Weiss Damm

Estrella Damm (Øl)

13,99kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Weiss Damm på dette tidspunktet.

Estrella Damm er produsenten av Weiss Damm , en øl brygget på cool fermen og produsert i Spania. Brukerene hos Drinks&Co har stemt Weiss Damm til 4 poeng av 5.

Spesifikasjoner · Weiss Damm

Kategori:Øl
Produsent: Estrella Damm
Volum: 33cl
Fermentering : Cool Fermen
Type Øl: Lager
Land: Spania

Beskrivelse · Estrella Damm

Weiss Damm

Tasting Notes:

 • Utseende: Gul skyet og hvitaktig, kremet, tett og svært utholdende.
 • Aroma: krydret bakgrunnen fremhever sin spot on. Når du smaker den, viser is, delikat og subtile.
 • Kropp / Smak: balansert kropp og en mild smak og fruktige nyanserte krydret midler.

Gjæring TYPE: Høy.

ABV: 5. 0% vol

Estrella Damm

Kjøp ØlEstrella Damm:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Weiss Damm

Albert López

Publisert klokka 18.38

4/5

Weiss Damm, cerveza de trigo

Weiss Damm Er en hveteøl som har ingenting å misunne de andre "hvite" jeg har hatt (og som koster to ganger).

Hvitaktig eller blek gul (overskyet), med rikelig og vedvarende skum, intense kropp og med en smak mellom fruktig og krydret.

Jeg gjentar. Og du, har du prøvd?

Flere anmeldelser av Weiss Damm

GrauOnline

Publisert klokka 05.36

4 /5

Damm fullfører sitt utvalg av spesialiteter med Weiss Damm, i henhold til den opprinnelige tyske oppskriften for bayerske bryggere av s. XVI, Weiss Damm er preget av blant annet hvete i sin produksjon, som gir den en sterk kropp og en smak full av fruktig og krydret nyanser midler, pluss en overskyet og hvitaktig. Med utgivelsen av Weiss Damm, bringer selskapet til å markedsføre et hveteøl, mye konsumert i Sentral-Europa og en sterk vekst i resten av verden.

Denne stilen av øl brygget fra hvete ble født fra hånden av master bryggere av Bayern i det sekstende århundre. I denne typen øl, er gjær ikke filtrert (Heffer-Weissbier), noe som gir en uklar, lysegul utseende, noe som er grunnen til at ølet ble populært gitt navnet Wiessbier, hvit øl.
Weiss Damm Henter den opprinnelige oppskriften av tysk hveteøl å utarbeide en virkelig Weissbier, med alle sine unike og enestående egenskaper.

Weiss Damm Er et øl turbid blekgul, kremaktig, tett og vedvarende skum, 5, 0 vol.%. Intens kroppen med en full fruktig smak nyanser, for eksempel banan, vine moden fersken og appelsinskall. I sin krydret bakgrunnen fremhever spiker. Når smake det, karbon vist, delikat og subtile. Smaken av maltet hvete ganen kombinert med en liten forfriskende syre. Weiss Damm Er en øl som inviterer deg til å nyte sine intense aromaer og smaker den sakte å sette pris på sin kompleksitet.
Det anbefales å tjene syvende C, i et høyt glass, for å holde lengre perler kullsyre rømmer og å fremheve følelsen av friskhet og glitrende smaken.

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »