Barros Colheita 1978

Barros (Port)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

997,11kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

997,11kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 1.24 points for each unit bought

Barros er leverandøren av Barros Colheita 1978 (997,11kr), en sterkvin fra distriktet Port med utvalgte tinta roriz, touriga nacional, tinta barroca og touriga franca fra vinhøsten 1978 og den har et alkoholinnhold på 20º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har sterkvin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Barros Colheita

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 1978 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Barros
Volum: 75cl
Druer : Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20

Beskrivelse · Barros

Barros Colheita 1978 (Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 70cl 1978:

  • Visning: medium brun.
  • Nese: en aromatisk nese, tørket appelsinskall, brød pudding og ristede nøtter.
  • Munn: ikke for søt, med kroppen, surhet, svake myke tanniner og en lang, dvelende finish, velsmakende rosin og karamellisert fiken.

BENEVNELSE: Porto.

VINGÅRD: Bodegas Viticultores de Barros

DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: som en aperitiff, med desserter.

TEMPERATUR: 17-18ºC

Barros

Kjøp VinerBarros:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Barros Colheita 1978

Publisert klokka 17.24

4/5

Barros Colheita 1978

Intense gul farge. En kompleks, men svært attraktive bukett med fremtredende tørket frukt aromaer, kombinert med krydret notater.

Flere anmeldelser av Barros Colheita 1978

Publisert klokka 18.12

4 /5

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 1978:
- Visning: medium brun.
- Nese: Aromatisk nese av ristede nøtter, tørket appelsinskall og brød pudding.
- Munn: ikke for søt, fyldig, god syre, svak myke tanniner og en lang dvelende finish, velsmakende med rosiner og karamelliserte fiken.

BENEVNELSE: Oporto.

DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Francesa og Touriga Nacional.

TEMPERATUR: 17-18ºC
ALKOHOL: 20%

Publisert klokka 11.10

4 /5

Barros viner er en feiring av portugisisk talent. De uttrykker talent Som er veldig portugisisk, forsterket av erfaring og kunnskap. De ble opprettet i begynnelsen av det 20. århundre, i 1913, og ble snart helt henvisning til portvins Forbrukerne

Publisert klokka 11.00

4 /5

Tasting Notes: Topaz farge og veldig intens aroma, litt treaktig, et resultat av lang modning i cask. Fyldig, myk og fløyelsaktig med særegne smaker av tørket frukt, som vedvarer alltid. Det bør oppbevares i et kjølig, tørt og beskyttet mot lys og temperaturvariasjoner. Flasken bør lagres stående. Visning på 15 - 18ºC Vi anbefaler med: Ideell som en forrett, dessert, melon, ost, mandler, kaker og sjokolade.

Publisert klokka 11.05

4 /5

91 pts Wine Enthusiast - Amber farge med en bukett minner om tørket frukt og krydder. Myk og fløyelsaktig på ganen med en langvarig finish.

Summen av vurderinger

(5 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    5
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 5 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Barros Colheita 1982

Liz Valero
Liz Valero

4/5

Jeg kjøpte den i butikken på vingård.
Color hadde en veldig av. . Meget lett og kompleks.

Reviews about Barros Colheita 1965

Jan Brouwer
Jan Brouwer

4.5/5

ser bra ut.

Reviews about Barros Colheita 1937

Klaus Meyer
Klaus Meyer

3/5

En utmerket rum full av smak licoreux

Reviews about Barros Colheita 2001

Kolfinn Lunde
Kolfinn Lunde

4/5

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 2001:
- Visning: ganske intens granat.
- Nese: aromatisk overflod, styrke nøtter og krydder.
- Munn: silkeaktig og elegant tekstur.

BENEVNELSE: Oporto.

DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: som en forrett, dessert, melon, ost, mandler, kaker og sjokolade.
Temperatur: 14-16 °C
ALKOHOL: 20%

Reviews about Barros Colheita 1998

Ingvarda Johannessen
Ingvarda Johannessen

4/5

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 1998:
- Visning: gult.
- Nese: aromaer av tørket frukt og krydder.
- Munn: Myk og fløyelsaktig, dvelende finish.

BENEVNELSE: Oporto.
DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: som aperitiff, med desserter, ost, sjokolade og en god sigar.
TEMPERATUR: 17-18ºC
ALKOHOL: 20%