Château Mouton Rothschild 2015

Château Mouton Rothschild (Pauillac)

RP97-99WS96

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

6.984,61kr + 106,54kr Frakt (8 dager)

6.984,61kr/enhet

Frakt: Cuvelier & Fauvarque (France)

kr You will receive 8.65 points for each unit bought

Château Mouton Rothschild er leverandøren av Château Mouton Rothschild 2015 (6.984,61kr), en rødevin fra distriktet Pauillac med de beste råvarene fra druen petit verdot, merlot, cabernet franc og cabernet sauvignon fra 2015 og den har et alkoholinnhold på 12.5º. Château Mouton Rothschild 2015 er utmerket sammen med måltider som foie og kalv. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng og det er enighet i faglige artikler og utgivelser at den skårer robert parker-poeng: 97-99 og wine spectator-poeng: 96.

Spesifikasjoner · Château Mouton Rothschild

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2015 Andre årganger
Betegnelse:Pauillac (Bordeaux,Frankrike)
Vinprodusent: Château Mouton Rothschild
Volum: 75cl Andre volumer
Resultat: RP97-99WS96
Druer : Cabernet Sauvignon (82%), Cabernet Franc (2%), Merlot (16%), Petit Verdot
Paring: forretterkjøttandbuljongostPaté eller foie grasrødt kjøttspilllamkalvfoie
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12.5
Konsumstemperatur: 16-18
Se mer »

Beskrivelse · Château Mouton Rothschild

Château Mouton Rothschild 2015 (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot og Petit Verdot)

Siden 1933, er Pauillac, Medoc, selskapet Baron Philippe de Rothschild drevet av en konstant ambisjon: å gjøre de beste vinene i verden, hver i sin klasse. Chateaux viner, som forvalter, som illustrert Château Mouton Rothschild, Premier Cru Classé av Pauillac, og hans strålende andre slott.

Château Mouton Rothschild

Kjøp VinerChâteau Mouton Rothschild:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Château Mouton Rothschild 2015

Publisert klokka 10.41

4/5

Château Mouton Rothschild 2015

Farge: Deep granat med lilla nyanser | Nese: Nesen er fin og elegant, avslører fruktige aromaer av bjørnebær og blåbær og hint av toast, lakris. . . | Munn: "Den friske angrep, kjøttfulle og salt, er av stor intensitet Den åpner med myke tanniner og kremet q | Evolution: .... Aldring potensial 25 og over |

Flere anmeldelser av Château Mouton Rothschild 2015

Publisert klokka 15.15

4 /5

Château Mouton Rothschild Château Mouton-Rothschild 2015

Druer: Cabernet Sauvignon - Merlot - Cabernet Franc

Område: Frankrike
Innhold: 0, 75 l
Mouton Rothschil er fantastisk intens, granat og nesen er svært raffinerte aromaer av solbær og sedertre med karamell og stuet frukt. Angrepet er frodig, rik gane, elegante, godt avrundet tanniner. Skulder ved skulder frukt smaker med krydder og eukalyptus. Slutten av denne Pauillac er svært uttrykksfulle, lang og kraftig, glatt og silkemyk.

Publisert klokka 13.13

4 /5

2015 - Ikke kontrakts bilde. I 2015, den Mouton Rothschild Pauillac Chateau gjør overdådige, kjøttfull, tett og grådig til det punktet at det kan forveksles med en Mouton-Rothschild 2005, en annen stor vintage. Født fra sammenstillingen av 82% Cabernet Sauvignon, 16% Merlot og 2% Cabernet Franc, Mouton-Rothschild 2015 er en komplett vin, balansert og karakter. Nesen er elegant, fruktig slutt med uttrykksfulle aromaer av bjørnebær og blåbær, ledsaget av ristede notater av fersk lakris og lys tobakk som kompletterer denne komplekse aromaer. Ganen viser fersk, kjøttfull og salt, med en stor intensitet. Den åpner med myke tanniner og kremet glatt struktur qu'enrobe krydret med et snev av minerality. Munnfølelsen er fulle, rike smaker av moden frukt og pepperaktig krydder. Den eksepsjonelle lengden av den endelige konkluderer en smaking av en bemerkelsesverdig balanse. Domain Château Mouton Rothschild: Making Sheep en kunst og skjønnhet verden: ambisjonen er der, overalt synlig. Utenfor, i harmonisk arrangement av rom og volum, i den subtile arrangement av perspektiver, raking i "Zen" gangveier i den rolige symmetrien av de to pediments rammer slottet endelig i kontrasten mellom vertikalitet "Little Sheep" beskjeden viktoriansk herskapshus bygget i 1885, dekket med eføy og besatt med loft og horisontal "Big Sheep" stadig pyntet og pusset opp siden 1960 Stor Sheep symboliserer en livsstil - og dermed mottar. Den har flere rom hver med sin egen personlighet: rommet med søyler og master malerier som vintreet og vin; rommet Dunand, etter den berømte laquiste som skrev i 1930 en avling dans for liner Normandie; rom for å skyve Tilt tak, statuer og veggtepper.
Etter den store Chai og verdifulle fat, Museum of Wine i kunst, ligger i en tidligere lagerbygning, er et gjenskinn: sjeldne stykker av tyske sølvtøy av det syttende århundre, mugger, kopper og pokaler fra den fantastiske skatten av konger Napoli, gamle, middelalderske veggtepper, malerier, elfenben, glass, kinesisk porselen, japansk, persisk ... Et magisk sted hvor så mange skapere, former, kulturer, religioner demonstrere levende den evige og fruktbar dialog mellom kunst og vin. [Creativeslider id = "33"]

Publisert klokka 04.12

4 /5

- Mørk, kraftig, med mye tettere Cabernet - frukt, kraft og krydder, perfekt integrerte tanniner, tydelig minerality og unik dybde, lengde, eleganse og balanse Mouton Rothschild lover oss i 2010 allerede et fremragende år - og en verdig etterfølger til den store forgjenger i 2009 ! Allergener: inneholder sulfites

Publisert klokka 14.13

4 /5

I 1863 Baron Nathaniel Rothschild kjøpt og endret fra Château Mouton Pauillac til Château Mouton Rothschild. Inntil 1922 Château Sofer noen tøffe tider, som bare stoppet da Philippe de Rothschild tok ansvar og i 1924 hadde sin første vellykkede inhouse tapping. Château Mouton kom på sitt høyeste anerkjennelse som en god vin i 1945, siden da alle etikettene er illustrert av kjente samtidskunstnere, som Picasso, Chagall, Miró, etc. Château Mouton ble opphøyet til Premier Grand Cru Classé, I anerkjennelse av en stor vin: eliten av Medoc viner. Deres viner er kraftige og rik, men med en følelse av kvalitet; og en fløyel tekstur når alderen. De virkelig er fantastisk og uforglemmelig viner. Laget av Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Petit Verdot druetyper (prosenter som varierer fra år til år - Cabernet Sauvignon er alltid i flertall). Gjennom årene har mange viner, og theire historier, ble født i denne storslåtte Château. Vinene vil tale for seg selv, de var noen av de mest populære vinene i verden.

Publisert klokka 03.57

4 /5

2015 Mouton Rothschild er en blanding av 82% Cabernet Sauvignon, 16% Merlot og 2% Cabernet Franc aldret i 100% ny eik. 2015 årgangen er utrolig vakre og svært høy rating. Den Mouton har en dyp granat-lilla-rød farge i glasset med nesen intense noter av bjørnebær-jam, cassis krem ​​perfekt aksent noter av sandeltre, kanel, roser, unsmoked sigar. 2015 Mouton er medium til fyldig og munn er helt fylt med rik, moden sort frukt utløst med røde frukttoner og en utrolig struktur veldig sterk, veldig modne tanniner med en sømløs friskhet og en episk lang finish. Gi det minst 7-8 år i flaske, og drikke det i løpet av de neste 30 år.

Publisert klokka 03.04

4 /5

"Fantastiske farger, veldig stort kompleks nesetipp solbær, majestetisk, men beholde spenningen og unik friskhet i Pauillac i denne årgangen magi og tekstur, for det vil gjøre en veldig stor flaske i 25 til 30 år"
Bettane & Desseauve: 19 19,5 / 20

"I tråd med de nyeste årgangene, elegante og presise, men også full og kjøttfulle"
Revue du Vin de France: 18 19/20

Publisert klokka 04.19

4 /5

Vinen har en intens farge med fiolette refleksjoner. Sin aromatiske paletten er rik: rød frukt, sort frukt, bjørnebær, lakris. Etter lufting, vepsebol krydder blander harmoni med vanilje. Floral nyanser som minner lilla og peon. da vises minty notater, mineral og røyk.

Publisert klokka 05.12

4 /5

Baron Philippe de Rothschild Château Mouton Rothschild Pauillac 1Er Grand Cru 2015

2015 VINTAGE Klimatiske forhold når det gjelder været, selv om 2015 var svakt

Summen av vurderinger

(9 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  9
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 9 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Château Mouton Rothschild 2013

Anonym
Anonym

4/5

Historien vil huske året 2013 et ustabilt og uforutsigbart vær. En kald og fuktig vinter, etterfulgt av en kule, regn våren, forårsaker en forsinkelse av den vegetative syklus og forstyrrer blomstring.
I skarp kontrast, juli og august er spesielt varmt og solrikt med betydelig lavere enn gjennomsnittlig nedbør. varme topper ved 38 ° C årsak til alvorlige tordenvær slutten av juli.
September forblir i vann underskudd og favoriserer en ensartet modenhet av bær. De Cabernets er lovende. Druene nådde utrolig sukker med bra potensial surhet.
Innhøstingen av Mouton Rothschild er gjennomført på rekordtid, fra 30. september til 9. oktober med fremragende assistanse fra Baron Philippe de Rothschild ble bedt om å forsterke tropper plukkere.
omhyggelig sorteres, blir bærene transporteres i kasser tyngde tanker med glimrende vingård Mouton Rothschild. Major innovasjon: gjennom transparente staver tanker, tekniske lagene var i stand til å observere utviklingen av vinproduksjon i hver detalj. Kvalitet er på stevnemøte, til tross for lavere produksjon.

2013 årgangen er en vakker dyp rød farge med lilla høydepunkter. Nesen er svært kompleks, preget av aromaer av svarte kirsebær, bringebær, bjørnebær, og åpner utløp for krydret notater og subtil toasty. På ganen, er angrepet frisk, med en fin friskhet og fylde, som strekker seg over nyansene av vanilje og sjokolade, alle støttet av ekstremt fine tanniner. En vakker gård struktur avslører også en lang finish med en sterkt aromatisk intensitet.

Vurdering: Bettane & Desseauve: 18-18. 5 / 20Boire eller holde: 2016-20121
Sammenkobling: Leg skje

Reviews about Château Mouton Rothschild 2016

Bartolv Holte
Bartolv Holte

4/5

Lukter rød te. Ikke søt, men den har noe.
Pass på temperaturen på denne vinen rødevin.

Reviews about Château Mouton Rothschild 2007

Finngeir Abrahamsen
Finngeir Abrahamsen

4/5

Bourdeaux Pauillac Château Mouton Rothschild 2007
Kirsebærrød. Aromaer av tørket frukt.Jeg nøt den en god stund.
Jeg har lyst til å prøve den til carpaccio.
Jeg drakk to flasker %Bourdeaux Pauillac Château Mouton Rothschild2 med et gammelt par.

Reviews about Château Mouton Rothschild 1995

Wenja Eliassen
Wenja Eliassen

4/5

Mouton Rothschild Pauillac 1995
Vi kjøpte den på nettet.
Fin rød Bordeaux. Jeg likte den ristede aromaen. Mykere enn 1995.

Reviews about Château Mouton Rothschild 1962

Basse Hovland
Basse Hovland

4/5

Jeg kjøpte den på en nettside jeg ikke husker.
Veldig fin farge. God kaffearoma. Det er en Cabernet Franc med en svært balansert smak.