Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

292,19kr 224,39kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

292,19kr 224,39kr/enhet

Spar 67,80kr! (-23%)

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.28 points for each unit bought

Maynard's er leverandøren av Barão de Vilar Colheita 2005 (224,39kr), un viner sterkvin de la DO Port basert på druetypen touriga nacional, touriga franca og tinto cão fra 2005 og har et alkoholinnhold på 20º. En sterkvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Barão de Vilar Colheita

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 2005 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Maynard's
Volum: 75cl
Druer : Tinto Cão, Touriga Franca, Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20

Beskrivelse · Maynard's

Barão de Vilar Colheita 2005 (Tinto Cão, Touriga Franca og Touriga Nacional)

Produsent: Maynard's

Betegnelse: Port

Druer: Tinto Cão, Touriga Franca og Touriga Nacional

Maynard's

Kjøp VinerMaynard's:

Flere anmeldelser av Barão de Vilar Colheita 2005

Publisert klokka 20.07

4 /5

Til tross for alt dette Barão de Vilar Colheita syns jeg den var veldig frisk.
Anbefaler denne Barão de Vilar Colheita.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Barão de Vilar Colheita 1934

Guthorm Høie
Guthorm Høie

4/5

SMAKS NOTATER AV Barão de Vilar Colheita 1934:
- Visning: mørke, røde aksenter til kanten av glasset.
- Nese: hint av mørk frukt og røykfylt tre.
- Munn: forfriskende, litt syrlig, rosiner, karamell og litt vanilje. Lenge og hardt med rikelig tanniner.

BENEVNELSE: Oporto.

DRUER: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto Cao.

Matchende vin: tørket frukt og søte desserter.
Temperatur: 15-18 °C

Reviews about Barão de Vilar Colheita 2004

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
Mørk farge som går til rødt mot kantene av glasset. Hint av røkt tre og mørk frukt. God rive på glasset. Forfriskende på tuppen av tungen. Litt varmt på alate, litt syrlighet. Rosiner, karamell og litt vanilje. Long sterk ettersmak med mye tanniner. Gjør en fin hver dag port.
- Winemaker: Álvaro van Zeller
- Admission: Vinification i sement kar. Druer må ikke distemmed. 1 dag pre-fermentative maserasjon og to dager gjæring. Colheita er en port fra en enkelt avling, alderen i eikefat i minst sju år og flasker av etterspørsel. Den Barão de Vilar Colheita s har blitt nøye utvalgt og modnet i erfarne eikefat for å produsere en rik mellowness med den fineste balanse og eleganse av gamle Tawnies.
- Druetyper: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto Cao.
- Mat Sammenkobling: Klar til å drikke, gjør en deilig dessert vin og er den perfekte avslutning på ethvert måltid.
- Store og Serve Tips: Bottle bør være i oppreist stilling, ved en konstant temperatur og bort fra intense direkte lys. Etter åpning, bruker fortrinnsvis i 6 til 8 uker. Å bli servert ved en temperatur mellom 14º C til 16º C.

Reviews about Barão de Vilar Colheita 2001

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
Mørk farge som går til rødt mot kantene av glasset. Hint av røkt tre og mørk frukt. God rive på glasset. Forfriskende på tuppen av tungen. Litt varmt på alate, litt syrlighet. Rosiner, karamell og litt vanilje. Long sterk ettersmak med mye tanniner. Gjør en fin hver dag port.
- Winemaker: Álvaro van Zeller
- Admission: Vinification i sement kar. Druer må ikke distemmed. 1 dag pre-fermentative maserasjon og to dager gjæring. Colheita er en port fra en enkelt avling, alderen i eikefat i minst sju år og flasker av etterspørsel. Den Barão de Vilar Colheita s har blitt nøye utvalgt og modnet i erfarne eikefat for å produsere en rik mellowness med den fineste balanse og eleganse av gamle Tawnies.
- Druetyper: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto Cao.
- Mat Sammenkobling: Klar til å drikke, gjør en deilig dessert vin og er den perfekte avslutning på ethvert måltid.
- Store og Serve Tips: Bottle bør være i oppreist stilling, ved en konstant temperatur og bort fra intense direkte lys. Etter åpning, bruker fortrinnsvis i 6 til 8 uker. Å bli servert ved en temperatur mellom 14º C til 16º C.
Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Den Barão de Vilar - Vinhos, SA de nyeste selskap Portvins hatt konstituert i januar 1996 fra et lager av viner kjøpt av Luiz Fernando van Zeller, avstått til sine to sønner Fernando og sosiale Álvaro.Its valør gjen adel tittelen gitt av Maria II av Portugal til Nicolau Cristiano Kopke, Vilar av første Baron, i 1836, at ved nedstigning, er i direkte besittelse av familien

Reviews about Barão de Vilar Colheita 1997

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
Mørk farge som går til rødt mot kantene av glasset. Hint av røkt tre og mørk frukt. God rive på glasset. Forfriskende på tuppen av tungen. Litt varmt på alate, litt syrlighet. Rosiner, karamell og litt vanilje. Long sterk ettersmak med mye tanniner. Gjør en fin hver dag port.
- Winemaker: Álvaro van Zeller
- Admission: Vinification i sement kar. Druer må ikke distemmed. 1 dag pre-fermentative maserasjon og to dager gjæring. Colheita er en port fra en enkelt avling, alderen i eikefat i minst sju år og flasker av etterspørsel. Den Barão de Vilar Colheita s har blitt nøye utvalgt og modnet i erfarne eikefat for å produsere en rik mellowness med den fineste balanse og eleganse av gamle Tawnies.
- Druetyper: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca, Tinto Cao.
- Mat Sammenkobling: Klar til å drikke, gjør en deilig dessert vin og er den perfekte avslutning på ethvert måltid.
- Store og Serve Tips: Bottle bør være i oppreist stilling, ved en konstant temperatur og bort fra intense direkte lys. Etter åpning, bruker fortrinnsvis i 6 til 8 uker. Å bli servert ved en temperatur mellom 14º C til 16º C.