Spesifikasjoner · Barros Colheita
Type Vin: | Vin sterkvin |
---|---|
Vintage: | 1996 Andre årganger |
Betegnelse: | Port (Porto og Douro,Portugal) |
Vinprodusent: | Barros |
Volum: | 75cl |
Druer : | Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz |
---|---|
Allergener: | Inneholder Sulfites |
Alkoholvolum: | 20 |
Beskrivelse · Barros
Barros Colheita 1996 (Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)
SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 1996:
- Visning: ganske intens granat.
- Nese: Kraftig nese med dominerende aromaer av kokt frukt, rosiner og mørk sjokolade, lakris aromaer og merian.
- Munn: forfriskende syre, munningen av en kremet konsistens og en lang finish.
BENEVNELSE: Porto.
VINGÅRD: Bodegas Viticultores de Barros
DRUER: 25% Touriga Nacional, Touriga franske 25%, 25% Tinta Roriz og Tinta barokk 25%
TEMPERATUR: 14-16 °C
ALKOHOL: 20%
Leter du etter noe annet?
Se de beste Viner av Port ifølge meninger om vin hos Uvinum
Se alle årgangene til vin fra Barros Colheita
Barros
Kjøp VinerBarros:
-
Barros Colheita 1938
Port (Sterkvin)
-
Barros Colheita 1937
Port (Sterkvin)
-
Barros Colheita 1952
Port (Sterkvin)
Omtaler
Fremhevet anmeldelse om Barros Colheita 1996
Publisert 22/07/19 klokka 17.24
4/
Barros Colheita 1996
Flere anmeldelser av Barros Colheita 1996
Publisert 17/10/18 klokka 11.10
4 /
Publisert 25/07/17 klokka 04.51
4 /
Publisert 21/09/15 klokka 12.22
4 /
Amber farge med en bukett minner om tørket frukt og krydder. Myk og fløyelsaktig på ganen med en langvarig finish.
- Winemaker: Pedro Sá
- Admission: Den beste cuvees er valgt for Colheita porter som har blitt modnet i minst 7 år i eikefat. I denne perioden vinen er plaget flere ganger. Tapping er laget som nødvendig, men etiketten må oppgi en alder av vin, tapping år og at vinen har blitt modnet i tre. Gamle Tawnies fra et enkelt år, modnet i fat for en periode på minimum 8 år.
- Druetyper: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.
- Mat Sammenkobling: God som aperitiff, med desserter, med ost, med sjokolade og også med en god sigar.
- Lagre og tjene Tips: Serveres med en temperatur på 17 til 18ºC.
Summen av vurderinger
Anmeldelser av andre årganger
Reviews about Barros Colheita 1982

4/5
Color hadde en veldig av. . Meget lett og kompleks.
Reviews about Barros Colheita 2001

4/5
- Visning: ganske intens granat.
- Nese: aromatisk overflod, styrke nøtter og krydder.
- Munn: silkeaktig og elegant tekstur.
BENEVNELSE: Oporto.
DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.
SAMMENKOBLING: som en forrett, dessert, melon, ost, mandler, kaker og sjokolade.
Temperatur: 14-16 °C
ALKOHOL: 20%
Reviews about Barros Colheita 1998

4/5
- Visning: gult.
- Nese: aromaer av tørket frukt og krydder.
- Munn: Myk og fløyelsaktig, dvelende finish.
BENEVNELSE: Oporto.
DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.
SAMMENKOBLING: som aperitiff, med desserter, ost, sjokolade og en god sigar.
TEMPERATUR: 17-18ºC
ALKOHOL: 20%
Barros Colheita na Portugal
Du kan også kjøpe Barros Colheita 1996 ...
- Barros Colheita 1996 (DK)
- Barros Colheita 1996 (DE)