /
Trappe Wittentrappist
Publisert 31/10/12 klokka 17.11
4 /