Barros Colheita 1996

Barros (Port)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

511,20kr + 53,81kr Frakt (4 dager)

511,20kr/enhet

Frakt: Enovinho (Portugal)

kr You will receive 0.63 points for each unit bought

Barros har fremstilt Barros Colheita 1996 (511,20kr), en sterkvin fra distriktet Port med det beste av druen tinta roriz, touriga nacional, tinta barroca og touriga franca fra årgangen 1996 og den har et alkoholinnhold på 20º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har sterkvin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Barros Colheita

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 1996 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Barros
Volum: 75cl
Druer : Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20

Beskrivelse · Barros

Barros Colheita 1996 (Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 1996:

  • Visning: ganske intens granat.
  • Nese: Kraftig nese med dominerende aromaer av kokt frukt, rosiner og mørk sjokolade, lakris aromaer og merian.
  • Munn: forfriskende syre, munningen av en kremet konsistens og en lang finish.

BENEVNELSE: Porto.

VINGÅRD: Bodegas Viticultores de Barros

DRUER: 25% Touriga Nacional, Touriga franske 25%, 25% Tinta Roriz og Tinta barokk 25%

TEMPERATUR: 14-16 °C

ALKOHOL: 20%

Barros

Kjøp VinerBarros:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Barros Colheita 1996

Publisert klokka 17.24

4/5

Barros Colheita 1996

Bright brun-gulbrun farge med små reflekser av rødt. Vinen avslører en kompleks bouquet av tørket frukt. I munnen er det delikat med en veldig balansert syre, flott sødme og god lengde.

Flere anmeldelser av Barros Colheita 1996

Publisert klokka 11.10

4 /5

Barros viner er en feiring av portugisisk talent. De uttrykker talent Som er veldig portugisisk, forsterket av erfaring og kunnskap. De ble opprettet i begynnelsen av det 20. århundre, i 1913, og ble snart helt henvisning til portvins Forbrukerne

Publisert klokka 04.51

4 /5

Barros er en fremragende merkevare i Port Wine historie, siden starten i 1913. Etter en solid og vellykket banen, bekreftet av flere priser, og som et resultat av en energisk handelspolitikk. Sin merkevare posisjonering i markedet har gitt sterk anerkjennelse, spesielt i Colheitas, en portvin kategori som Barros regelmessig tildelt.

Publisert klokka 12.22

4 /5

Tasting Notes:
Amber farge med en bukett minner om tørket frukt og krydder. Myk og fløyelsaktig på ganen med en langvarig finish.
- Winemaker: Pedro Sá
- Admission: Den beste cuvees er valgt for Colheita porter som har blitt modnet i minst 7 år i eikefat. I denne perioden vinen er plaget flere ganger. Tapping er laget som nødvendig, men etiketten må oppgi en alder av vin, tapping år og at vinen har blitt modnet i tre. Gamle Tawnies fra et enkelt år, modnet i fat for en periode på minimum 8 år.
- Druetyper: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.
- Mat Sammenkobling: God som aperitiff, med desserter, med ost, med sjokolade og også med en god sigar.
- Lagre og tjene Tips: Serveres med en temperatur på 17 til 18ºC.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    4
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Barros Colheita 1982

Liz Valero
Liz Valero

4/5

Jeg kjøpte den i butikken på vingård.
Color hadde en veldig av. . Meget lett og kompleks.

Reviews about Barros Colheita 1965

Jan Brouwer
Jan Brouwer

4.5/5

ser bra ut.

Reviews about Barros Colheita 1937

Klaus Meyer
Klaus Meyer

3/5

En utmerket rum full av smak licoreux

Reviews about Barros Colheita 2001

Kolfinn Lunde
Kolfinn Lunde

4/5

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 2001:
- Visning: ganske intens granat.
- Nese: aromatisk overflod, styrke nøtter og krydder.
- Munn: silkeaktig og elegant tekstur.

BENEVNELSE: Oporto.

DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: som en forrett, dessert, melon, ost, mandler, kaker og sjokolade.
Temperatur: 14-16 °C
ALKOHOL: 20%

Reviews about Barros Colheita 1998

Ingvarda Johannessen
Ingvarda Johannessen

4/5

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 1998:
- Visning: gult.
- Nese: aromaer av tørket frukt og krydder.
- Munn: Myk og fløyelsaktig, dvelende finish.

BENEVNELSE: Oporto.
DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: som aperitiff, med desserter, ost, sjokolade og en god sigar.
TEMPERATUR: 17-18ºC
ALKOHOL: 20%