Pauillac

Château Mouton Rothschild 2015

75cl

RP97-99ParkerWS96Wine SpectatorRVF19.5RVF

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2015 Andre årganger
Betegnelse:Pauillac (Bordeaux, Frankrike)
Vinprodusent: Château Mouton Rothschild
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Cabernet Sauvignon (82%), Cabernet Franc (2%), Merlot (16%), Petit Verdot
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12.5
Château Mouton Rothschild er produsenten til Château Mouton Rothschild 2015 (6.775,44kr), en rødevin fra distriktet Pauillac inneholder et utvalg av petit verdot, merlot, cabernet franc og cabernet sauvignon fra vinhøsten 2015 med et alkoholinnhold på 12.5º. Foie og lam er ypperlig sammen med Château Mouton Rothschild 2015. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng og har oppnådd robert parker-poeng: 97-99 og wine spectator-poeng: 96.

Beskrivelse av Château Mouton Rothschild 2015

Château Mouton Rothschild 2015 (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot og Petit Verdot)

Siden 1933, er Pauillac, Medoc, selskapet Baron Philippe de Rothschild drevet av en konstant ambisjon: å gjøre de beste vinene i verden, hver i sin klasse. Chateaux viner, som forvalter, som illustrert Château Mouton Rothschild, Premier Cru Classé av Pauillac, og hans strålende andre slott.

Se mer

Points

RP97-99ParkerWS96Wine SpectatorRVF19.5RVFB+D19Bettane & Desseauve

Reviews of Château Mouton Rothschild 2015

4

9 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  9
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Château Mouton Rothschild 2015:Vurdering Château Mouton Rothschild 2015:

4 /5

Farge: Deep granat med lilla nyanser | Nese: Nesen er fin og elegant, avslører fruktige aromaer av bjørnebær og blåbær og hint av toast, lakris. . . | Munn: "Den friske angrep, kjøttfulle og salt, er av stor intensitet Den åpner med myke tanniner og kremet q | Evolution: .... Aldring potensial 25 og over |
Se mer
,

4 /5

Druer: Cabernet Sauvignon - Merlot - Cabernet Franc

Område: Frankrike
Innhold: 0, 75 l
Mouton Rothschil er fantastisk intens, granat og nesen er svært raffinerte aromaer av solbær og sedertre med karamell og stuet frukt. Angrepet er frodig, rik gane, elegante, godt avrundet tanniner. Skulder ved skulder frukt smaker med krydder og eukalyptus. Slutten av denne Pauillac er svært uttrykksfulle, lang og kraftig, glatt og silkemyk.
Se mer
,

Château Mouton Rothschild Château Mouton-Rothschild 2015

4 /5

2015 - Ikke kontrakts bilde. I 2015, den Mouton Rothschild Pauillac Chateau gjør overdådige, kjøttfull, tett og grådig til det punktet at det kan forveksles med en Mouton-Rothschild 2005, en annen stor vintage. Født fra sammenstillingen av 82% Cabernet Sauvignon, 16% Merlot og 2% Cabernet Franc, Mouton-Rothschild 2015 er en komplett vin, balansert og karakter. Nesen er elegant, fruktig slutt med uttrykksfulle aromaer av bjørnebær og blåbær, ledsaget av ristede notater av fersk lakris og lys tobakk som kompletterer denne komplekse aromaer. Ganen viser fersk, kjøttfull og salt, med en stor intensitet. Den åpner med myke tanniner og kremet glatt struktur qu'enrobe krydret med et snev av minerality. Munnfølelsen er fulle, rike smaker av moden frukt og pepperaktig krydder. Den eksepsjonelle lengden av den endelige konkluderer en smaking av en bemerkelsesverdig balanse. Domain Château Mouton Rothschild: Making Sheep en kunst og skjønnhet verden: ambisjonen er der, overalt synlig. Utenfor, i harmonisk arrangement av rom og volum, i den subtile arrangement av perspektiver, raking i "Zen" gangveier i den rolige symmetrien av de to pediments rammer slottet endelig i kontrasten mellom vertikalitet "Little Sheep" beskjeden viktoriansk herskapshus bygget i 1885, dekket med eføy og besatt med loft og horisontal "Big Sheep" stadig pyntet og pusset opp siden 1960 Stor Sheep symboliserer en livsstil - og dermed mottar. Den har flere rom hver med sin egen personlighet: rommet med søyler og master malerier som vintreet og vin; rommet Dunand, etter den berømte laquiste som skrev i 1930 en avling dans for liner Normandie; rom for å skyve Tilt tak, statuer og veggtepper.
Etter den store Chai og verdifulle fat, Museum of Wine i kunst, ligger i en tidligere lagerbygning, er et gjenskinn: sjeldne stykker av tyske sølvtøy av det syttende århundre, mugger, kopper og pokaler fra den fantastiske skatten av konger Napoli, gamle, middelalderske veggtepper, malerier, elfenben, glass, kinesisk porselen, japansk, persisk ... Et magisk sted hvor så mange skapere, former, kulturer, religioner demonstrere levende den evige og fruktbar dialog mellom kunst og vin. [Creativeslider id = "33"]
Se mer
,
Reviews of other vintages of Château Mouton Rothschild 2015201320162011

4/5

Historien vil huske året 2013 et ustabilt og uforutsigbart vær. En kald og fuktig vinter, etterfulgt av en kule, regn våren, forårsaker en forsinkelse av den vegetative syklus og forstyrrer blomstring.
I skarp kontrast, juli og august er spesielt varmt og solrikt med betydelig lavere enn gjennomsnittlig nedbør. varme topper ved 38 ° C årsak til alvorlige tordenvær slutten av juli.
September forblir i vann underskudd og favoriserer en ensartet modenhet av bær. De Cabernets er lovende. Druene nådde utrolig sukker med bra potensial surhet.
Innhøstingen av Mouton Rothschild er gjennomført på rekordtid, fra 30. september til 9. oktober med fremragende assistanse fra Baron Philippe de Rothschild ble bedt om å forsterke tropper plukkere.
omhyggelig sorteres, blir bærene transporteres i kasser tyngde tanker med glimrende vingård Mouton Rothschild. Major innovasjon: gjennom transparente staver tanker, tekniske lagene var i stand til å observere utviklingen av vinproduksjon i hver detalj. Kvalitet er på stevnemøte, til tross for lavere produksjon.

2013 årgangen er en vakker dyp rød farge med lilla høydepunkter. Nesen er svært kompleks, preget av aromaer av svarte kirsebær, bringebær, bjørnebær, og åpner utløp for krydret notater og subtil toasty. På ganen, er angrepet frisk, med en fin friskhet og fylde, som strekker seg over nyansene av vanilje og sjokolade, alle støttet av ekstremt fine tanniner. En vakker gård struktur avslører også en lang finish med en sterkt aromatisk intensitet.

Vurdering: Bettane & Desseauve: 18-18. 5 / 20Boire eller holde: 2016-20121
Sammenkobling: Leg skje
Se mer
Anonym

4/5

Lukter rød te. Ikke søt, men den har noe.
Pass på temperaturen på denne vinen rødevin.
Se mer
Bartolv Holte

4/5

Kirsebærfarget, som alle. Behagelig lukt av te.Smaken var av friske druer.
Jeg drakk den til poteter og torsk.
Jeg var heldig nok til å prøve den med en klient.
Se mer
Billy Jorgensen
Baron Philippe de Rothschild Château Mouton Rothschild 2011

Andre produkter fra samme vingård