Om Drinks&Co

Drinks&Co kom til verden med en klar idé: å legge til rette for kjøp av vin, øl, brennevin, vintilbehør og gourmetprodukter på nettet. Hele denne historien begynte for mer enn to år siden, da vi delte et glass vin på en bar i Eixample i Barcelona (Spania) og der bestemte vi oss for å lage Drinks&Co. Vi kunne ikke finne en internett-tjeneste (eller utenfor det) hvor vi kunne finne den største vin- og brennevinskatalogen, der vi kunne motta anbefalninger basert på vår forbrukerprofil, og enkelt handle til den beste prisen med maksimal garantiservice. Det var, og det er, mange tjenester, men ingen som den vi ønsket å skape. Å selge er lett, men å vite hvordan man skal hjelpe og alltid kunne finne den beste dealen er mye vanskeligere.

Som vinelskere måtte vi ha et budskap: å forenkle netthandelen og valgene, og gjøre det tilgjengelig for alle vinelskere, uansett hvor godt eller lite kjent de er med denne gamle verden.. Vi ønsker at du alltid skal finne et bredt utvalg av verdens viner og brenneviner, og takket være denne tjenesten og samfunnet vårt skal du alltid kunne finne det rette produktet du trenger for hver anledning. Og alt dette med et språk og stil som vi alle forstår. Drinks&Co er et nettsted der du finner både profesjonelle og andre som er svært kunnskapsrike om vinen som finnes, såvel som nybegynnere. du trenger bare et samlingspunkt: ønsket om å finne produktet du trenger til den beste prisen.

hvem vi hos Drinks&Co er er egentlig ikke viktig, men heller hva vi kan gjøre for deg. Det eneste viktige er at du, som en vinelsker liker å oppdage nye smaker og opplevelser og å alltid kjøpe dine favorittprodukter. Og hvis du deler dine meninger og opplevelser, enten det er i Drinks&Co eller noe annet sted, vil du gjøre det lettere for andre å lære mer om denne verden og å finne frem til sine favoritter. Og vi har alt vunnet siden en tjeneste som Drinks&Co kun kan være avgjørende hvis vi er i stand til å tilby deg det beste valget, best service i verden til å handle på nett, og de beste anbefalingene takket være vinelskere og matelskere.

Derfor bestemte vi oss for å forlate våre respektive arbeidsplasser til lidenskapelig vie oss til dette fantastiske eventyret. Mye av skylden for dette har vi våre koner (Silvi, Silvia og Laura) for uten deres støtte ville ikke dette være mulig. Takk til dem for at de støtter oss i å oppfylle drømmen vår.

Og ikke glem, del din lidenskap for vin.

Drinks&Co-teamet:: Albert, Nico & Albert.