Mikkeller Årh Hvad?!

Mikkeller (Øl)

49,51kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Mikkeller Årh Hvad?! på dette tidspunktet.

Mikkeller produserer Mikkeller Årh Hvad?! , enøl av typen ale kommer fra Danmark med et alkoholnivå på 6º. Forbrukerene i Drinks&Co har tildelt Mikkeller Årh Hvad?! 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Mikkeller Årh Hvad?!

Kategori:Øl
Produsent: Mikkeller
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 6
Type Øl: Ale
Land: Danmark

Beskrivelse · Mikkeller

Mikkeller Årh Hvad?!

Tasting Notes:

 • Farge: Mikkeller ARH Hvad ?! har en gul farge.
 • Lukt: Aroma av fenoler, belgiske krydret gjær, pepper, gress og litt frukt ... Veldig komplekse estere.
 • Mouth: pepperaktig smak, gjær, fenoler, fruktig humle og gress avrunder smaken. Semi tørr finish med moderat karbonatisering bite og en halv.

ABV: 6,8% vol.

Type øl: Ale

Mikkeller

Kjøp ØlMikkeller:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Mikkeller Årh Hvad?!

Publisert klokka 13.39

4/5

Mikkeller Årh Hvad

Mikkeller Årh Hvad?! er en amber øl er brygget etter modell av de tradisjonelle belgisk øl. Likevel Mikkeller Mikkeller ville være hvis ingen spesiell vri på dette ølet

Flere anmeldelser av Mikkeller Årh Hvad?!

Publisert klokka 05.14

4 /5

Mikkeller Årh Hvad

Belgisk inspirasjon, er Arh Hvad Mikkeller brygget. Det er mulig å oversette navnet på denne øl med "Oh What" på fransk. Men dette øl er først og fremst en hylle lOrval, og ved utvidelse til Brettanomyces gjær anvendes i utformingen av den sistnevnte. Derfor ikke overraskende å finne en midt mellom Pale Ale Belgisk øl og spontan gjæring øl. Visuelt tilbyr en amber øl farge med oransje refleksjoner praktfulle sanddyne saccompagnant selv om vedvarende hvitt skum. Nesen på et vakkert kompleks bevis, notater fra mango, fersken, karamell men Brett. Er munnen fremst dominert av de samme aspektene Brett gjær. Deretter gradvis vises karamell og eksotiske frukter. Til slutt vises hoppet samtidig tilby en relativt dempet bitterhet! Med Arh Hvad den Mikkeller bryggeriet sest ikke fornøyd med å foreslå en enkel klone Dorval men snarere en innovativ øl, spille tungt på bruk av Brettanomyces gjær. Stor kunst.

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »