M. Chapoutier Marius Blanc 2018

M. Chapoutier (Pays d'Oc)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

940,18kr + 160,68kr Frakt (7 dager)

156,70kr/enhet

Selges i pakker på 6 enheter

Frakt: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (United Kingdom)

kr You will receive 1.16 points for each unit bought

M. Chapoutier har fremstilt M. Chapoutier Marius Blanc 2018 (940,18kr), en hvitvin fra Pays d'Oc med druer fra vinhøsten 2018 og med alkoholinnhold på 12.5º. En hvitvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Spesifikasjoner · M. Chapoutier Marius Blanc

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2018 Andre årganger
2017 og 2016
Betegnelse:Pays d'Oc (Languedoc Roussillon,Frankrike)
Vinprodusent: M. Chapoutier
Volum: 75cl
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12.5

Beskrivelse · M. Chapoutier

M. Chapoutier Marius Blanc 2018

SMAKS NOTATER:

 • Visning: blek gul, gylne refleksjoner.
 • Nese: aromaer av pære og hvite blomster
 • Munn: myk, grådig og balansert munn.

BENEVNELSE: Pays d'Oc.

DRUER: Vermentino og TERRET.

SAMMENKOBLING: som aperitiff, med forretter, sjømat, skalldyr, hvitt kjøtt og fruktige desserter.

TEMPERATUR: 10-12 ° C

ALKOHOL: 13,5%

M. Chapoutier

Kjøp VinerM. Chapoutier:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om M. Chapoutier Marius Blanc 2018

Publisert klokka 04.41

4/5

M. Chapoutier Marius Blanc 2018

Strålende og blek gul med grønne fargetoner. Nesen er svært åpen, med sitrus aromaer og dufter av grapefrukt og moden frukt. En god gane, rik og fruktig. Vel balansert syre og moden frukt smaker gi rom for en vin med stor utholdenhet.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about M. Chapoutier Marius Blanc 2016

Jarleiv Mæland
Jarleiv Mæland

4/5

Jeg kjøpte den her , og jeg var veldig fornøyd.
Jeg vet ikke om flere viner fra Pays d'Oc , men jeg var overrasket over den mørke gylne fargen. Lukter av akasie. Den kjennes kraftig.

Reviews about M. Chapoutier Marius Blanc 2017

LilleAuxVins Arthur
LilleAuxVins Arthur

4/5

2017 - Ikke kontrakts bilde. Går veldig godt marmorert krabbe terrine, grillspyd havet, pistou suppe, lasagne med grønnsaker, en purre sektor. M. Chapoutier Domaine: For to hundre år i Rhône-dalen, og nå også i Roussillon og Australia Chapoutier produserer de beste vinene: Hermitage, Cote Rotie, Chateauneuf du Pape, St. Joseph, Crozes Hermitage, Luberon. Vingårder og bande valg er vokst organisk eller biodynamisk av respekt for landet. Ydmykhet og vilje: De ordene som best karakteriserer Maison M. Chapoutier. Et hus som dyrker sine vingårder i den høyeste respekt for den naturlige balansen og terroir siden 1808. En våpenskjold, "og Spera Fac" (Lag og håper) blir familie motto. To verb for å si all tålmodighet, til alle audacity har i denne bransjen. Tålmodighet vis-a-vis natur formann. Dristig vinmakeren som observerer, velger ut og støtter.
Vinen er uttrykk for denne alkymi.
Vinopuro
Vinopuro

4/5

Den Marius Blanc Pays d'Oc PGI er et produkt av Michel Chapoutier vingård, som er kjent i den franske vinen scenen og basert på prinsippene om biodynamisk landbruk. Dyrkingen av terroir, er arbeidet for kvalitet og overholdelse av miljømessig bærekraft er byggestener i selskapet: den sistnevnte, for øvrig, er lokalisert i et spesielt gunstig område for dyrking av druer, på grunn av den særegne kalkholdig jord sammensetning . Vinrankene benyttes for realisering av Marius Blanc Pays d'Oc PGI er Vermentino og Terret. Den første er kjent og brukes over hele verden, er det andre som er typisk for Frankrike og regnes nesten en sjeldenhet i dag. Omsorg som vingård ansatte viser mot hverandre haug med druer gjør vinene fra Michel Chapoutier umiddelbart gjenkjennelig, fast knyttet til sitt land av opprinnelse. Den Marius Blanc Pays d'Oc PGI, får fermentere i rustfrie stålbeholdere, er et medium-hvitt struktur og den balanserte legeme, merket med en entydig friskhet i sitt slag. etere Parfyme, delikat, lett å drikke, god smak intensitet. En vin som ikke går ubemerket hen.