Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

226,00kr + 74,80kr Frakt (3 dager)

37,67kr/enhet

Frakt: Planete Drinks (France)

kr You will receive 0.28 points for each unit bought

Leveringstiden er:
- Dette produktet har en ekstra forberedelsestid på 1 timer.

Det er bare 8 enheter igjen!

Fra bryggeriet Fuller's har vi London Pride Fuller's 50cl (226,00kr), en øl av typen ale fra England som har et alkoholinnhold på 4.7º. Vi i Drinks&Co har gitt London Pride Fuller's 50cl 4 poeng av 5 mulige.

Spesifikasjoner · London Pride Fuller's

Kategori:Øl
Produsent: Fuller's
Volum: 50cl
Alkoholvolum: 4.7
Priser: Tasting Beers.Com: World Beer Awards 2010
International Beer Challenge: Silver 2011
International Beer and Cider Challenge: Gold 2002
Stockholm Beer and Whisky Festival: Gold 2015
Type Øl: Ale
Land: England
Konsumstemperatur: 7-11

Beskrivelse · Fuller's

London Pride Fuller's 50cl

TASTING NOTER av London Pride Fuller's 50cl :

 • Utseende: et tannfarget, tynt hvitt hode.
 • Aroma: søt rosin, kjeks og tørket frukt notater fra Crystal malt, mens friske, piney urter stammer fra humle.
 • Kropp / smak: Rik, glatt og elegant på ganen, den trekker til en ren og tilfredsstillende finish med vakkert balansert bitterhet.

BREWERY: Fuller's

LAND: England

Øltype: Ale

ABV: 4,7%

Fuller's

Fullers Griffin Brewery er hjem til en familie av øl anerkjent som blant de beste i verden. Vårt utvalg av øl har vunnet en glitrende rekke utmerkelser i Storbritannia og utlandet, blant annet blir kalt Champion Beer of Britain, på CAMRA er Great British Beer Festival, en enestående fem ganger....

Kjøp ØlFuller's:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om London Pride Fuller's 50cl

Publisert klokka 17.35

4/5

London Pride Fuller's 50cl

Den ikoniske øl Londoner kapital, har en gul farge, klassisk, og veldig god kvalitet. Rik og glatt, har London Pride en hyggelig malty basen kombinert med en utmerket blanding av humle. Resultatet er dermed en lett-å drikke øl, en stor kropp og tilbyr et hyggelig fruktig finish. Passer for velsmakende retter, som for eksempel "Gate Foods" .. Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.

Flere anmeldelser av London Pride Fuller's 50cl

Publisert klokka 11.59

4 /5

SMAKS NOTATER:
- Farge: Fuller Golden Pride 50 cl har en gul farge.
- Aroma: Caramel og furu aroma.
- Mouth: Glatt overflate med relativt lav karbonatisering.

ABV: 8,5% vol.
Øl Type: Ale

Publisert klokka 05.18

4 /5

- London Pride er en jevn og utrolig komplekst øl, som har en særegen malty basen supplert med en rik balanse av godt utviklede hop smaker fra målet, utfordrer og Northdown varianter i brygg.
- Smaken har blitt sammenlignet med Stephen Cox, øl forfatter og tidligere kampanjer direktør i CAMRA, å 'følelsen av engler som danser på tungen ...'!
- Vinner av flere priser London Pride er Fuller flaggskip merkevare. London Pride har to ganger blitt tildelt Champion Best Bitter på CAMRA Great British Beer Festival i 1979 og 1995 og oppnådde den ultimate anerkjennelsen av Beer of the Year i 1979.
- London Pride ble kronet Supreme Champion i 2000 International Beer og Cider konkurranse og ble tildelt gullmedalje på 2001 og 2002 International Beer og Cider konkurranse.
- Nå nylig, London Pride har blitt tildelt bronsemedalje på 2002 Great British Beer Festival i Best Bitter categoty.

Publisert klokka 05.16

4 /5

London Pride er den mest populære øl av Fullers bryggeri øl har en fin balansert smak av fruktige humle og malt.

Publisert klokka 05.08

4 /5

Fuller's London Pride 50cl

Produsent Fullers Fuller opprinnelse England er det eldste bryggeriet i London og har brygget siden 1630 i samme bygning øl. Fuller er en familie bryggeri, som ligger i den vestlige London. Bryggeriet er kjent for svært kompetent håndtering av deres humle blanding. Beskrivelse Optikk Ølet har en rik, gul farge nesen aromaer av karamell og brød - både fra malt kommer. Myke syltetøy bemerker balanse med en frisk sitrusfrukter. Disse rike floral, gresskledd og krydret nese. Smak karamell og butterscotch notater dominere i utgangspunktet, så bærer tangy grapefrukt smaker fra humle til en fruktig prikke på tungen. Finish London Pride etterlater oss med en krydret, ren og forfriskende smak. Ingredienser vann, bygg malt, humle, gjær Anbefaling En god øl for enhver anledning. Serveres avkjølt!

Publisert klokka 16.02

4 /5

Fuller's London Pride 50cl

The London Pride fra Fuller bryggeri er en premium ale, leder i Storbritannia. Ølet har to ganger blitt tildelt tittelen beste øl i British CAMRA 1979 og 1995, og nådde den ultimate hyllest Champion Beer of Britain i 1979. Hun har vunnet en rekke priser over hele verden, inkludert i blir kronet Supreme Champion på internasjonalt øl 2000. Det er en rik øl, glatt og nydelig balansert, elegant malt suppleres av en velutviklet karakter av humle. Det er ikke den mest solgte øl Ale UK for ingenting!

Summen av vurderinger

(6 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 6 kommentarer »