Barros Tawny 20 Years

Barros (Port)

WS90

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

462,66kr + 85,99kr Frakt (4 - 7 dager)

462,66kr/enhet

Frakt: Winer Shop (Portugal)

kr You will receive 0.57 points for each unit bought

Fra vingården Barros (Port) har vi Barros Tawny 20 Years (462,66kr), en sterkvin og har et alkoholinnhold på 20º. En sterkvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og sektorens tidskrifter har vurdert den til wine spectator-poeng: 90.

Spesifikasjoner · Barros Tawny 20 Years

Type Vin: Vin sterkvin
Betegnelse:Port (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Barros
Volum: 75cl
Resultat: WS90
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 20

Beskrivelse · Barros

Barros Tawny 20 Years

SMAKS NOTATER:

 • Farge: ruby ​​rød portvin
 • Nese: Rik og kompleks smak med hint av sjokolade og mye friskhet. Krydder, honning, nøtter og eik.
 • Munn: Veldig tynn i munnen med en god balanse i den siste setningen. Elegant og kompleks. , Glatt og silkemyk finish.

BENEVNELSE: Port

VINGÅRD: Grunnlagt i 1913, undertrykker den portugisiske vingård Barros produksjonen av sine viner en feiring av portugisisk talent, som forsterkes av den erfaring og kunnskap. Sortimentet omfatter flere portvin og vin Ruby Tawny Port.

DRUER: Tinta Roriz, Tinto Cao, Tinta Barroca, Touriga Nacional, Touriga Franca (gamle vinstokker)ALDRING: Los Barros Tawny 20 år Madura forskjellige lengder på eikefat. Etiketten er oppgitt alder (20 år) er den omtrentlige gjennomsnittet av de ulike stadier av aldring viner.VINPRODUKSJON: Hånd Les vinhøsten til rett tid. Findeling, myk maserasjon og vinification. Farge, tanniner og Pellikelaromen blir trukket ut og fordeles kontinuerlig under fermenteringen. Prosessen i tønner ved en kontrollert temperatur 28 til 30 °C. Etterfølgende tilsetning av drue alkohol, en forsterket vin produsert. Det finnes en rekke av eksepsjonell kvalitet, fremstilt ved ulike avlinger.

SAMMENKOBLING: biff, søte desserter eller blåmuggost. Den kan serveres kald, både som forrett og en side parabolen.

Anbefalt temperatur SERVICE: 16-18 °C

ALKOHOL 20%

Barros

Kjøp VinerBarros:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Barros Tawny 20 Years

Publisert klokka 17.24

4/5

Barros 20 Years Tawny

Delikat oransje i fargen, med en grønnaktig rim. På nesen er det en rik og kompleks blanding av tørket frukt, krydder og subtile hint av tre. Elegant, godt strukturert og fyldig, med en lang og engasjerende finish.

Flere anmeldelser av Barros Tawny 20 Years

Publisert klokka 12.22

4 /5

Barros 20 Years Old Tawny

Tasting Notes:
Vakker rubinrød farge. Rik og kompleks aroma med hint av sjokolade og veldig god friskhet. Meget tynn i munnen med en god likevekt i sluttsettet. Silky enden i munnen.
- Winemaker: Pedro Sá
- Admission: Hånd harvest på sitt beste øyeblikk, blir druene destemmed, knust og vinified i en forsiktig maserasjon med utvinning av farge, tanniner og pellicle aromaer, supplert med permanent pumping-over under gjæring. Denne prosessen foregår i kar på en kontrollert temperatur mellom 28-30ºC, inntil nå ønsket Baume. På denne fasen drue konjakk tilsettes (fordel), stammer en hetvin. En vin av eksepsjonell kvalitet, innhentet av lotation av flere avlinger, for å skaffe seg en komplementaritet av sensoriske egenskaper som er typiske for denne stilen alderen tawny. Forfaller i tre for variable perioder hvor alder nevnt på etiketten tilsvarer tilnærmet gjennomsnitt av forskjellige viner alder på mye, uttrykker karakter av vinen i hva som opptar de egenskapene som er tillagt av aldringen i eikefat.
- Druetyper: Gamle Vines.
- Mat Sammenkobling: Å bli servert kjølt som en aperetif eller som tilbehør til desserter.
- Store og Serve Tips: Bottle bør være i oppreist stilling, ved en konstant temperatur og bort fra intense direkte lys. Etter åpning, bruker fortrinnsvis i 20 til 24 uker. Portvin er en naturlig vin, så det kan danne noen naturlig sediment med tiden. Hell det forsiktig, så det ikke blir overskyet. Bør inntas ved en temperatur mellom 16º til 18º C.

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »