Belgia

Troubadour Magma 75cl

75cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Øl
Produsent: Brouwerij de Musketeers
Volum: 75cl
Alkoholvolum: 9
Type Øl: Ambrée Øl
Land: Belgia
Brouwerij de Musketeers lager Troubadour Magma 75cl (424,80kr), en øl av typen ambrée øl opprinnelse Belgia og alkoholinnholdet er på 9. Brukerene hos Drinks&Co har stemt Troubadour Magma 75cl til 4 poeng av 5.

Beskrivelse av Troubadour Magma 75cl

Troubadour Magma 75cl

SMAKS NOTATER AV Troubadour Magma 75cl:

 • Utseende: gult, hvitt skumlag.
 • Aroma: moden frukt, harpiks, gjær, honning og anis.
 • Kropp / Smak: karamell, honning, moden frukt, harpiks, gjær og anis, perfekt integrert alkohol.

Brewery: Brouwerij musketerer.

LAND: Belgia.

ØL TYPE: Belgisk IPA.

ABV: 9%

Se mer

Reviews of Troubadour Magma 75cl

4

3 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Troubadour Magma 75cl:Vurdering Troubadour Magma 75cl:

4 /5

Stil: Triple IPA. Tasting notater: noter av karamell, sitrus, er tropiske frukter og gjær verdsatt. I munnen går tørr og bitter, med hint av karamell og en sitrus punkt. Den bitre slutt er tørr, veldig slitesterk. Har en gjennomsnittlig kropp og alkohol er godt integrert, men føles som det varmes middels / høy, kullsyre. Farge: Cobrizo. Alkohol: 9%. Ideelt Temperatur: 8-10 ° C Sammenkobling: Ideell for å blande med tunge måltider. Land: Belgia
Se mer
,

4 /5

Belgia Brewery The Musketeers krydret karakter Beer mildnet av fruktige dufter av rabarbra og søte toner.
Kapasitet: 75 cl
Nivå: 9 °
Opprinnelse: Belgia
 The Troubadour Magma er et øl brygget av Brewery Proef på vegne av musketerene i Ursel bryggeriet i Belgia. Belgisk øl Troubadour Magma har en blond kobberfarge med en litt kremet og rikelig tan skum men uten mye pétil forlik. Dette ølet nese avslører en hoppy lukt ledsaget av sitrus dufter, litt urteaktige og fruktige. The Troubadour Magma gir en bitter smak krydret karakter, i samme ånd som den type øl indiske blek A, men myknet ved fruitéqui Smaken er grunn til søte toner av rabarbra og pigger.
Se mer
,

4 /5

The Troubadour Magma er en belgisk øl brygget av Brasserie Les Mousquetaires (The Musketeers), et bryggeri som brygger siden 2000 i Belgia. Trubadurene var sangere og fortellere over hele landet og generasjoner overfør legender. Bryggere ble dermed nødt til å Appe Ler Deres øl "Troubadour" i referanse til sin legende og tradisjon loca "Art of belgiske brygge"! Utrustet med en vakker gul farge under en generøs hvitt hode, er det Troubadour Magma en øl som møtte bitterhet karakteristiske dune indiske blek Et balansert av den amerikanske Le fruitédes Den belgiske turen. En øl med karakter!
Se mer
,

Andre produkter fra samme merke