Mont Des Cats

Abbaye du Mont des Cats (Øl)

37,67kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Mont Des Cats på dette tidspunktet.

Fremstilt av Abbaye du Mont des Cats, Mont Des Cats er en øl av typen trappist øl den kommer fra Belgia med et alkoholnivå på 7º. 4 poeng av 5 er gjennomsnittskarakteren Mont Des Cats har hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Mont Des Cats

Kategori:Øl
Produsent: Abbaye du Mont des Cats
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 7
Type Øl: Trappist Øl
Land: Belgia

Beskrivelse · Abbaye du Mont des Cats

Mont Des Cats

SMAKS NOTATER:

 • Visjon: Mont des Cats har en gul farge.
 • Nese: Aromas sant.
 • Mouth: fruktige notater og karamell malt. Ettersmaken er litt krydret og bitter. Veldig balansert øl. Skum: Lukk og hyggelig. Ideell temperatur: 8-10 ° C

Vingård: Mont des Cats

Abbaye du Mont des Cats

Kjøp ØlAbbaye du Mont des Cats:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Mont Des Cats

La Boutique Du Comptoir

Publisert klokka 17.04

4/5

Mont Des Cats

Frankrike Mont des Cats fransk Trappist øl med blomster og sitrus humle fra nøye utvalgt.
Kapasitet: 33 cl
Opprinnelse: Frankrike
 De Mont des Cats er den eneste franske Trappist øl. Det er brygget i Abbey Sainte Marie du Mont des Cats i Godewaersvelde (mellom Lille og Dunkerque). Klostrene i Scourmont (Chimay) og Mont des Cats har lenge hatt et godt forhold. Ifølge grunnleggeren teksten i Trappist orden, er prinsippet om solidaritet brukt til å brygge denne eksklusive oppskrift i en av de mest kjente bryggerier i verden for sin kvalitet og sin kjærlighet til øl. Den mørke gul farge av dette ølet kommer fra maltwhisky fra en streng utvelgelse av bygg fra Frankrike. Aromaer av humle gi den blomster og sitrus notater. Den fruktige noter er fra gjær i løpet av første gjæring. Den andre gjæring gir det en naturlig glitrende. Hans fine og sjenerøs hode er forbedret med sin unike glass.

Flere anmeldelser av Mont Des Cats

Saveur Bière

Publisert klokka 16.02

4 /5

163 år etter sin første brygg, klosteret Mont des Cats gjenoppliver i 2011, med sin bryggetradisjon. Trappist øl er den åttende i verden, er det en fransk øl, øl Mont des Cats! Første kontakt: det visuelle. Det er en amber øl etter en blanding av mørke og bleke humle humle, som gir den en fin gyllen farge. Serverer øl i glasset hans kalken * Mont des Cats, er skum fin og vedvarende grunn av tilstedeværelsen i store mengder humle i oppskriften. Øl har gjennomgått en andre fermentering i flasken, forklarer dette lidelsen kan kle øl og tilstedeværelsen av forekomster av naturlige gjær. Second kontakt: nesen. Fruktige aromaer er dominerende og kommer fra gjæring. Humle er merkbar i finish med floral og sitrus notater. Tredje kontakt: smak. Det er en Trap øl av en ny type, er det en tørr øl, svært forfriskende. Velbalansert, har den en fin rundhet i munnen. Mørke malten gi den et snev av karamell ganske utmattende. Det inkluderer også fleurales og fruktige noter. Bitterhet uttales men hun likevekt Som smaksprøver. Dette ølet er for tiden brygget i klosteret Scourmont, i mangel av plass til klosteret Mont des Cats. Ifølge Brother Marie "Dette er en Trappist øl brygget i en Trappist klosteret i en Trappist oppskrift. (...) Kanskje en dag vil vi se til å bygge et bryggeri. "Kjent for sin ost, ren cisterciensernes tradisjon for Nord-Europa, håper Abbaye å lade dette med Trappist øl, den eneste franske Trappist øl. * En Trappist øl serveres i et glass type "kalken" (på grunn av religiøs symbolikk knyttet), så foretrekker de kalken glass Mountains Cats. Noen entusiaster foretrekker å tjenestegjøre i en tulipan glass (smalere på toppen) for å bedre konsentrere smakene.
CervezuS

Publisert klokka 04.59

4 /5

Smak: fruktig og karamell malten. Ettersmaken er litt krydret og bitter. Veldig balansert øl. Farge: Amber. Skum: Tett og behagelig. Ideell temperatur: 8-10 ° C

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 3 kommentarer »