Leffe Blonde

Leffe (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

15,61kr + 53,27kr Frakt (3 - 4 dager)

15,61kr/enhet

Frakt: GrauOnline (Spain)

kr You will receive 0.02 points for each unit bought

You will like to know that...

Spesifikasjoner · Leffe Blonde

Kategori:Øl
Produsent: Leffe
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 6.6
Fermentering : Varm Fermen
Type Øl: Abbey Øl
Land: Belgia
Konsumstemperatur: 5-6

Beskrivelse · Leffe

Leffe Blonde

SMAKS MERKNAD:

 • Utseende: Den har en intens gylden farge, ledsaget av et rikelig og kremet hvitt skum av kort varighet.
 • Aroma: Deilige essenser av banan blandet med sitrusnotater på krydret bakgrunn der vanilje, koriander og nellik skiller seg ut.
 • Kropp / smak: Inngangen i munnen er veldig myk; Det gir subtile smaksrike og krydret smaker som viser dens sanne eleganse.

CERVECERÍA: Leffe. Dette bryggeriet ble grunnlagt i 1240 i Dinant, provinsen Namur, i Sør-Belgia, av kanonene av ordenen til de premonstratensiske kanonene som var en del av Abbey of Our Lady of Leffe, som har opprettholdt tradisjonen i århundrer av dette praktfulle ølet. For tiden er merket en del av porteføljen til det gigantiske bryggekonsernet AB InBev som opprettet en kommersiell avtale med klosteret for produksjon og distribusjon av drikken, og er laget i Stella Artois-bryggeriet, i byen Leuven.

LAND: Belgia.

FERMENTASJONSTYPE: Høy gjæring.Den er laget av maismalt, byggmalt og andre aromatiske malter som har en spesiell spirings- og tørkebehandling, i tillegg til kildevann, humle og en spesiell gjærstamme som er ansvarlig for den strålende gyldne fargen. For sin fremstilling blir det forsøkt å respektere den klassiske prosessen med utdyping av klokkerøl til det maksimale.

ØLTYPE: Belgian Blonde Ale.

ABV: 6,6%

Leffe

Leffe, et brygge tradisjon siden 1240: Grunnlagt i 1152, Notre-Dame de Leffe var et kloster av Premonstratensian kanoner, dvs. munkene som lever i et samfunn preget av sin gjestfrihet. Pilegrimer var alltid velkommen på Leffe og i 1420 kanonene besluttet å bygge et bryggeri for utarbeidelse av en...

Kjøp ØlLeffe:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Leffe Blonde

Bière Discount

Publisert klokka 14.34

4/5

Leffe Blonde

karakter øl brygget med stor kompetanse av belgisk mester bryggere siden 1240, er Leffe Blonde en brus med subtile toner av vanilje og nellik. Farge: gull til den sjenerøse skum. Parfyme: raffinert toner av banan, krydder og korn. Smak: delikate aromaer av nellik, vanilje, og slutt maltet. Real bestselger, vil dette ølet med kraftige aromaer av korn og malt ikke forlate deg likegyldig.

Flere anmeldelser av Leffe Blonde

Anonym

Publisert klokka 10.59

4 /5

- Leffe Blonde er et klassisk Abbey øl med glatt og velbalansert fruktig, varmer smaker. Ølet har hint av kvede, stikkelsbær, bitter kirsebær og eple smaker sammen med hint av nellik, muskat og allehånde.
- opprinnelig brygget av munker i nærheten Dinant, Belgia, Leffe Blonde fortsetter å være brygget til den tradisjonelle oppskriften opprettet i 1240 i klosteret. På grunn av en lisensavtale som dateres tilbake til tidlig på 1950-tallet Leffe bryggeriaktiviteter flyttet til den lille Belgia universitetsbyen Leuven og klosteret fortsatt mottar royalties på salget.
- Leffe Blonde med sin distinkte arv og tiltalende smak er uten tvil den fremste blant belgisk Abbey beers.
- Gold Medal, 1998 Chicago Beer Awards.
Silver Medal 1995 Verden Beer Championship.
Bronsefinale, 1999 Australia International Beer Awards.
Anonym

Publisert klokka 23.53

3.5 /5

M ser bra ut, men med en litt sterkere smak.
Anonym

Publisert klokka 18.46

5 /5

God

Summen av vurderinger

(10 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  9
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.1/5

Basert på 10 kommentarer »