12,91kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml på dette tidspunktet.

Mikkeller er bryggeren av Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml , en øl av typen abbey øl opprinnelse Danmark og alkoholinnholdet er på 18.8. Hos Drinks&Co har brukerene stemt Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml til en gjennomsnittskarakter på 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Mikkeller Barrel Aged Tequila

Kategori:Øl
Produsent: Mikkeller
Volum: 37.5cl
Alkoholvolum: 18.8
Type Øl: Abbey Øl
Land: Danmark

Beskrivelse · Mikkeller

Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml

Tasting Notes:

 • Farge: Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml har en brunlig farge.
 • Lukt: Lukten er preget av sprit, krydder sammen med stekt malt, kaffe, tre og søt likør crème brûlée. Complex.
 • Mouth: Masse tequila i en søt smak med krydder, stekt malt, kaffe og pickles. Det er litt bitter. Den har en rik munnfølelse og en liten fet bitterhet.

ABV: 7,5% vol.

Type øl: Stout

Mikkeller

Kjøp ØlMikkeller:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml

Publisert klokka 17.04

4/5

Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml

Danmark Mikkeller unntak av øl eller tequila og whiskey er tilknyttet E E es for perfekt balanse og smaker i & eacute si.
Opprinnelse: DanemarkLe
Navnet "Mikkeller" kommer fra sammentrekning av en av de første navnene og ett av navnene på sine to grunnleggere: Mikkel Borg Bjergso og Kristian Klarup Keller. Disse to unge danske Brewers fans har bestemt seg for å forlate sitt kjøkken for å lage en ekte bryggeri i 2006. Et offer for sin suksess, er de slynget beste bryggeri av Danmark og femte beste bryggeriet i verden. Deres utfordring er å skape nye stadig innovative øl, selv ekstreme. I 2007 forlater Kristian Mikkel bestemmer seg for å fortsette reisen. Siden den gang har han valgt å være omreisende brygger, uten en fast installasjon. Brewery brygging over hele verden, utvikler Mikkel oppskrifter mer originalt, presser stadig lenger det ekstreme. Den Mikkeller Beer Barrel Aged Tequila er et øl med kraftige aromaer av sjokolade, vanilje og whisky. Tequila bringer vepsebol og Lemony aromaer. Monteringen er balansert, oppfatter vi både whisky og tequila. I munnen er det tequila som dominerer, men sjokolade fortsatt til stede sammen med vanilje og kaffe. Finishen er kraftig og svært bitter. For å fullt ut nyte denne øl, kreves en åpen tid.

Flere anmeldelser av Mikkeller Barrel Aged Tequila 375ml

Publisert klokka 16.02

4 /5

Mikkeller Barrel Aged Tequila/whisky 375ml

Beskrivelse kommer snart!

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »