Barros Colheita 2005

Barros (Port)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

305,11kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

305,11kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.38 points for each unit bought

Barros presenterer Barros Colheita 2005 (305,11kr), en sterkvin fra distriktet Port inneholder et utvalg av tinta roriz, touriga nacional, tinta barroca og touriga franca fra vinhøsten 2005 og med alkoholinnhold på 20º. En sterkvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Barros Colheita

Type Vin: Vin sterkvin
Vintage: 2005 Andre årganger
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Barros
Volum: 75cl
Druer : Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20

Beskrivelse · Barros

Barros Colheita 2005 (Touriga Franca, Tinta Barroca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 2005:

  • Visning: Serious svart
  • Nose: fantastiske aromaer av svarte trøfler, jord og søte bær.
  • Munn: fyldig, middels søt, masse myke tanniner. Lang finish

BENEVNELSE: Porto.

VINGÅRD: Bodegas Viticultores de Barros

DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: desserter, mandel kaker.

TEMPERATUR: 15-18 °C

ALKOHOL: 20%

Barros

Kjøp VinerBarros:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Barros Colheita 2005

Publisert klokka 17.24

4/5

Barros Colheita 2005

Lyse brun farge med rødlige hint. Kompleks nese, preget av tilstedeværelsen av tre notater fantastisk blandet med aromaer av krydder, tørket frukt og delikat hint av frukt syltetøy. Godt strukturert med god balanse og fast, runde tanniner som dukker opp på den intense og fløyelsaktig gane. Herlig utholdenhet på finish.

Flere anmeldelser av Barros Colheita 2005

Publisert klokka 11.10

4 /5

Barros viner er en feiring av portugisisk talent. De uttrykker talent Som er veldig portugisisk, forsterket av erfaring og kunnskap. De ble opprettet i begynnelsen av det 20. århundre, i 1913, og ble snart helt henvisning til portvins Forbrukerne

Publisert klokka 12.22

4 /5

Tasting Notes:
Amber farge med en bukett minner om tørket frukt og krydder. Myk og fløyelsaktig på ganen med en langvarig finish.
- Winemaker: Pedro Sá
- Admission: Den beste cuvees er valgt for Colheita porter som har blitt modnet i minst 7 år i eikefat. I denne perioden vinen er plaget flere ganger. Tapping er laget som nødvendig, men etiketten må oppgi en alder av vin, tapping år og at vinen har blitt modnet i tre. Gamle Tawnies fra et enkelt år, modnet i fat for en periode på minimum 8 år.
- Druetyper: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.
- Mat Sammenkobling: God som aperitiff, med desserter, med ost, med sjokolade og også med en god sigar.
- Lagre og tjene Tips: Serveres med en temperatur på 17 til 18ºC.

Publisert klokka 10.47

4 /5

Navnet Barros er i dag en referanse i historien til havnen. Etablert på 1 913 for Manuel de Almeida, foretaket hentet fra den tiden den ubestridt prestisje for kvaliteten og omfanget av porter som det markedsfører.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    4
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Barros Colheita 1982

Liz Valero
Liz Valero

4/5

Jeg kjøpte den i butikken på vingård.
Color hadde en veldig av. . Meget lett og kompleks.

Reviews about Barros Colheita 1965

Jan Brouwer
Jan Brouwer

4.5/5

ser bra ut.

Reviews about Barros Colheita 1937

Klaus Meyer
Klaus Meyer

3/5

En utmerket rum full av smak licoreux

Reviews about Barros Colheita 2001

Kolfinn Lunde
Kolfinn Lunde

4/5

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 2001:
- Visning: ganske intens granat.
- Nese: aromatisk overflod, styrke nøtter og krydder.
- Munn: silkeaktig og elegant tekstur.

BENEVNELSE: Oporto.

DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: som en forrett, dessert, melon, ost, mandler, kaker og sjokolade.
Temperatur: 14-16 °C
ALKOHOL: 20%

Reviews about Barros Colheita 1998

Ingvarda Johannessen
Ingvarda Johannessen

4/5

SMAKS NOTATER AV Barros Colheita 1998:
- Visning: gult.
- Nese: aromaer av tørket frukt og krydder.
- Munn: Myk og fløyelsaktig, dvelende finish.

BENEVNELSE: Oporto.
DRUER: Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: som aperitiff, med desserter, ost, sjokolade og en god sigar.
TEMPERATUR: 17-18ºC
ALKOHOL: 20%