Peroni Nastro Azzurro

Birra Peroni Industriale (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i United States

18,19kr + 53,27kr Frakt (48t - 3 dager)

18,19kr/enhet

Frakt: GrauOnline (Spain)

kr You will receive 0.02 points for each unit bought

Se flere priser »

Birra Peroni Industriale er bryggeren av Peroni Nastro Azzurro (18,19kr), en øl av typen lager den kommer fra Italia med cool fermen som har et alkoholinnhold på 5.1º. 4 poeng av 5 er karakteren Peroni Nastro Azzurro har fått av Drinks&Co sine kunder.

Spesifikasjoner · Peroni Nastro Azzurro

Kategori:Øl
Produsent: Birra Peroni Industriale
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 5.1
Fermentering : Cool Fermen
Type Øl: Lager
Land: Italia
Konsumstemperatur: 7-9

Beskrivelse · Birra Peroni Industriale

Peroni Nastro Azzurro

SMAKS MERKNAD:

 • Utseende: Peroni Nastro Azzurro har en lys gylden farge.
 • Aroma: Sitron, gjærbrød og nybakt fersk malt.
 • Kropp / smak: lett, myk og tørr. Den har en delikat balanse av bitterhet, sitrus og krydret aromatiske toner som gir en rask og ren finish.

CERVECERÍA: Peroni. I 1846 grunnla Francesco Peroni det første Peroni-bryggeriet i Vigevano (Lombardia-regionen). I 1864 var etterspørselen så stor at Giovanni (Francescos sønn) bygde et andre bryggeri i Roma. På 50-tallet begynte Birra Peroni sin fenomenale vekst og i 2000 ble den en av de mest elskede ølene med slagordet "C'è più gusto a essere Italiani". Det er det mest solgte italienske ølet verden over, det eksporteres til andre kontinenter og har tilstedeværelse i mer enn 75 land. I Italia selges det uten ordet "Peroni" på etiketten, mens det i resten av verden selges som "Peroni Nastro Azzurro".

LAND: Italia

FERMENTASJONSTYPE: I sin forberedelse er den ikke forskjellig fra den opprinnelige oppskriften (mais og edle humle).Mais kommer utelukkende fra italiensk jordbruk og har ingen genetiske modifikasjoner. En av de vesentlige forskjellene er imidlertid at prosessen stopper ved den primitive gjæringsgraden og ølet ikke blir filtrert. Som et resultat oppnås et friskt og humlet øl med intense aromaer.

ØLTYPE: Lager

ABV: 5,1%

Birra Peroni Industriale

Kjøp ØlBirra Peroni Industriale:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Peroni Nastro Azzurro

Publisert klokka 10.59

4/5

Peroni Nastro Azzurro

Øl Peroni Nastro Azzurro har en elegant bilde på etiketten, er et typisk europeisk Lager av 5. 1% ABV, lys kropp og lav karbonatisering, med en hyggelig gyllen farge, som ser ganske bra ved å servere et glass Plzen.
Peroni Nastro Azzurro Øl italiensk øl er en premium lager brygget med vann, bygg...
les hele

Flere anmeldelser av Peroni Nastro Azzurro

Anonym

Publisert klokka 11.06

4 /5

Peroni er en italiensk lager med en svært mild smak. Det smaken er delvis på grunn av bruk av vann fra naturlige kilder. En deilig øl for som en romersk keiser til Geni
les hele

Publisert klokka 17.35

4 /5

Peroni Nastro Azzurro er den ikoniske øl fra Italia. Laget av råvarer, som for eksempel de beste byggmaltwhisky, de beste varianter av humle og mais eksklusivt italiensk. Denne blandingen gjør...
les hele

Publisert klokka 05.18

4 /5

Peroni Nastro Azzuro Lager

- Peroni Nastro Azzurro er den mest solgte italienske premium lager hele verden, med sin karakteristiske, intenst skarp og forfriskende karakter.
- Brygget i Italia siden 1963 og er tilgjengelig i...
les hele

Publisert klokka 05.16

4 /5

Peroni er en italiensk lager med en svært mild smak. Det smaken er delvis på grunn av bruk av vann fra naturlige kilder. En deilig øl å like en romersk keiser av Geni
les hele

Publisert klokka 16.02

4 /5

Peroni Nastro Azzuro

Den italienske referansen Peroni Øl Nastro Azzuro pils er en lys gul, krystallinsk og godt mettet, skumboblene og mellom malty og hoppy tynne skiver smaker. Det er brygget med en blanding av...
les hele

Summen av vurderinger

(6 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 6 kommentarer »