Pessac-Léognan

La Parde de Haut-Bailly 2015

75cl

RP90ParkerRVF16RVF

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2015 Andre årganger
Betegnelse:Pessac-Léognan (Bordeaux, Frankrike)
Vinprodusent: Château Haut Bailly
Volum: 75cl
Druer : Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 14
Château Haut Bailly fremstiller La Parde de Haut-Bailly 2015 (402,38kr), en rødevin ra distriktet Pessac-Léognan med de beste råvarene fra druen merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc fra 2015 og har et alkoholinnhold på 14º. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og det er enighet i faglige artikler og utgivelser at den skårer robert parker-poeng: 90.

Beskrivelse av La Parde de Haut-Bailly 2015

La Parde de Haut-Bailly 2015 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot)

Haut-Bailly Parde er den andre vinen Château Haut-Bailly. Grunnlagt i 1967 under navnet Domaine de la Parde, så er det en av de første til å vises andre vin fra Bordeaux Châteaux. Det tok sitt nåværende navn i Haut-Bailly Parde i 1979 og er tregt å få selvstendighet i utvikling de siste årene sin stil og funksjoner.

Se mer

Points

RP90ParkerRVF16RVF

Reviews of La Parde de Haut-Bailly 2015

4

3 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for La Parde de Haut-Bailly 2015:Vurdering La Parde de Haut-Bailly 2015:

4 /5

2015 - Ikke kontrakts bilde. En annen flott vin med både tyngde og nåde. Floral nese, krydret, elegant. fruktig og strukturert munnen. Tasting i april 2016. Perfekt med en edel fisk, fast kjøtt, sjø eller ferskvann (såle, sea bass, John Dory, torsk, laks, røye, ørret) En hvit kjøtt (kylling, kalv, sweetbreads), braisert eller stekt rødt kjøtt eller sterke oster, raffinerte og kraftige aromaer.
Domaine Château Haut-Bailly: På en grus jord dedikert til røde viner siden middelalderen, ble eiendommen født i 1630 fra viljen til Firmin Le Bailly, parisisk bankmann. Fra 1872 Alcide Bellot of Mining, ingeniør tilnavnet "Kongen av vinprodusenter," bringer hans opplyste ledelse og vitenskapelige rigor i Haut-Bailly og tilbyr ham en eksepsjonell innflytelse utover grensene i det tjuende århundre, etter en vanskelig periode 1955 mark en vekkelse med ankomsten av Daniel og John Sanders, som arbeider for å gjenoppbygge området infrastruktur. Siden 1998 tilhører Haut-Bailly til den amerikanske Robert Wilmers hvis visjon og investeringer har bidratt til å gjenopprette eiendommen til sin rang god vin og sin plass i de internasjonale markedene. Haut-Bailly er preget av en sjelden konsekvens av sine viner, en regularitet på vintage etter vintage stil.
Se mer
,

4 /5

La Parde Chateau Haut Bailly oppnådd de siste årene høyeste kvalitet. Faktisk er det blitt mer og mer i den andre vin av storebror behandlet, med det resultat at denne andre vinen er svært høy. Han kommer fra den store terroir og er vinified av det samme teamet. Jo høyere andel av Merlot gjør ham raskere tilgang. Dette er en god vin i alle tilfeller vil en hyggelig middag følge perfekt og vil gi rikelig med drikking nytelse. Denne La Parde de Haut-Bailly har en utmerket pris / kvalitet og er mye mer vennlig i form av pris enn sin storebror. La Parde de Haut-Bailly Den 2015 har en bukett med friske noter av blåbær og kirsebær. Ganen er middels fyldig med modne tanniner, et hint av grafitt med mye bjørnebær og blåbær. Dette er en strukturert La Parde de Haut-Bailly. I munnen vinen er litt kalkholdig med en presis finish. 2015 var et meget vellykket år som smaker alle unge fristende velsmakende.
Se mer
,

4 /5

En annen flott vin med både tyngde og nåde Floral nese, krydret, elegant og strukturert Fruity

Vakker struktur, eleganse og glatt med en kremaktig stil markert med en dominant Merlot (60%), er det en deilig andre vin
Revue du Vin de France
Se mer
,

La Parde Haut Bailly 2015

Reviews of other vintages of La Parde de Haut-Bailly 201520132012

4/5

2013 årgangen har litt brent notater, på en lett krydret bakgrunn. Det er bildet av sin eldste.

Drikke eller holde: 2018 - 2020
Sammenkobling: hummer curry
Se mer
Anonym

4/5

Den Parde Haut-Bailly er den andre vin av velkjente Chateau Haut-Bailly.
Historien om Château Haut-Bailly og sine vingårder begynte fire hundre år siden, men i det nittende århundre at omdømme er godt før rangeringen av Graves viner.
30 hektar av denne Pessac-Léognan spenner jord av grus og sand, i ett stykke. De lianer av eiendommen er sammensatt av 64% Cabernet Sauvignon, Merlot 30% og 6% Cabernet Franc. Haut-Bailly er en av de få Pessac-Leognan å produsere bare røde viner.
Vinene er alderen på fat i 12 måneder.
2012-årgangen har litt brent notater, på en lett krydret bakgrunn. Det er bildet av sin eldste.

Andre notasjoner:

James Suckling: 90-91 / 100

Drikke eller holde: 2018 - 2020
Sammenkobling: hummer curry
Se mer
Anonym

Andre produkter fra samme vingård