Snake Venom

Brewmeister (Øl)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

680,27kr + 61,24kr Frakt (3 - 5 dager)

680,27kr/enhet

Frakt: Drinksupermarket (United Kingdom)

kr You will receive 0.84 points for each unit bought

Brewmeister er produsenten av Snake Venom (680,27kr), en øl v typen barley wine kommer fra Skottland med et alkoholnivå på 67.5º. 4 poeng av 5 er gjennomsnittskarakteren Snake Venom har hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Snake Venom

Kategori:Øl
Produsent: Brewmeister
Volum: 33cl
Alkoholvolum: 67.5
Type Øl: Barley Wine
Land: Skottland

Beskrivelse · Brewmeister

Snake Venom

Tasting Notes: Snake Venom

 • Utseende: Intens sort farge
 • Aroma: yeasty aromaer
 • Smak: Kraftig angrep, alkoholstyrke, aromaer av kirsebær og eple.

BRYGGERI: Brewmeister

LAND: Skottland

ØL TYPE: Barley vin

ABV: 67,5%

Brewmeister

Kjøp ØlBrewmeister:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Snake Venom

Publisert klokka 17.35

4/5

Brewmeister Snake Venom

På 67,5%, den "Snake Venom" er offisielt den sterkeste øl i verden. Således, på grunn av dens høye alkoholinnhold, fargen er mørk rav. På smaker, er smaken av alkohol ikke skjult, men hoppy smaker merkes godt. Hver porsjon testes ved bryggeriet før tapping. Vil du ta imot utfordringen ?. Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig.

Flere anmeldelser av Snake Venom

Publisert klokka 17.21

4 /5

Brewmeister Snake Venom

Allerede holdt rekorden for den sterkeste øl i verden med Armageddon, den skotske hjem Brewmeister komme tilbake med en enda sterkere øl, Snake Venom. Men dette ølet er virkelig verdt. Brygget fra gjær øl og champagne, er også funnet i sammensetningen av peated malt. Det hele blir ytterligere frosset i henhold til fremgangsmåten ifølge Eisbock for å fjerne krystallvann og derved ytterligere øke tettheten av drikkevaren. Dermed tilbyr denne øl forsmak opplevelse ekstraordinære. Hun dukker opp i glasset utsmykket med intense svart kjole dyp. Det avgir ingen skum. Nesen er fruktig ham veldig, veldig på gjær. Imidlertid er det i munnen denne ekstreme øl avgir all sin kompleksitet med utrolig smaker sitron, eple og kirsebær. Helheten er mer rettferdig balansert og alkohol kommer aldri banke resten av smaker. Den siste er alkoholiker og bitter. Dermed beviser Snake Venom raskende litt tungt for en øl av denne kaliber (67, 5% alle det samme!). Brewmeister bryggeriet sikrer mer regelmessig overvåking av gjæring for å lage øl som viser en slik grad av alkohol. Hvorfor ikke sammenligne det med en Tactical Nuclear Penguin?

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »