Pauillac

Château Mouton Rothschild 2010

75cl Volume

RP97ParkerWS95Wine SpectatorRVF19.5RVF

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2010 Andre årganger
Betegnelse:Pauillac (Bordeaux, Frankrike)
Vinprodusent: Château Mouton Rothschild
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12.5
Château Mouton Rothschild fremstiller Château Mouton Rothschild 2010 (9.524,96kr), en rødevin fra distriktet Pauillac fremstilt av petit verdot, merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc fra vinhøsten 2010 og med alkoholinnhold på 12.5º. Foie og kalv er ypperlig sammen med Château Mouton Rothschild 2010. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og har blitt vurdert til robert parker-poeng: 97 og wine spectator-poeng: 95.

Description of Château Mouton Rothschild 2010

Château Mouton Rothschild 2010 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: I glasset denne 2010 Château Mouton Rothschild er mørk og skinnende, som viser en overkjortel og en fiolett-lilla trim på kanten, i en tone av svært konsentrert vin.
 • Nese: veldig eksotisk nese, som viser et utvalg av mørk frukt.
 • Munn: Vel tonet, kraftig, solid, tett, lang vei foran.

Caste: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot

ALKOHOL: 12,5%

Se mer

Points

RP97ParkerWS95Wine SpectatorRVF19.5RVF

Reviews of Château Mouton Rothschild 2010

4

10 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  10
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Château Mouton Rothschild 2010:Vurdering Château Mouton Rothschild 2010:

4 /5

Først jeg er, andre jeg var, ikke Mouton ikke endre "
Se mer
,

4 /5

2010 - Ikke kontrakts bilde. Fargen er mørk og intens rød. Stort sett cabernet sauvignon, Mouton Rothschild 2010 tilbyr komplekse aromaer. Nesen har fine ristet vanilje aromaer og åpner lufting på noter av frukt som solbær og svart kirsebær. Ganen avslører en stor kompleksitet. Tanniner, kraftige og belagte avsløre volum og enestående rundhet. Friskhet og minerality karakteriserer den siste av denne vinen av stor eleganse. Mouton Rothschild 2010 er preget av en lengde og en bemerkelsesverdig harmoni. Lengde, eleganse, harmoni: Mouton Rothschild 2010 er en bemerkelsesverdig og vakker réussiteà etter 2009! Domain Château Mouton Rothschild: Making Sheep en kunst og skjønnhet verden: ambisjonen er der, overalt synlig. Utenfor, i harmonisk arrangement av rom og volum, i den subtile arrangement av perspektiver, raking i "Zen" gangveier i den rolige symmetrien av de to pediments rammer slottet endelig i kontrasten mellom vertikalitet "Little Sheep" beskjeden viktoriansk herskapshus bygget i 1885, dekket med eføy og besatt med loft og horisontal "Big Sheep" stadig pyntet og pusset opp siden 1960 Stor Sheep symboliserer en livsstil - og dermed mottar. Den har flere rom hver med sin egen personlighet: rommet med søyler og master malerier som vintreet og vin; rommet Dunand, etter den berømte laquiste som skrev i 1930 en avling dans for liner Normandie; rom for å skyve Tilt tak, statuer og veggtepper.
Etter den store Chai og verdifulle fat, Museum of Wine i kunst, ligger i en tidligere lagerbygning, er et gjenskinn: sjeldne stykker av tyske sølvtøy av det syttende århundre, mugger, kopper og pokaler fra den fantastiske skatten av konger Napoli, gamle, middelalderske veggtepper, malerier, elfenben, glass, kinesisk porselen, japansk, persisk ... Et magisk sted hvor så mange skapere, former, kulturer, religioner demonstrere levende den evige og fruktbar dialog mellom kunst og vin. [Creativeslider id = "33"]
Se mer
,

4 /5

Lot 1 Produsent: Château Mouton Rothschild | Klassifisering: AOC Pauillac | Land: Frankrike | Bordeaux | Merke: Château Mouton Rothschild | Skriv: Rødvin Still | Vintage: 2010 | Volum: 75 cl | Appellation: AOC Pauillac | Grands Crus og assimilert | 1er Cru Classé | 97+ Wine Advocate
Se mer
,
Reviews of other vintages of Château Mouton Rothschild 2010201320162011

4/5

Historien vil huske året 2013 et ustabilt og uforutsigbart vær. En kald og fuktig vinter, etterfulgt av en kule, regn våren, forårsaker en forsinkelse av den vegetative syklus og forstyrrer blomstring.
I skarp kontrast, juli og august er spesielt varmt og solrikt med betydelig lavere enn gjennomsnittlig nedbør. varme topper ved 38 ° C årsak til alvorlige tordenvær slutten av juli.
September forblir i vann underskudd og favoriserer en ensartet modenhet av bær. De Cabernets er lovende. Druene nådde utrolig sukker med bra potensial surhet.
Innhøstingen av Mouton Rothschild er gjennomført på rekordtid, fra 30. september til 9. oktober med fremragende assistanse fra Baron Philippe de Rothschild ble bedt om å forsterke tropper plukkere.
omhyggelig sorteres, blir bærene transporteres i kasser tyngde tanker med glimrende vingård Mouton Rothschild. Major innovasjon: gjennom transparente staver tanker, tekniske lagene var i stand til å observere utviklingen av vinproduksjon i hver detalj. Kvalitet er på stevnemøte, til tross for lavere produksjon.

2013 årgangen er en vakker dyp rød farge med lilla høydepunkter. Nesen er svært kompleks, preget av aromaer av svarte kirsebær, bringebær, bjørnebær, og åpner utløp for krydret notater og subtil toasty. På ganen, er angrepet frisk, med en fin friskhet og fylde, som strekker seg over nyansene av vanilje og sjokolade, alle støttet av ekstremt fine tanniner. En vakker gård struktur avslører også en lang finish med en sterkt aromatisk intensitet.

Vurdering: Bettane & Desseauve: 18-18. 5 / 20Boire eller holde: 2016-20121
Sammenkobling: Leg skje
Se mer
Anonym

4/5

Lukter rød te. Ikke søt, men den har noe.
Pass på temperaturen på denne vinen rødevin.
Se mer
Bartolv Holte

4/5

Kirsebærfarget, som alle. Behagelig lukt av te.Smaken var av friske druer.
Jeg drakk den til poteter og torsk.
Jeg var heldig nok til å prøve den med en klient.
Se mer
Billy Jorgensen
Baron Philippe de Rothschild Château Mouton Rothschild 2011