Port

Barros Colheita 2005

75cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 2005 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Barros
Volum: 75cl
Druer : Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20
Barros presenterer Barros Colheita 2005 (3.782,14kr), en sterkvin fra distriktet Port inneholder et utvalg av tinta roriz, touriga nacional, tinta barroca og touriga franca fra vinhøsten 2005 og med alkoholinnhold på 20º. En sterkvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Beskrivelse av Barros Colheita 2005

Barros Colheita 2005 (Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 2005:

  • Visning: Serious svart
  • Nose: fantastiske aromaer av svarte trøfler, jord og søte bær.
  • Munn: fyldig, middels søt, masse myke tanniner. Lang finish

BENEVNELSE: Porto.

VINGÅRD: Bodegas Viticultores de Barros

DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: desserter, mandel kaker.

TEMPERATUR: 15-18 °C

ALKOHOL: 20%

Se mer

Reviews of Barros Colheita 2005

4

4 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Barros Colheita 2005:Vurdering Barros Colheita 2005:

4 /5

Lyse brun farge med rødlige hint. Kompleks nese, preget av tilstedeværelsen av tre notater fantastisk blandet med aromaer av krydder, tørket frukt og delikat hint av frukt syltetøy. Godt strukturert med god balanse og fast, runde tanniner som dukker opp på den intense og fløyelsaktig gane. Herlig utholdenhet på finish.
Se mer
,

4 /5

Barros viner er en feiring av portugisisk talent. De uttrykker talent Som er veldig portugisisk, forsterket av erfaring og kunnskap. De ble opprettet i begynnelsen av det 20. århundre, i 1913, og ble snart helt henvisning til portvins Forbrukerne
Se mer
,

4 /5

Tasting Notes:
Amber farge med en bukett minner om tørket frukt og krydder. Myk og fløyelsaktig på ganen med en langvarig finish.
- Winemaker: Pedro Sá
- Admission: Den beste cuvees er valgt for Colheita porter som har blitt modnet i minst 7 år i eikefat. I denne perioden vinen er plaget flere ganger. Tapping er laget som nødvendig, men etiketten må oppgi en alder av vin, tapping år og at vinen har blitt modnet i tre. Gamle Tawnies fra et enkelt år, modnet i fat for en periode på minimum 8 år.
- Druetyper: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.
- Mat Sammenkobling: God som aperitiff, med desserter, med ost, med sjokolade og også med en god sigar.
- Lagre og tjene Tips: Serveres med en temperatur på 17 til 18ºC.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Barros Colheita 2005198219651937

4/5

Jeg kjøpte den i butikken på vingård.
Color hadde en veldig av. . Meget lett og kompleks.
Se mer

4.5/5

ser bra ut.
Se mer

3/5

En utmerket rum full av smak licoreux
Se mer

Andre produkter fra samme vingård